üşengeçliğe son! temizlik güncem

Ben bulaşık tabletini 2 litre kaynamış suda erittim. Üzerine 2 litre normal su göz kararı parlatıcı ekledim. Çok güzel oldu. Tabletim finish quantum. Ama üzerinden iki kere temiz suyla sildim baya kimyasal oldu.
Cooookkk tesekkürnederimm bende finishin tabletlerini kullaniyorum cnm.

Merhaba aktif mi burası kızlar çalışıyorum 6 gün evde değilim pazar gunune hal kalmıyor var mı bu şekilde evini dzenli tutan öneriler varsa alabilirim yemek çay zaten başka şeye zaman kalmıyor sanki

Merhaba aktif mi burası kızlar çalışıyorum 6 gün evde değilim pazar gunune hal kalmıyor var mı bu şekilde evini dzenli tutan öneriler varsa alabilirim yemek çay zaten başka şeye zaman kalmıyor sanki

Robot süpürge veya sessiz süpürge öneririm; robotu siz evde değilken çalıştırabilirsiniz, ötekini eve geldiğinizde saat çok geç dahi olsa kullanabilirsiniz. Haftanın 6 günü okula staja işe gittiğimde şöyle bir program uygulamıştım. Günde 15 dakika temizlik, her gece yatmadan en fazla 10 dakika ortalık toparlama, bulaşıkları düzenli yıkama (kullanır kullanmaz yıkama ya da makineye yerleştirme). Günde 15 dakika temizlik programı şu şekilde, ihtiyaçlara göre değiştirilebilir fikir olsun diye yazıyorum. Evinizin büyüklüğüne göre 30 dakikaya kadar arttırılabilir, ama daha fazla değil.

Pazartesi: toz alma, Salı: Süpürge & yer silme, Çarşamba: çamaşır-evdeki küçük işler (karmakarışık duran sizi rahatsız eden bir çekmece vs ertelenen işler) Perşembe: banyo Cuma: mutfak Cumartesi: boş gün Pazar: Havlu ve çarşafları yıkayıp yenilerini serme

Robot süpürge alırsanız da süpürme gününü boş gün ya da iki haftada/ayda bir cam silme olarak değiştirebilirsiniz

Evciliniz veya çocuğunuz olup olmadığına göre de değişir gerçi, bende kedicik olduğu için 15 dakika temizlik yapıp her gün ya da 2 günde bir evi süpürüyordum :)

Teşekkürler çok guzel fikirler iki kişiyiz eşimle birlilte yapıyoruz ama pazar gjnu gidiyor artık gunluk bölümler halinde yapmam lazım ben dağınığım aslında sorun bu

Teşekkürler çok guzel fikirler iki kişiyiz eşimle birlilte yapıyoruz ama pazar gjnu gidiyor artık gunluk bölümler halinde yapmam lazım ben dağınığım aslında sorun bu
Ben de öyleyim çaktırmayın Hepsi alışkanlık aslında, ergenlik dönemimde annem çok kızardı “aldığın şeyi yerine koy” diye. Küçük taktikler var daha toplu olmak için ama en en önemlisi üşengeçlik ve dağınıklık çok cazibeli bir şey, bunlarla her gün aklımızda savaşmalı, işini şimdi yap sonra rahatla diye sürekli kendimize hatırlatmalıyız.

Günde 15 dakikada temizlik videosu

Bu da evi sürekli temiz tutmak için ipuçları videosu. Özellikle eve girince üstünüzden çıkardıklarınıza sadece bir kez dokunma yöntemi, yani çantayı ceketi eve girer girmez asmak çok iyi bir alışkanlık. Açıkçası ben girer girmez kapıda atıyordum her şeyi bunu düzelttim. Bir şeyleri etrafa attıkça “sonra alırım” deyip deyip erteliyoruz, başta etrafa atmamak daha iyi

Evet kesinlikle genelde erkekler dağınık olur benim dışımda dışardan gelince etrafı dağıtan yok 31 yaşındayım bir sene ancak olacak gelince etrafa atmadan asmayı huy edindim çalışmak bir nevi daha düzenli yapıyor beni evde olduğum dönemlere nazaran

Evet benim için de aynı, evde olunca erteliyor insan her gün evdeyim sonuçta yarın yaparım, öbür gün yaparım diyor. Evimi en düzenli tuttuğum zaman 6 gün iş / okul olduğu zamandı benim de.

Bugun yapilacaklar
Salon robot supurge
Yatak odasi cami yeri
Cocuk odasi cami yeri
Camasir katlama
Yemekleri pisirme
Kucuk tuvalet temizleme
Ara supurme silme

Cocuklari alana kadar yapabilir miyim bence hayir

Salon tamam
Kucuk oda yerler tamam
Cocuk odasi oyuncaklar kalkti supurup silecegim

4 cesit yemek yaptim
Salon
yatak odasi
cocuk odasi
antre
kucuk oda
mutfak
banyo
kucuk tuvalet temizlendi
2 camasir makinesi yikandi 1 tanesini astim
Tozlar alindi
Camlari ara tatilde silcem biraktim o sebeple
Simdi yavrulari almaya

Hee aksam esimle camasir katlariz diye biraktim onu unutmusum

Butun evi sil supur toz al
Banyo tuvalet temizle
Yemek yapicam bi de
Hadi bismillah :)

Yatak odasi
Oturma odasi tamam
Sira cocuk odasi
Camasir odasi ve banyoda
Sonra mutfak
Tuvalet
Ara kaldi
Balkonlari da toparlayip silerim bitti gitti insallah

Camasir odasi
Banyo
Ara Bitti
Mutfak tuvalet cocuk odasi ve balkonlar kaldi

Camasirlari asip bir balkonu yikicam
Sonra cocuk odasina gecicem

Camasir odasi
Cocuk odasi
Tuvalet
Balkonlar
Mutfak
Ara
Banyo bitti
5 cesit yemek yaptim
3 posta camasir astim

Camasirlari aksamdan katlamistim
Yerlestiremedim
Birde mutfak masa sandalye temizlenmesi gerekiyordu yapamadim
Yarin tum gun isteyim yapamam
Carsamba sabah yapayim insallah bu isleri

Etrafi toparla
Camasirlari as yerlestir yika
Salon, cocuk, camasir, ara, yatak odalari supur sil
Banyo tuvalet temizle
2 kap yemek pisir

Haydi Allah kolayliklar versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…