üşengeçliğe son! temizlik güncem

Gece kuşu gibi çalışmaya başladım.
  • Renklileri yıkamıştım onları astım.
  • Annemin eşarp ve yazma çekmecesini düzelttim.
  • Odamdaki kıyafetleri topladım. (Çekmece içlerinede el atsam iyi olacak )
  • Bulaşıonlara elledim sabah yerlek makinesini boşalttım. Tezgaın üstünde de yıkadığım bir sürü bulaşık vardı. Onlara ellemedim sabah yerleştirim.

Mutfak tezgahındaki temiz bulaşıklar yerleştirilecek
bir kaç kirli bulaşık varmakineye yerleştirilecek
Mutfsk dolaplarının içi düzeltilecek.
Akşam yemeği yapılacak
Yataklar toplanacak
Nevresimler yıkanacak
Gardırop içleri düzeltilecek.
WC ve banyo yıkanacak.

Okula gitmem lazım bunları yapmak için 1.5 saatim var. Yetiştirebildiklerimi gitmeden yapacağım. KAlanları okulduktan geldikten sonra yaparım

Evin halinden utanmayıp, arkadaşımı davet ettim. 45 dkya bende olur. Misafirn gücü ilkesine inanıp tüm evi hızlıca temizlemem lazım

Selam kizlar bnimde 14 aylik bebegim var ve heryer her zaman duzenli olmuyir birde yakinda tasinacagim derken. Simdi evi hep temiz tutma cabasindayim ama useniyorum bazen bazende yoruluyorum. Sabahtan beri yatak topladım evi topladim mutfak haric orasi darmadagin ve ev kucuk olunca ses olur diye hersey yapamiyorum.mutfak karmakarisik. Ama sabhtan camasir yikandi serildi utu yapildi bakalim mutfak ve yemek isi kaldi

Eki Görüntüle 1967985

Evin halinden utanmayıp, arkadaşımı davet ettim. 45 dkya bende olur. Misafirn gücü ilkesine inanıp tüm evi hızlıca temizlemem lazım
canım naptın halledebildin mı?

Bu resim aynı beni anlatıyor.
beni de beni de
hoşgeldin canım ev işi hiç bitmiyor ben buraya yazınca daha hızlı yapabiliyorum onu farkettim. Senin bebiste varmış Allah kolaylık versin nasıl minnoş minnoştur o şimdi

Halletmem mi tatlım. Arkadaşım 45 dk yerine 1.5 saat sonra geldi. Tabi evde bal dök yala oldu iyide oldu yoksa temizlik falan yapmazdım

Tesekkurler hosbuldum canim. Evet cok minnos ve tatli ama gelgelelim pesimi birakmiyor oyuncak oynamayi sevmiyor devamli biryerlere tırmanma yada yeni seyleri kesfetme cabasinda ben yapiyom o döküyor benden cabuk kosturuyor koridorun sonuna yetisemiyorum hemen elinde birsey yada kapiyi kapatiyorki ben girmeyim diye o odaya bakalim ev toplama ocak simle vs gibi şeylere baslayip sonra nasil devam edecek gün

Bornoz ve havlular yikandi asildi camasir toplandi. ev toplandi bebege kahvalti hazirlandi yendi mutfak kaldi ama oylece. Simdilik bu kadar

selam kızlar.. ben de aranıza katılayım.. yemek yapmada biraz düzene girdim ama temizlik için de kendime çeki düzen vermem şart.. tam gün çalışıyorum ve cumartesi de 2 ye kadar. bana bi pazar günleri kalıyor e onu da temizliğe ayırıyorum.. bu durumda haftanın 7 günü yorgun oluyorum.. kendime çeki düzen vererek hafta içi akşamları az az işlerimi bitirip haftasonu ya dinlenirim ya da gezerim diyorum.. offf bu konuda bana yardımcı olun:)

Bornoz ve havlular yikandi asildi camasir toplandi. ev toplandi bebege kahvalti hazirlandi yendi mutfak kaldi ama oylece. Simdilik bu kadar
Ellerine sağlık geri kalanları sonra yaparsın canim

hoşgeldin meslektaşım
Emin ol daha fazla zamanında olsa yapmaya üşeniyor insan yani en azından ben öyleyim hafta içi küçük küçük yapsan olur musun mı acaba ne dersin?

Bugun buzdolabını temizleyecektim çok geç uyandım
Sonra yapıdan onu
Çamaşırları yikicam
Baharatlik cekmecesini temizlicem
Akşamda spora gidecegim
Ohhh masallah
Ben bugun evi topladım makine calistirdim bosalttim yemek dunden vardi ha bide toz aldim kocam yokta yemek oglumla bana yeter

hoşbuldumm.. benim de amacım hafta içi günde bi iki parça iş yaparak haftasonu yükümü hafifletmek..ben de yazarım buraya..
hatta bu akşam eve gidince yapacaklarım:
  • kahvaltılıkları sofraya koycam ( bu akşam kahvaltılık yeriz köy yumurtası falan da kırarım)
  • bulaşık makinamda temizler var onları yerleştirip kirlileri dizmek..
  • mutfağı dün akşam uyumadan süpürmüştüm bu akşam oturma odasını süpürürü

Ohhh masallah
Ben bugun evi topladım makine calistirdim bosalttim yemek dunden vardi ha bide toz aldim kocam yokta yemek oglumla bana yeter
Bende evi topladım çamaşırları bir posta attım şimdi baharatliga geciss yapicam
evet böyle böyle ufaktan bitmiş olur canim

İki posta çamaşır yıkandı
Asıldı
Etrafı toparladım
Yoğurt mayaladim
Spora gittim
Baharatlik cekmecesi kaldı
Ya akşam eşim yatınca yapıcam yada sonraya birakicam

Aramıza hoşgeldin cnm

Beth18 burası kalabalık olunca daha güzel oluyor

Birgünde dolapları nasıl hallaç pamuğuna çeviriyorum anlamıyorum

Yarını temizliğe ayırmıştım. Ama son anda bütün günüm doldu. O yüzden duşa girip akşam temizliğine başlamam lazım. Resmen gece olunca külkedisine dönüşüyorum

• Akşam dan kalan bulaşıklar makineye dizilecek.
  • Buzdolabı temizlenecek
  • Gardırobumu düzeltip yarın giyeceklerimi ütülemem lazım.
  • WC ve banyo lavaboları ovulacak.
  • Makineye beyazları atıp ıslatıcam. Sabahta çalıştırırım bu sayede kar gibi bembeyaz oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…