- 16 Ekim 2009
- 14.445
- 8.146
- 448
Bahar yorgunlugudur canim o arada bana da geliyo bu aralarBen bugun kendimi pek iyi hissetmiyorum. O yuzden hicbir sey yapmadimHasta degilim ama is yapmak istiyorum. Mutfak tezgahinda bulasiklar vardi. Onlar bile oldugu gibi duruyor
Okula gidiyorum. Döndüğümde yaparim artik
Uyumayi cok severim ama kalkinca kafamdakimo igrenc sersemlik beni benden aliyor. Dinlenme molasinda kahve sigara iyi geliyor. İcmesek iyi ama zaten gunde bi iki tane tutturuyomcorba kaynarken otur biraz hazir oglanda uykudayken. hatta ben corbayi bosverip uyurdum ama kötü bir ornegim.
super keske bende icebilsemUyumayi cok severim ama kalkinca kafamdakimo igrenc sersemlik beni benden aliyor. Dinlenme molasinda kahve sigara iyi geliyor. İcmesek iyi ama zaten gunde bi iki tane tutturuyom
super kolay gelsin :)Denas14__ Whiteandblue kızlar renk kattınız topiğe
az once bır suru kısıyı ekledım ama tablet kafayı yedı
kapandı falan
tum ısımler gıttı
kolay gelsın ben utulere gecıyorum
yemekler pişti sıra utude
utuledın mı sen canım benım 5 makıne camasır yıkanmıstı onları katlamak 1 saat surdu yerıne yerleştırdım ama utu yarın sabaha kaldı malesef eşim geldıgı ıcın yemek falan hazırladımsuper kolay gelsin :)
bende tipik ev toplama, oyuncak toplama, çamaşır atip katlama, kolayindan da yemek hop bitti
utulediklerimi salona koymustum onlari yerlestirirsem benden iyisi yok
eline saglik canim.. halledersin yarin :) ben utuleri bitirmistim, cocuk uyuyor diye odasina yerlestiremeyip katlayip kapalı salona koymustum:)) bu aksam yapamadim yarin aksam yerlestiririm insallah. gündüz mumkun olmuyor kiz arkamdan girip salonu cok dagitiyorutuledın mı sen canım benım 5 makıne camasır yıkanmıstı onları katlamak 1 saat surdu yerıne yerleştırdım ama utu yarın sabaha kaldı malesef eşim geldıgı ıcın yemek falan hazırladım
yemek hazırla topla bulaşıkları yerleştır yarın sabaha erken kalkcam
super elinize saglik gule gule kirlenin:))Okuldan döndüğümde annemde yeni işten gelmişti. Son anda misafir aradı yarım saate geliyoruz dedi. 4 kol girişince iş falan kalmadı
Annem balkonları yıkarken, ben bulaşıkları makineye yerleştirip evi süpürdüm.
Sonra o yıkanan çamaşırları dolaba yerleştirirken bende wc ve banyoyu yıkadım. İş falan kalmadı yapılacak
tesekkur ederimsuper elinize saglik gule gule kirlenin:))
Yihuuuu bende utunun dag kismini bitirdim. Cok mutluyumm yarin disari cikip bi yemek yerim oglumla evde isim yok. Biraz utum kaldii...Denas14__ Whiteandblue kızlar renk kattınız topiğe
az once bır suru kısıyı ekledım ama tablet kafayı yedı
kapandı falan
tum ısımler gıttı
kolay gelsın ben utulere gecıyorum
yemekler pişti sıra utude
En sevdigim sey uyusukken ani gelen musafirdir. Bir anda her yer piril piril oluverir ohhOkuldan döndüğümde annemde yeni işten gelmişti. Son anda misafir aradı yarım saate geliyoruz dedi. 4 kol girişince iş falan kalmadı
Annem balkonları yıkarken, ben bulaşıkları makineye yerleştirip evi süpürdüm.
Sonra o yıkanan çamaşırları dolaba yerleştirirken bende wc ve banyoyu yıkadım. İş falan kalmadı yapılacak
Bende iciyotum sayilmaz aslinda ooyyyle arada keyfii bazen bi hafta agzima koymam. Kizlarla bulusunca dibine vururum felan filansuper keske bende icebilsemuzun zamandir gebelik emzirme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?