üşengeçliğe son! temizlik güncem

A
aynen canım daha da kalabaliklasalim akşam falan dinlemiyosun maşallah ben eşim varken temizlik yapmayı sevmiyorum

A
aynen canım daha da kalabaliklasalim akşam falan dinlemiyosun maşallah ben eşim varken temizlik yapmayı sevmiyorum
Sen eşinle otur tabiki. Vakit geçirin birlikte :)
Bizde öyle bir durum olmadığı için istediğim saatte yapıyorum iyi oluyor
Akşam yapmazsam gündüz vaktim kalmıyor. Bu sefer ev alıp başını gidiyor. Sonra olan yine bana oluyor. El mahkum yani :)

Bende gündüzleri ya erkenden kalkıp işimi yapacam kaldım mi o gun hiç Bi is yapmak istemiyorum şimdi ki gibi daha mutfak beni bekliyor

Bugün Sabah saydığım işleri bitirdim çıktım sınava gittim
Eve geldim yemek yap bulaşıkları yerleştir kirlileri koy
Pilim bitti

Hoşgördum allah yardımcımız olsun
Aminnnn hepimizin

hos buldum sevgili limonlutarcinlikek

cok birikmis utum vardi onlari yaptim mutfakta raflarin icini duzenledim.
az daha utum kaldi kizim uyursa onuda bitirecegim.

iyi geceler:)
ne güzel bir bebisiniz var Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
Ütü benimde birikti yapmam lazım ama bu günü eşime ayiricam hafta içi hep mesaide haftaya da il dışına gidecek o yüzden bu günlük işler kalsın yarın yapabildigimi yaparım :)

Bahar sendromundayim. Bu havalar hic enerji vermez bana. Bu ara utum daaag ibi oldu. Evim temiz cok sukur derli topluyum. Arada salar sonra toplarim. Bugun utu yapsam super olacak. Oglanin tiyatrosu var sonra avm alisveris aksam eve gelsem cikkk yine kalir utu

cok tesekkur ederim:) bide ablamiz var o hic is yaptirmiyor:)

evet evet beraber vakit gecirin ne guzel:) havada güzelse ne guzel:)

utu masasini acin yaptiginiz yere koyun devami kendi kendine geliyor :)
benimde dag gibiydi. aslinda biriktirmemek lazim. annem camasir katlarken hemen utulenecek varsa utuleyip oyle kaldiriyor ozaman 10-15 dk bitiyor hep 4-5 parca olunca. ben atiyorum sepetin icine oyle bekliyorlar beni, ustune hep yenileri ekleniyor derken Erciyes'i dikiyorum eve

Aaaa ayni ben... Vallaha su an everest modunda ve dolap icleri bombos denecek cinsten. Allahtan esim ses etmiyor yoksa vallaha bosayacak adam beni. Hep yapacagim diyorum birsey cikiyor. Bende bitiriyorum arada tek tek utuluyorum sonra disari cikiyorum birkac gun ustune ustune ustune dag oluyor. Simdi aciyim masayi bir bir yapayim

benimkide ses etmiyor bakti benden umut yok utucuye goturuyor ben kizlarinkini yapiyorum. kendiminkileri hic yapmam:) kolay gelsin:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…