tamam sabahtan bas eti yemeye baslarim:)Unutma beni ama esim biz disardaykem evi temizlemis yarina temizligim yok. Saglam gazla hepsi biterse benden mutlusu yokm zqten bahar sendromumda var
ne tarz et sebze? fikir verelim:)Bende şimdiden yarın ne yemek yapsam die düşünüyorum :)
Ayy unutmamissin cok tatlisin. Oglani okula gonderdim. Mutfagi temizledim. Simdi yatak odasi ve oglanlarin odasini topliciim. Sonra ufakligi uyutucam. Camasir rurucem camasir aticam makineye. Sonra corba yapicam uyaninca acikir. Sonra da utuye gecicem. Bu arada bir arkadasim da kahveye gelecekmis. Ayy bugun utuye gecer miyim gecebilir miyim acebaa
kac cocuk var minik kac yasinda yerim:)Ayy unutmamissin cok tatlisin. Oglani okula gonderdim. Mutfagi temizledim. Simdi yatak odasi ve oglanlarin odasini topliciim. Sonra ufakligi uyutucam. Camasir rurucem camasir aticam makineye. Sonra corba yapicam uyaninca acikir. Sonra da utuye gecicem. Bu arada bir arkadasim da kahveye gelecekmis. Ayy bugun utuye gecer miyim gecebilir miyim acebaa
Buyuk oglum 7 ufakligim da 26 aylik. Birde 6 ya kadar yemek yapmam lazim. Aslinda firinda yemek ve pilav yapicam. Birde 41 meryem suresi okuyorum oglan uyurken onu da okumam lazim. Oyyy yazarken yoruldum.kac cocuk var minik kac yasinda yerim:)
aslında yorucu bir gun gibi gozukuyor utuyu bosver
ne guzel Allah bagislasin benim kizla yasitlar. yemek bende yapacam oy.Buyuk oglum 7 ufakligim da 26 aylik. Birde 6 ya kadar yemek yapmam lazim. Aslinda firinda yemek ve pilav yapicam. Birde 41 meryem suresi okuyorum oglan uyurken onu da okumam lazim. Oyyy yazarken yoruldum.
Denas ben utuyu hugun attim geriye yarin bu konuyu goruselim tatlim. Bugunku isler bana kafii. Gelecek arkadasim da 1/2 saat durur ceneyi cok severne guzel Allah bagislasin benim kizla yasitlar. yemek bende yapacam oy.
hadi bakalım yarin mazeret yok :)Denas ben utuyu hugun attim geriye yarin bu konuyu goruselim tatlim. Bugunku isler bana kafii. Gelecek arkadasim da 1/2 saat durur ceneyi cok severdedikodularda birikti malum haftasonu oldu
Biz bu isi yarina erteliyelim.
bazen oluyor oyle insanin cani hicbirsey yapmak istemiyor. hava almak iyi gelmistir umarim birde kahve işi cozer :))Ben bugun kendimi pek iyi hissetmiyorum. O yuzden hicbir sey yapmadimHasta degilim ama is yapmak istiyorum. Mutfak tezgahinda bulasiklar vardi. Onlar bile oldugu gibi duruyor
Okula gidiyorum. Döndüğümde yaparim artik
Dinlenmek istiyoruuummm camasir durdum yerlestirdim oglan uyudu. Simdi corbaya basliyorum.hadi bakalım yarin mazeret yok :)
corba kaynarken otur biraz hazir oglanda uykudayken. hatta ben corbayi bosverip uyurdum ama kötü bir ornegim.Dinlenmek istiyoruuummm camasir durdum yerlestirdim oglan uyudu. Simdi corbaya basliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?