Ben de salonu baştan aşağı temizledim. Kapı, halı silme, balkon yıkamaCanım bende bugün sabahtan evi temizledim çamaşırları yıkadım.Tozları aldım,çiçeklerimi suldım akşamın yemeğini ayarlıyorum.
Oh ellerine sağlık valla baya bir işlenmişsin sen yaBen de salonu baştan aşağı temizledim. Kapı, halı silme, balkon yıkama
Diğer balkonunda şöyle bi yıkadım.
Evi de üstünden bi süpürdüm. Çamaşır asıcam şimdi, bir yandan da yeşil mercimek yemeği yapcam.
Ay YOk canım millet neler yapıyor?Oh ellerine sağlık valla baya bir işlenmişsin sen ya
Ben bunların hepsini bir anda yapsam akşama kaykılırım vallahi.
Saygıyla eğiliyorum tebrikler
Bebişlerin mi var senin? İlk çocuk sandım niyeyse.. Allah bağışlasın.Ben dun aksam cok kotu oldum
Sanirim gunes carpti
Dun yaptiklarim
Camasirlari makineye attim
Mutfagi toparldim
Bebislerin kiyafetlerini dolaba dizdim
Arkadasla bulusmaya gittim
Eve geldim cok fenaydim
DüZenleme çok zormuş, sıcakta hiç çekilmiyor vallahi.. ben de nerdeyse yarıda bırakıcamOzamaaan gaza geldim ben de yapmayi planladigim isleri yazayim belki utanir da baslarim yapmaya
Gardrop duzenlenecek
Camasir yikanacak
Kiler dolabi toplanacak
Evi de supurebilirsem super olur
DüZenleme çok zormuş, sıcakta hiç çekilmiyor vallahi.. ben de nerdeyse yarıda bırakıcam
ilk cocuklar diyelim canimBebişlerin mi var senin? İlk çocuk sandım niyeyse.. Allah bağışlasın.
Ozamaaan gaza geldim ben de yapmayi planladigim isleri yazayim belki utanir da baslarim yapmaya
Gardrop duzenlenecek
Camasir yikanacak
Kiler dolabi toplanacak
Evi de supurebilirsem super olur
Kiler dolabı da ciddi iş boşver iyi olmuş, bi yerden başlamak lazımdı sonuçta.Sonuc ne oldu
Kiler dolabini duzenledim en az 1 saatimi aldi zaten benim ufalkigin toplam 2 uykusunda anca onu yapabildim.Vaktim kalsaydi biseyler yapacak gibiydim aslinda aksam yemege misafir geldi butun planlar değişti yemek yap ortalik topla gun bitti.ama kendimi baya motive hissettim bi isik var gibi yani yarin da misafirim var bisey yapamam ama insallah pazar gunu yeni planlarla gelirim
Kiler dolabı da ciddi iş boşver iyi olmuş, bi yerden başlamak lazımdı sonuçta.
Ben de bugün yine erken kalktım
Çamaşır katladım, çamaşır astım tekrar.
Bir de bazanın altını toparladım. 2 gün evde yokum artık. Bi iş yapmam.
Bugun kimse is yapmadi anlasilan
Bende yapmadim
esimle bi kac duzenleme yapacaktik bosver dedim hadi kahvaltiya gidelim. Gidince de her sey kaldi.Sen bu sicaklarda bolca kaytar bence fazla yorma kendini.Ben yaptim azbucuk da olsa bisiler
Sonunda gardrobumu toparladim
Bir makina camasir yikadim astim beyazlarida islattim sabaha da onlari yikarim insallah
Cumartesi recellik cilek almistim recellerimi yaptim
Ya ben hic oturmadim bugun ama yazmaya kalkinca hic de bisi yapmamisim
Hayir hayir yilmak yok duzen kurana kadar devam.bitti oh cok sukursdiyecegim gunler gelecek insallah.Yarin yapilacaklar,
Kuruyan camasirlar toplanip yerlestirilecek
Yeni camasir yikanacak(camasirhane gibi oldum hergun listede var bu)
Alisverise cikilacak
Yemek pisirilecek
Ev supurulecek
Bebisin dolaplari duzenlenecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?