- 8 Aralık 2013
- 7.871
- 17.389
- 448
Bu resim aynı beni anlatıyor.Eki Görüntüle 1967985
Evin halinden utanmayıp, arkadaşımı davet ettim. 45 dkya bende olur. Misafirn gücü ilkesine inanıp tüm evi hızlıca temizlemem lazım
canım naptın halledebildin mı?Eki Görüntüle 1967985
Evin halinden utanmayıp, arkadaşımı davet ettim. 45 dkya bende olur. Misafirn gücü ilkesine inanıp tüm evi hızlıca temizlemem lazım
beni de beni deBu resim aynı beni anlatıyor.
hoşgeldin canım ev işi hiç bitmiyor ben buraya yazınca daha hızlı yapabiliyorum onu farkettim. Senin bebiste varmış Allah kolaylık versin nasıl minnoş minnoştur o şimdiSelam kizlar bnimde 14 aylik bebegim var ve heryer her zaman duzenli olmuyir birde yakinda tasinacagim derken. Simdi evi hep temiz tutma cabasindayim ama useniyorum bazen bazende yoruluyorum. Sabahtan beri yatak topladım evi topladim mutfak haric orasi darmadagin ve ev kucuk olunca ses olur diye hersey yapamiyorum.mutfak karmakarisik. Ama sabhtan camasir yikandi serildi utu yapildi bakalim mutfak ve yemek isi kaldi
Halletmem mi tatlım. Arkadaşım 45 dk yerine 1.5 saat sonra geldi. Tabi evde bal dök yala olducanım naptın halledebildin mı?
beni de beni de
hoşgeldin canım ev işi hiç bitmiyor ben buraya yazınca daha hızlı yapabiliyorum onu farkettim. Senin bebiste varmış Allah kolaylık versin nasıl minnoş minnoştur o şimdi
sağol cnm
Tesekkurler hosbuldum canim. Evet cok minnos ve tatli ama gelgelelim pesimi birakmiyor oyuncak oynamayi sevmiyor devamli biryerlere tırmanma yada yeni seyleri kesfetme cabasinda ben yapiyom o döküyor benden cabuk kosturuyor koridorun sonuna yetisemiyorum hemen elinde birsey yada kapiyi kapatiyorki ben girmeyim diye o odaya bakalim ev toplama ocak simle vs gibi şeylere baslayip sonra nasil devam edecek güncanım naptın halledebildin mı?
beni de beni de
hoşgeldin canım ev işi hiç bitmiyor ben buraya yazınca daha hızlı yapabiliyorum onu farkettim. Senin bebiste varmış Allah kolaylık versin nasıl minnoş minnoştur o şimdi
Ellerine sağlık geri kalanları sonra yaparsın canimBornoz ve havlular yikandi asildi camasir toplandi. ev toplandi bebege kahvalti hazirlandi yendi mutfak kaldi ama oylece. Simdilik bu kadar
hoşgeldin meslektaşımselam kızlar.. ben de aranıza katılayım.. yemek yapmada biraz düzene girdim ama temizlik için de kendime çeki düzen vermem şart.. tam gün çalışıyorum ve cumartesi de 2 ye kadar. bana bi pazar günleri kalıyor e onu da temizliğe ayırıyorum.. bu durumda haftanın 7 günü yorgun oluyorum.. kendime çeki düzen vererek hafta içi akşamları az az işlerimi bitirip haftasonu ya dinlenirim ya da gezerim diyorum.. offf bu konuda bana yardımcı olun:)
Ohhh masallahBugun buzdolabını temizleyecektim çok geç uyandım
Sonra yapıdan onu
Çamaşırları yikicam
Baharatlik cekmecesini temizlicem
Akşamda spora gidecegim
hoşbuldumm.. benim de amacım hafta içi günde bi iki parça iş yaparak haftasonu yükümü hafifletmek..ben de yazarım buraya..Ellerine sağlık geri kalanları sonra yaparsın canim
hoşgeldin meslektaşım
Emin ol daha fazla zamanında olsa yapmaya üşeniyor insan yani en azından ben öyleyim hafta içi küçük küçük yapsan olur musun mı acaba ne dersin?
Bende evi topladım çamaşırları bir posta attım şimdi baharatliga geciss yapicamOhhh masallah
Ben bugun evi topladım makine calistirdim bosalttim yemek dunden vardi ha bide toz aldim kocam yokta yemek oglumla bana yeter
evet böyle böyle ufaktan bitmiş olur canimhoşbuldumm.. benim de amacım hafta içi günde bi iki parça iş yaparak haftasonu yükümü hafifletmek..ben de yazarım buraya..
hatta bu akşam eve gidince yapacaklarım:
- kahvaltılıkları sofraya koycam ( bu akşam kahvaltılık yeriz köy yumurtası falan da kırarım)
- bulaşık makinamda temizler var onları yerleştirip kirlileri dizmek..
- mutfağı dün akşam uyumadan süpürmüştüm bu akşam oturma odasını süpürürü
Allah kolaylıklar versin kızlarBende evi topladım çamaşırları bir posta attım şimdi baharatliga geciss yapicam
evet böyle böyle ufaktan bitmiş olur canim
selam kızlar.. ben de aranıza katılayım.. yemek yapmada biraz düzene girdim ama temizlik için de kendime çeki düzen vermem şart.. tam gün çalışıyorum ve cumartesi de 2 ye kadar. bana bi pazar günleri kalıyor e onu da temizliğe ayırıyorum.. bu durumda haftanın 7 günü yorgun oluyorum.. kendime çeki düzen vererek hafta içi akşamları az az işlerimi bitirip haftasonu ya dinlenirim ya da gezerim diyorum.. offf bu konuda bana yardımcı olun:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?