üşengeçliğe son! temizlik güncem

corba kaynarken otur biraz hazir oglanda uykudayken. hatta ben corbayi bosverip uyurdum ama kötü bir ornegim.
Uyumayi cok severim ama kalkinca kafamdakimo igrenc sersemlik beni benden aliyor. Dinlenme molasinda kahve sigara iyi geliyor. İcmesek iyi ama zaten gunde bi iki tane tutturuyom

super kolay gelsin :)
bende tipik ev toplama, oyuncak toplama, çamaşır atip katlama, kolayindan da yemek hop bitti
utulediklerimi salona koymustum onlari yerlestirirsem benden iyisi yok

super kolay gelsin :)
bende tipik ev toplama, oyuncak toplama, çamaşır atip katlama, kolayindan da yemek hop bitti
utulediklerimi salona koymustum onlari yerlestirirsem benden iyisi yok
utuledın mı sen canım benım 5 makıne camasır yıkanmıstı onları katlamak 1 saat surdu yerıne yerleştırdım ama utu yarın sabaha kaldı malesef eşim geldıgı ıcın yemek falan hazırladım
yemek hazırla topla bulaşıkları yerleştır yarın sabaha erken kalkcam

Okuldan döndüğümde annemde yeni işten gelmişti. Son anda misafir aradı yarım saate geliyoruz dedi. 4 kol girişince iş falan kalmadı
Annem balkonları yıkarken, ben bulaşıkları makineye yerleştirip evi süpürdüm.
Sonra o yıkanan çamaşırları dolaba yerleştirirken bende wc ve banyoyu yıkadım. İş falan kalmadı yapılacak

eline saglik canim.. halledersin yarin :) ben utuleri bitirmistim, cocuk uyuyor diye odasina yerlestiremeyip katlayip kapalı salona koymustum:)) bu aksam yapamadim yarin aksam yerlestiririm insallah. gündüz mumkun olmuyor kiz arkamdan girip salonu cok dagitiyor

super elinize saglik gule gule kirlenin:))

Yihuuuu bende utunun dag kismini bitirdim. Cok mutluyumm yarin disari cikip bi yemek yerim oglumla evde isim yok. Biraz utum kaldii...

En sevdigim sey uyusukken ani gelen musafirdir. Bir anda her yer piril piril oluverir ohh

Elinize saglik.

Gunaudinn erken kalktim bugun. Bugunku planim kahvaltidan sonra oglana okuma yaptiricam. Sonra yataklari topla odalari topla mutfagi topla camasir dur yerlestir bi mk camasir at. Banyoyu temizle.Supur sil oglanin calisma masasini cifle. Biraz da utu aksam yemegi ve son... B arada evde musafirim var babannem. Saolsun faydasi dokunur.

Günaydın kızlar,
Dün bütün işleri yaptığım için bugüne pek bir işim kalmadı. 1 saat kadar yatak keyfi yapacağım

Tabi makineye bir posta nevresim attım. Onlar yıkanıyor

Bugünün yapılacaklar listesi:
  • Yıkanan nevresimler asılacak.
  • Bir posta nevresim daha yıkanacak
  • Bulaşık makinesindeki temiz tabaklar dolaba yerleştirilecek.
  • Akşam yemeği yapılacak

gunaydin :)
camasirlari toplicam, evi toplicam, şöyle bir supurup silicem okadar :)

bide gunluk sutum var ona bi tatli bisi yapmam lazim araya gitmemesi icin:)

ıyı geceler hatunlar
eger verılen lısteler yapıldıysa ne guzel ellerinize saglık
yapılmadıysa da gunler cuvala gırmedı yarın yaparsınız
ama ben sırf buraya yazıcam ve ışlerımı artık yavaş yavaş toparlamam gerektıgı ıcın (ıkı hafta sonra mısafırım var) utulerımı 2,5 saat surmesıne ragmen bıtırdım ve yerıne yerleştırdım
Allahım ızdırap resmen
yarın akşama kadar işteyım
aralıklarda yapacaklarım
camları silmek
buzdolabını silmek
mutfak dolaplarını silmek

Günaydın temiz ve titiz silah arkadaşlarım

Bugün pek bir isim yok
Yikanan 2 makine camasir dolaba yerlestirilecek.
Yataklar toplanacak
Market alisverisi yapip aldiklarim buzdolabina yerlestirilecek

ben cok halsizim yerimden kalkamiyorum bi suru de is var ev savas alani. oyun hamurlarini haliya yapistirmis
ama hic istegim yok yapmak icin..

eşim il dısında
bende işten geldım yemek yedım
kalkıp buzdolabını silmem lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…