üşengeçliğe son! temizlik güncem

Dün çok bir is yapamadım evin eksikleri için dışarı cıktık eşimle evi baştan yenilemeyi düşüñüyoruz bir kaç mobilya magazasına gittik.
Mutfak toplandı
Balkon yıkandı küçük bir paspas vardı onu yıkadım çamaşırları serdim
Kahvalatı ,tekrar mutfak topladım küçük canavarı yıkadım akşam yemek ve tabi mutfagı topladım

Yok amelia çalışmıyorum ben. Bende bu rahatlık varken,birde çalışsam demek..

Bugun oturma odasi mutfak koridor supurup silinecek
Y odasi toplanacak
Lavabo temizle
Bualsik mak diz

Bebegim cok gazli ve dun kaka yapmadigindan huzursuz gunumu onjnla gecirecem fazlaca

Dun annemlerle sarma yaptik sabah pisirdim hazır yemegimiz ☺

Sarma tamam
Sehriye corbasi yapacagim
Salata menum de hazir

Kuafore gitmem gerek ama simdilik cok zooor

Sabah 06:15 de kalktım. Namazı kıldım. Kahvaltıyı hazırlayıp ev ahalisini kaldırdım. Kahvaltı ettik. Sofra toplandı. Oğluşu okula bıraktım. Eve gelip kuşluk namazı kıldım. Sureler okudum. Saçlarımı yıkadım. Saç makyaj derken hazırlanıp işe geldim. Şimdilik bu kadar

Oğluşum oyun halısında oynarken oyalanırken
Ev süpürülüp silindi toz alındı kahvaltı yapıldı makineye bulaşıklar dizildi ocak silindi yatak toplandı

Kahvaltı yapıldı
Bul mak boşaltıldı
Bulasıklar yıkandı
Ocak silindi
Bir de camasır attım makineye

Ayy cok işim var ki dahaaaa

canım olsun bazen de çalışkan olmayalım yanı hep hamarat mı olacaz bırazda yapmayalım işleri

yemin ederım senın yazdıklarını okuyunca kendımden utanıyorum ben nasıl kadınım dıye bana da bulaştır accık temızlıgınden hamaratlıgından ne guzel evın hem bebişten dolayı hemde temızlıkten dolayı mis gıbı kokuyodur

ahh ah bende kılmak ıstıyorum ama bır turlu kısmet olmuyo nasıl guzel yaşıyosun her seyı maşallah sana imrenmıyorum degıl hanı

herhalde en tambelınız benım bugun
ama sabah 8de işteydım
3,5ta cıktım arakadaslarla bıyerlere gıttık bir de işim vardı onları hallettım
eve geldım yemek ye kaldır
y.odasını duzenledım
utum var yapılacak
b.makınesı boşalacak

akşam akşam onlarla ugras

İyii akşamlar hanımlar 5 aylık hamileyim riiskli hamilelik dönemi geçirdiğim için mayıs ayından beri doğru dürüst hiç iş yapmamıştım. Dün evim badana oldu temizlikçi annem kayınvalidem hep birlikte evim dip temel temizlendi bu saaten sonra artık yavaş yavaş evimde bir işin ucundan tutucam yoksa ev başını alıp gidiyor. Örneğin yemeğimizi yedik şuan bulaşıkları makinaya atıcam çamaşırım yıkanıyor onları asıcam çay koyucam ve paramparça başlayacak onun başına oturucam

hayırlı olsun bebegınız... Allah bana da nasıp eder ınsallah. hamılelıkte zor olur ev işi kendınızı yormadan yapın olur mu yavaş yavaş

ahh ah bende kılmak ıstıyorum ama bır turlu kısmet olmuyo nasıl guzel yaşıyosun her seyı maşallah sana imrenmıyorum degıl hanı
Bence sende kılabilirsin. Seni tanıyorum. Yapabileceğini düşünüyorum.
Aslında herşey zamanla oturuyor. Senin gibi 1 yıllık veli iken sizin kadar farkında değildim hiçbirşeyin. Şümdi 38 yaşındayım. 16 yıllık evliyim pek çok şey rayına oturdu.
Saat 16 da eve geldim. Hemen fırına tavuk sürdüm. İkindiyi kıldım. Spora gittim. Fırını eşim kapattı. Spordan geldim. Duş, namaz, yemek, bulaşık kaldırma. Şimdi kahvemi içiyorum. Namaz kılıp oğluşla sure ezberleyeceğiz. Sonra da vakit kalırsa kitap okurum.

canımmm inşallah bende cok ıstyorum hatta bı tane daha ıstegım var Allah.ta ınsallah oda olur(bebiş). dua edersın bana da degıl mı? bende annemle yatmadan önce surelerı okurdum bana ezberletırdı onlar geldı aklıma.

Ederim canım. Her namazdan sonra edeceğim inşallah.
Rabbşm hayırlı Bi evlat nasip etsin inşallah size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…