üşengeçliğe son! temizlik güncem

camasırları makıneye attım
bulaşıkları toparldım
sımdı süpürmeye gecıyorum

her yerı supürüp sıldım
camasırları astım
tozları aldım
eşyaları yerleştırdım

sadece banyo wc kaldı eşim erken geldıgı ıcın kaldı sonra yapıcam

Dün annem gelmisti. Bebeğe baktı bende temizlik yaptım oh çok şükür her yer bal dok yala oldu. Bi tek banyoyu yıkamadim onu da yarın misafirim var diye bıraktım yorulmustum. Bugün yikayacagim. Bide çamaşır yikadim aştım balkona 2 posta.
Bu arada o Karatay diyeti nedir? Benide etiketler misinizzz

Tembelliğim üstümde haftadan haftaya temilik yapmaya başladım.Evde yine her yer her yerde
Bugün sadece evi toparlayıp, mutfakla ilgileneceğim. Yarında fırsatım olursa temizlik yaparım

• Yataklar toplanacak
  • Yıkanan çamaşırlar dolaba yerleştirilecek
  • Evde 4 kg kadar portakal var yarısının suyu sıkılıp dolaba konulacak
  • 1 tane mor lahana doğrayıp kavanoza doldurulacak
  • 1 kiloya yakın havucu rendeleyip, biraz yağ döküp yine kavanoza doldurmam lazım. Bu şekilde 3 gün dayanıyor. Belki vitamini gidiyor ama büyük rahatlık oluyor benim için. Hiç yiyememekten daha iyidir.
  • Birde market alışverişi yapılacak

tabiki etiketlerin

canım ellerine sağlık

Bende bugün evi toparlicam
Yorgunum yorgunluğun geçsin başlıca inşallah
Ev temiz sadece dağınıklık var

Günaydın,
Dün hiçbir iş yapamadım. Bugünde yemek yapmak dışında bir şey yapamayacağım sanırımm

Allah acil şifalar versin cnm

Bugün buzdolabını bir güzel temizledim buzdolabı bayram etmiştir her halde epeydir böyle detaylı temizlenmemişti, ocağı sildim, bulaşıklar makineye kondu, süt pişirdim, yoğurt mayaladım, biraz yatak odasını toparladım kullanılan ve kullanmayacağım çantalar temizlendi ayrıldı. Çamaşır yıkanacak bense kahve eşliğinde tv keyfi yapıyorum.

Ah durkan gecmis olsun canim Allah acil sifalar versin

Dun aksam saat 9 gibi kalktim mutfagi topladim bulasiklari yerlestirdim kirlileri yikadim
Camasir attim bi makine yikandi astim
Yatak odasini topladim
Kuruyan camasirlari katladim yerine yerlestirdim
Is icin kahvalti hazirladim
Saat 1de uyudum

Simdi iki gunlugune annemin yanindayim
babami gorecegim hastaydi daha iyi suanda annemin evini temizlerim yemeklerini yaparim benimkiler kalsin

Ellerine sağlık canım. Aile gibisi yok allahım babacığına sağlık sıhhat nasip etsin. Bi evlat olarak elimizden ne geliyorsa yapalım.

Ev süpürülüp, silinecek.
Toz alınacak
Wc ve banyo yıkanacak
Buzluğa atmak için havuçlu tarçınlı kek yapılacak

Ellerine sağlık canım. Aile gibisi yok allahım babacığına sağlık sıhhat nasip etsin. Bi evlat olarak elimizden ne geliyorsa yapalım.
aynen canım dun temizlik yaptım bugünde yemek yapica!m annemlere

Ev süpürülüp, silinecek.
Toz alınacak
Wc ve banyo yıkanacak
Buzluğa atmak için havuçlu tarçınlı kek yapılacak
ellerine ssaglik

Bugün aksama kadar isteydim
Valizler bi yerde
ev biraz daginik
Ama çok yorgunum
Dinleneceğim bugun
Kendime program yapicam
Cam,buzdolabı,banyo,mutfak dolap içleri ve dışı
Bunlar silinecek

Bugun temizlik namina hicbir sey yapamadim. Tamamen mutfağa odaklandim.
3 cesit kurabiye
2 cesit kek yapip buzluga attim.

Bunlar beni yaklasik 2 ay idare eder

Kurabiyenin tadında da mi değişiklik olmuyor
Ben şok
Ne kurabiyesi mesela sempatik_kiz
Olmuyor cnm. Tatlı tuzlu ikisinide atabilirsin. Hatta pastaneden alınan kurabiyeleri kandil simidini falanda atanlar var. İstersen önce dene mesela kurabiye yaptığında sadece 1 tane at ertesi gün buzluktan çıkar ve ye. Ona göre atarsın. Ama kurabiye hamurunu direk atabilirsin. Buzu çözülünce şekil verip pişirirsin

tamam canım denicem inşallah sagol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…