- 6 Temmuz 2020
- 100
- 91
- 13
- 30
- Konu Sahibi Umutlubekleyis21
-
Ozellikle cocuk konusu cok kafama takiliyo cnm belki ondandir bi hamile kalsam rahatlicam ama nasip isteBazı şeyleri takıyor olabilirsiniz belkide ondandır hava sıcakken oluyor bana da çok bunalıyorum ve kafamı kaldırmak istemiyorum
Bende oyle yapiyorum artik bas edemiyorum cunkuAyda 10 kez dip köşe yapıyorsanız bıkmanız normal. Haftada bir yeter bence. Diğer günler de üstünden şöyle bir geçersiniz.
Amin canım çok zorlanıyorum inan iş yapmakAllah kolaylik versin zor valla :)
Bekleme fazla beklemedigin ay bı bakiyon hamilesin sitresten uzak olOzellikle cocuk konusu cok kafama takiliyo cnm belki ondandir bi hamile kalsam rahatlicam ama nasip iste
Belkide ondandır ama inanın Allah çok büyük size bi yol gösterir.. ve en kısa zamanda Bebiş haberinizi alırızOzellikle cocuk konusu cok kafama takiliyo cnm belki ondandir bi hamile kalsam rahatlicam ama nasip iste
Sagolun cok tesekkur ederim iyi dilekleriniz icin ❤Belkide ondandır ama inanın Allah çok büyük size bi yol gösterir.. ve en kısa zamanda Bebiş haberinizi alırızstres yapmayın olumsuz şeylerden uzaklaşın ki stres ortamında hamilelikte etkilenir sanırım.. Allah Yardımcınız olsun inşAllah
Doktor 6 ay sure verdi cnm olmazsa tup bebek diyo ama maddi durumum buna el vermiyo en cok normal yolla gebe kalamamaktan korkuyorumBekleme fazla beklemedigin ay bı bakiyon hamilesin sitresten uzak ol
Sagol cnm cok tesekkurler ❤Amin canım çok zorlanıyorum inan iş yapmakçok zor geliyor darısı başına inşallah
Belkide.Bende bunaldim bu evden napim caresizlik cok zor gercektenBaskasinin kirlettigi yerleri temizlediginiz icin usengecsinizdir belki de...
Sagol cnm cok tesekkurler ❤
Allah büyük sikintin neDoktor 6 ay sure verdi cnm olmazsa tup bebek diyo ama maddi durumum buna el vermiyo en cok normal yolla gebe kalamamaktan korkuyorum
Tuplerimde sislik varmis su toplamis balon gibi sismis ikiside rahim yikama islemi yapti doktor ilk basta direk tupleri almayi teklif etti dunyam basima yikildi tabi kabul etmedim sonra rahim yikamayla temizleyelim dedi 11 gun oldu rahim yikama islemi yaptirali 6 ay denicez olmazsa tek care tup bebek diyo doktorAllah büyük sikintin ne
Insallah biran once ayrilirim bu evden okadar bunaldimki anlatamamAy ben de senim gibiydim canım.. Tabi evi ayırdıktan sonra farklı oluyor emin ol insan kendi evine geçse kendi evini temizlese daha çok zevk alıyor. Üşengeçlik olmaz en azından hergün temizlik yapmak "zorunda" kalmazsın canın ne zaman isterse o zaman yaparsın..
Anlıyorum kuzum. İnşallah tez vakit evini kurarsınInsallah biran once ayrilirim bu evden okadar bunaldimki anlatamam
Insallah cnm cok sagol ❤Anlıyorum kuzum. İnşallah tez vakit evini kurarsın
Canım bitkisel şeyler denesene İbrahim Adnan Saraçoğlu beyin kurlerine bı bak belki birşey bulursun benim yengeminde olmuyo bir bayan vardı yanına gitti muane etti birşeyler yaptı tüp bebek tedavisi olmadan çocuğu olmayacak çok kişiyi bu bayan muane etmis birşeyler yapmış iki üç ay içinde hamile kalmışlar tanidiklarimiz bile var ilginç ama olmuş biz sahidizTuplerimde sislik varmis su toplamis balon gibi sismis ikiside rahim yikama islemi yapti doktor ilk basta direk tupleri almayi teklif etti dunyam basima yikildi tabi kabul etmedim sonra rahim yikamayla temizleyelim dedi 11 gun oldu rahim yikama islemi yaptirali 6 ay denicez olmazsa tek care tup bebek diyo doktor
Bu 6 ay gecsin bakicam cnm bitkisel kurlere falan nerde oturuyosunuz siz hangi ildeCanım bitkisel şeyler denesene İbrahim Adnan Saraçoğlu beyin kurlerine bı bak belki birşey bulursun benim yengeminde olmuyo bir bayan vardı yanına gitti muane etti birşeyler yaptı tüp bebek tedavisi olmadan çocuğu olmayacak çok kişiyi bu bayan muane etmis birşeyler yapmış iki üç ay içinde hamile kalmışlar tanidiklarimiz bile var ilginç ama olmuş biz sahidiz
Canım bizde bekliyoz bakalım yengemin olcakmiBu 6 ay gecsin bakicam cnm bitkisel kurlere falan nerde oturuyosunuz siz hangi ilde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?