aynen canım daha da kalabaliklasalimAramıza hoşgeldin cnm
Beth18 burası kalabalık olunca daha güzel oluyor
Birgünde dolapları nasıl hallaç pamuğuna çeviriyorum anlamıyorum
Yarını temizliğe ayırmıştım. Ama son anda bütün günüm doldu. O yüzden duşa girip akşam temizliğine başlamam lazım. Resmen gece olunca külkedisine dönüşüyorum
- Akşam dan kalan bulaşıklar makineye dizilecek.
- Buzdolabı temizlenecek
- Gardırobumu düzeltip yarın giyeceklerimi ütülemem lazım.
- WC ve banyo lavaboları ovulacak.
- Makineye beyazları atıp ıslatıcam. Sabahta çalıştırırım bu sayede kar gibi bembeyaz oluyor
Sen eşinle otur tabiki. Vakit geçirin birlikte :)A
aynen canım daha da kalabaliklasalimakşam falan dinlemiyosun maşallah ben eşim varken temizlik yapmayı sevmiyorum
tabi ki hoşgeldinizbende katilabilir miyim:)
1 bebek 1 cocuk ile canım hicbirsey yapmak istemiyor. biraz orneklere ve tesviklere ihtiyacim var. burda okudukca derman gelir belki.
Aminnnn hepimizinHoşgördum allah yardımcımız olsun
ne güzel bir bebisiniz var Allah isteyen herkese nasip etsin inşallahhos buldum sevgili limonlutarcinlikek
cok birikmis utum vardi onlari yaptim mutfakta raflarin icini duzenledim.
az daha utum kaldi kizim uyursa onuda bitirecegim.
iyi geceler:)
cok tesekkur ederim:) bide ablamiz var o hic is yaptirmiyor:)Aminnnn hepimizin
ne güzel bir bebisiniz var Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
Ütü benimde birikti yapmam lazım ama bu günü eşime ayiricam hafta içi hep mesaide haftaya da il dışına gidecek o yüzden bu günlük işler kalsın yarın yapabildigimi yaparım :)
utu masasini acin yaptiginiz yere koyun devami kendi kendine geliyor :)Bahar sendromundayim. Bu havalar hic enerji vermez bana. Bu ara utum daaag ibi oldu. Evim temiz cok sukur derli topluyum. Arada salar sonra toplarim. Bugun utu yapsam super olacak. Oglanin tiyatrosu var sonra avm alisveris aksam eve gelsem cikkk yine kalir utu
Aaaa ayni ben... Vallaha su an everest modunda ve dolap icleri bombos denecek cinsten. Allahtan esim ses etmiyor yoksa vallaha bosayacak adam beni. Hep yapacagim diyorum birsey cikiyor. Bende bitiriyorum arada tek tek utuluyorum sonra disari cikiyorum birkac gun ustune ustune ustune dag oluyor. Simdi aciyim masayi bir bir yapayimutu masasini acin yaptiginiz yere koyun devami kendi kendine geliyor :)
benimde dag gibiydi. aslinda biriktirmemek lazim. annem camasir katlarken hemen utulenecek varsa utuleyip oyle kaldiriyor ozaman 10-15 dk bitiyor hep 4-5 parca olunca. ben atiyorum sepetin icine oyle bekliyorlar beni, ustune hep yenileri ekleniyor derken Erciyes'i dikiyorum eve
benimkide ses etmiyor bakti benden umut yok utucuye goturuyor ben kizlarinkini yapiyorum. kendiminkileri hic yapmam:) kolay gelsin:)Aaaa ayni ben... Vallaha su an everest modunda ve dolap icleri bombos denecek cinsten. Allahtan esim ses etmiyor yoksa vallaha bosayacak adam beni. Hep yapacagim diyorum birsey cikiyor. Bende bitiriyorum arada tek tek utuluyorum sonra disari cikiyorum birkac gun ustune ustune ustune dag oluyor. Simdi aciyim masayi bir bir yapayim
Ay eve yeni geldik simdi cocuklari yikayip yine yemege gidecegiz gorumceme. Yine utu kaldibenimkide ses etmiyor bakti benden umut yok utucuye goturuyor ben kizlarinkini yapiyorum. kendiminkileri hic yapmam:) kolay gelsin:)
yarin ben gaz veriririm biterAy eve yeni geldik simdi cocuklari yikayip yine yemege gidecegiz gorumceme. Yine utu kaldi
Unutma beni ama esim biz disardaykem evi temizlemis yarina temizligim yok. Saglam gazla hepsi biterse benden mutlusu yokm zqten bahar sendromumda varyarin ben gaz veriririm biter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?