ne güzel azıcık dinlenmişsin işte :)Yemeği yedikten sonra uyuyakalmisim
öyle ama haftaya 20 kişilik grup gelecekler misafirliğe bu haftadan halletmek lazim çoğu şeyi beni dürt arada olur mu ?ne güzel azıcık dinlenmişsin işte :)
cay yanina birşeyler yapcam daha net degilNe yapmayi dusubuyosun.
20 kislik yemek sahsen ben yapamazdim
Dürtmem mi kuzum ben seni yoklarım arada. Hem kendi işini bitirde banada yardıma gel yaaa Bir bahar temzilğide bana lazım.öyle ama haftaya 20 kişilik grup gelecekler misafirliğe bu haftadan halletmek lazim çoğu şeyi beni dürt arada olur mu ?
Ha ben yemege geliyolar sandim.cay yanina birşeyler yapcam daha net degil
Ya canim birikim yapamiyorum birikmisleride harcadim:/Dürtmem mi kuzum ben seni yoklarım arada. Hem kendi işini bitirde banada yardıma gel yaaa Bir bahar temzilğide bana lazım.
Boya badana yaptırcam
ipeqbojuqu nerelerdesin cnm sen yaa
en son birikim tpiklerinde konuşuyorduk. Sonra bi gittin pir gittin
canım bu söylediğinin yaklaşık 6 kati çeşit yapmayı düşünüyorumHa ben yemege geliyolar sandim.
Kostebek pasta yap,sigara boregi kisir bide cay oldu bitti
Massallah sana.ben pek becerikli olmadogim icin sen misafir dedin bana kaygi coktucanım bu söylediğinin yaklaşık 6 kati çeşit yapmayı düşünüyorum
ayy bilmiyorum Allah utandirmasin sağol canım bu hafta temizliği bitireyim haftaya yiyecekleri halletcem insallahMassallah sana.ben pek becerikli olmadogim icin sen misafir dedin bana kaygi coktu
Allah mahcup etmesin altindan kalkarsin sen
Olsun cnm sen yaz arada ne güzel muhabbetin vardı insan özlüyor yaniYa canim birikim yapamiyorum birikmisleride harcadim:/
Yuzum olmadi oraya yazmaya.uzaktan okuyorum ama
Olsun cnm sen yaz arada ne güzel muhabbetin vardı insan özlüyor yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?