- 14 Aralık 2012
- 21.404
- 32.064
- 598
- 38
- Konu Sahibi cikolata kiz03
-
benim kan sayımım tam referans aralığında yani muazzam olmasına rağmen (çalışan biriyim ama evdeki halim için) konu sahibiyle birebir aynıyım her gün bi tarafım ağrır ve çok üşenirim..bence acil aile hekmliğine gidin ve tam kan sayımı yaptırın, herhangi bir değeriniz düşük olabilir, teyzemin kızı da sizin gibiydi, bütün gün uyumalar, herşeye üşenmeler falan, kızcağız da hatırlamıyorum ama bir değer yüksek ya da eksik çıkmıştı. ilaç falan kullandı düzeldi, tabi eğer dert ediyorsanız bu durumu:=)
Aynen cnm yarin esim gttiktrn sonra yatmicam iste o uyumak bedeni uyusturuyorEvim evim güzel evim bölümünü okuyun sitede. Ben canım iş yapmak istemediğinde okuyup iştaha geliyorum. Bir de alışkanlık meselesi sanırım. Bir yer dağınık olsun, içim içimi yer. Eşinizi gönderdikten sonra uyumayın, oturun bilgisayara bakın biraz kahve için falan... Uykunuzu açın, sonra evi güzelce toplayın herşeyi yerine koyun. Sonrasında süpürmek kolay :) Derken derken hepsi oluyor.
Mevlam tez zamanda kavuşturur inş.Ama bu bir neden nedğil.Çocuk için 4,5 yıl tedavi gördük biz o zaman evimi b.k götürse yeridir demem lazımdı.
Hem yemek yapmak stresten uzaklaştırır seni.Farklı lezzetler denemeye bak.[/ uyumaktan vaktim olsa yapicam uykuyla bas edemiyorum yaa
Aynen cnm yarin esim gttiktrn sonra yatmicam iste o uyumak bedeni uyusturuyor
mAynen kuzum uyumucam yarib bir hafta boyle kendmi alistircamUyuma uyuma, uyuduğun an gün ölüyor, vakit bitiyor, insanın beyni uyuşmuş gibi oluyor. Birşeylerle oyala kendini zaten açılıyorsun. Tecrübeyle sabit :)
Cnm ev daginik deil yani duzenli mutfakta bulaik flan biriktirmem asla sadece uyusugum gec kalkiyorum yemekle vaktiim gdiyoro ev batar bana vallaöğlene kadar yatacam sonra bi yemek yapacam.mümkün değil sizn gibi olmak isterdim ama...
hamile filanmısın ki acabaCnm ev daginik deil yani duzenli mutfakta bulaik flan biriktirmem asla sadece uyusugum gec kalkiyorum yemekle vaktiim gdiyor
Bende esim gidince yatiyorum ya. Bi turlu alisamadim erken kalkmaya. 10 da kalkiyorum ama yinede basimda bi agirlik oluyor hep. 2-3 gibi kendime geliyorum. Hep bi sersemlik var uzerimde. Bi de bdv da cok takiliyorum. Bi bakiyorum aksam olmus. Sonra iki saat icinde temizlik, yemek derken kosturuyorum. Bence kendine bi arkadas bul. Hergun sozlesin. Su saatte kalkip, su isleri yapacagiz diye. Bu motive eder.Kizlar yaa ben cok usengecim ve hergub kendimi hasta hissediyorum bi gyn biyerim agriyor yarin baska yerim ayda bir heves gelir buyuk temizlik yaparim ama normal gunlerde uyanamiyorum esimi kahvalti ettirip ise gonderince bi yatip 1 de kalkiyorum sonra kahvalti edip yemek yapana kadar aksam oluyor evimiz duzenli tutamiyorum yani hergub temiz temiz olmuyor hep yarin dye erteliyorum kizlar tek benmi boyleyim yaa nasil cozum bulucam bu hastalik hastasi usengec hallerime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?