üşengeçliğe son! temizlik güncem

Gunaydin hanimlar
Aslinda uyanali 4 saat oldu ama işte olunca zaman cabuscak geciyor
Yeni gelenler hosgelmisler sefa getirmisler
Birbirimizi gaza getirelim burda guzel oluyor
Bugun eve gidince bir suru camasir var katlanacak utulenecek onlari halletmem lazim sonra esim mesaiye kalmazsa yemek yapmam lazim sebze yemegi yapacagim kqrnibahar havuc birazda brokoli alip sanirim bunlari graten seklinde yapicam
Sizlere de kolay gelsim

selamlar.. cumartesi işe gelmedim sabah erkenden kalıp evi süpürdüm sildim. çamaşır attım makinaya astım, bulaşık makinası çalıştı.. sonra köye annemlere gittikk dün geldik.. gelince de çamaşır attım makinaya tekrar.. o kadar..sevgiler..

Whiteandblue ne durumda utuler taciz etmeye basliyim mi
Ayy unutmamissin cok tatlisin. Oglani okula gonderdim. Mutfagi temizledim. Simdi yatak odasi ve oglanlarin odasini topliciim. Sonra ufakligi uyutucam. Camasir rurucem camasir aticam makineye. Sonra corba yapicam uyaninca acikir. Sonra da utuye gecicem. Bu arada bir arkadasim da kahveye gelecekmis. Ayy bugun utuye gecer miyim gecebilir miyim acebaa

kac cocuk var minik kac yasinda yerim:)
aslında yorucu bir gun gibi gozukuyor utuyu bosver

kac cocuk var minik kac yasinda yerim:)
aslında yorucu bir gun gibi gozukuyor utuyu bosver
Buyuk oglum 7 ufakligim da 26 aylik. Birde 6 ya kadar yemek yapmam lazim. Aslinda firinda yemek ve pilav yapicam. Birde 41 meryem suresi okuyorum oglan uyurken onu da okumam lazim. Oyyy yazarken yoruldum.

Ben bugun kendimi pek iyi hissetmiyorum. O yuzden hicbir sey yapmadim Hasta degilim ama is yapmak istiyorum. Mutfak tezgahinda bulasiklar vardi. Onlar bile oldugu gibi duruyor

Okula gidiyorum. Döndüğümde yaparim artik

Ben bugun kendimi pek iyi hissetmiyorum. O yuzden hicbir sey yapmadim Hasta degilim ama is yapmak istiyorum. Mutfak tezgahinda bulasiklar vardi. Onlar bile oldugu gibi duruyor

Okula gidiyorum. Döndüğümde yaparim artik
bazen oluyor oyle insanin cani hicbirsey yapmak istemiyor. hava almak iyi gelmistir umarim birde kahve işi cozer :))

Kızlar maşallah çok hamaratsiniz
Benimde bekleyen dag gibi bir ütü var
Hedefim
Katılacak çamaşırları katlayıp yerine yerleştirmek
Ütüleme çekleri ütülemek
Makarna salata ve sebze yemeği yapmak
Yetişmez ama baharatliga vardı onu silmek (taaaa ne zamandır silicem silemedim)
Şimdi başlasam 3.5 saate yetişir mı eğer yetişmez sen baharatlik yerine WC.yi ovacık

sempatik_kiz geçmiş olsun bahar yorgunlugudur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…