Üsengeclik mi?

işte benim nişanlım hep ailesine düşkün imajı veriyo bana. halbuki kaç senedir tanıyorum hiçte o kadar düşkün biri değildir sırf ben onlara yardıma falan gideyim ona hayır gitmem demiyeyim diye öyle bi imaj vermeye çalışıyor. ama kendimden taviz vermek istemiyorum, e ilerde eşimle aram açılsın da istemiyorum. inşallah benimkilerde bana öyle büyük yanlışlar yaparlar da en baştan eşim istemez görüşmeyi :bicak: direk kesilir böylelikle hiç uğraşmam ne güzel. şanslıymışsın yalnız eşin de onlardan taraf olsaydı tahmin etmek istemiyorum :KK50:
ayy düşüncesi bıle kötüü :( :D :D bazı erkekler öyle aıleye düşkün olmasa da eşe karsı bı savunmaya gecıyolar :işsiz:

ayy düşüncesi bıle kötüü :KK43: :KK70: :KK70: bazı erkekler öyle aıleye düşkün olmasa da eşe karsı bı savunmaya gecıyolar :işsiz:

aynen canım. istediği kadar savunsun saygısızlık etmem ama kendimden de taviz verip hizmetçilik edemem yani. şimdiden bile karışıyo bana nişanlım. neden bu saate kadar uyuyormuşum çok boşmuşum çok tembelmişim evlenince de böyle olmamdan korkuyormuş o geldiğinde hala uyuyo olmamdan korkuyormuş :ukala:

aynen canım. istediği kadar savunsun saygısızlık etmem ama kendimden de taviz verip hizmetçilik edemem yani. şimdiden bile karışıyo bana nişanlım. neden bu saate kadar uyuyormuşum çok boşmuşum çok tembelmişim evlenince de böyle olmamdan korkuyormuş o geldiğinde hala uyuyo olmamdan korkuyormuş :ukala:
çok konuşuyo o :ukala:

Valla 5'te uykudan uyanan biri olarak her gün evi silip süpürüp toz almanız ne diyeyim bravo. Ama hergüne gerçekten gerek yok. Boşuna yoruyorsunuz kendinizi.

Bende 5 te uyanıyodum ( Artık çalışmıyorum) sabahta toz alıyodum akşam yemekler pişerkende sil süpür toz al ve aynalar
Ev temizse daha mutlu oluyo insan

bebek olunca ıstersende yatamazsın son aylar ya tadını cıkar yat veya yıne bebek olunca hıc iş yapamayacaksın o işlerini yap

Hergün süpürge açmak şart mı cnm? Veya küçük şarjlı süpürge al, dökülenleri hemen çekersin. Ben evdeysem sabah 11 gibi kalkıyorum. Hemen evi toparlıyorum çar çabuk, wcyi falan yıkıyorum. Sonra akşamüstüne kadar internet, tv, film takılıyorum. Akşamüstü yemek yapıyorum 6 gibi. Sonra eşim geliyor. Yemek, bulaşık faslı. Sonra yine oturuyorum.

Tabi bu normal gün. Şu an hamişlikten, bulantıdan tüm gün yatıyorum :D

Hergün süpürge açmak şart mı cnm? Veya küçük şarjlı süpürge al, dökülenleri hemen çekersin. Ben evdeysem sabah 11 gibi kalkıyorum. Hemen evi toparlıyorum çar çabuk, wcyi falan yıkıyorum. Sonra akşamüstüne kadar internet, tv, film takılıyorum. Akşamüstü yemek yapıyorum 6 gibi. Sonra eşim geliyor. Yemek, bulaşık faslı. Sonra yine oturuyorum.

Tabi bu normal gün. Şu an hamişlikten, bulantıdan tüm gün yatıyorum :KK70:
benımde bulantı kendı gecse de ılaclar yapıyo yemek yıyemıyorum hiç :( bende işlerimi yapıp oturmak ıstıyorumm

Ben de yiyemiyorum cnm. Hamilelikte boşver işleri bence amaaan. Öyle olmasa bile hamilelikten yapamıyorum de. Boşver ömrümüzde 9 ay rahat edelim bari :KK70:
bısey sorcam bulantıdan acıle gıdınce napıyolar ?
baş agrısı ıcın gttıgımde hıcbısey yapmıyolar cunku. ama su an çok kötüyüm hem başım hem mıdem

Back
X