üşengeclik ve ev temizligi

benim kan sayımım tam referans aralığında yani muazzam olmasına rağmen (çalışan biriyim ama evdeki halim için) konu sahibiyle birebir aynıyım her gün bi tarafım ağrır ve çok üşenirim..
 
Evim evim güzel evim bölümünü okuyun sitede. Ben canım iş yapmak istemediğinde okuyup iştaha geliyorum. Bir de alışkanlık meselesi sanırım. Bir yer dağınık olsun, içim içimi yer. Eşinizi gönderdikten sonra uyumayın, oturun bilgisayara bakın biraz kahve için falan... Uykunuzu açın, sonra evi güzelce toplayın herşeyi yerine koyun. Sonrasında süpürmek kolay :) Derken derken hepsi oluyor.
 
Bende de ayni durum soz konusu.temizlik hic hosuma gitmiyo. Yarin yarin yarin diye diye hafta bitiyo. Haftafa 1 yapiyorm yani.bahanem de hazir 7_13 arasi calisiyorum. Eve gel yemek ye cay ic biraz uzan derken 17de esim geliyo ondan sonra da hayattavis yapamam
 
Bende de ayni durum soz konusuydu, meger kansizmisim
Bence bir doktora gorun kansizlik, demir eksikligi olabilir bu cok halsizlik yapiyor
 
Aynen cnm yarin esim gttiktrn sonra yatmicam iste o uyumak bedeni uyusturuyor
 
Tabikide bok goturcek kdar birakmam iki kisiyiz zaten dagilmiyor biyer daginik olunca dayanamam sadece cam silme yer silme falan ymek yapmak gunluk hergun temizlik yapmaknistyorum ama hergub biyerim agriyor bugunde sag kasigim agriyor meselaa dun migdem bulaniyordu :)))) ondan onceko gun basim agriyordu cok ciddiyim yaa her gub mutlkaa bi hastaligim oluyor
 
o ev batar bana valla öğlene kadar yatacam sonra bi yemek yapacam.mümkün değil sizn gibi olmak isterdim ama...
 
Yata yata insan daha halsiz oluyor valla. Şu anda o durumdayım hatta. Bugün pek bi işim yoktu otırdukça oturdum. Yapmam gerekrn işlet var ben hala oturuyorum. Biri beni kovsun
 
Uyudukça uyuyasınız gelir tabii ki halsiz hissedersiniz kendinizi gece oturup büyük ihtimal geç yatıyorsunuz o yüzden öğleni geçiyor kalkmanız yoksa o kadar saat uyuymazsınız farkında mısınız temizliği geçin sizin bir hayatınız yok uyuyor uyanıyor öylece hayatı idame ettiriyorsunuz hiç mi ailenizden kimse yok etrafında, arkadaşın yok, hiç mi misafir gelmiyor evinize tamamen hayattan insanlardan izole mi yaşıyorsunuz öğlen kalkan bir insanın kafası da yerinde olmaz. Bence toparlanın gece normal saatte eşinizle uyuyup gittikten sonra yatsanız bile belli bir saatte kalkın haftada bir dip bucak süpürüp silin evinizi düzenli bırakın işlerinizi günlük yapın biriktirmeyin. Bunun çarşı pazarı var, yemeği var, ütüsü var nasıl yapıyorsunuz bunları? biraz sosyalleşin hayata karışın. Bir meşguliyetiniz olsun. Evde oturunca böyle oluyor valla çalışıyorum haftasonları uyumak nimet ama onu da uyuyamıyorum çarşı pazar yemek derken.
 
Bende esim gidince yatiyorum ya. Bi turlu alisamadim erken kalkmaya. 10 da kalkiyorum ama yinede basimda bi agirlik oluyor hep. 2-3 gibi kendime geliyorum. Hep bi sersemlik var uzerimde. Bi de bdv da cok takiliyorum. Bi bakiyorum aksam olmus. Sonra iki saat icinde temizlik, yemek derken kosturuyorum. Bence kendine bi arkadas bul. Hergun sozlesin. Su saatte kalkip, su isleri yapacagiz diye. Bu motive eder.
 
Konu sahibinin konusunu sabote etmek istemem ama bana da bir care bulun ey kizlar evimde yerleri silme supurme camasir ütü olaylari beni yormuyor da, anammm kimse bana demesin bulasik makinesini bosalt da dolaplara yerlestiriver. O kadar zoruma gidiyor ki. Herhalde mutfagim dar neyi nereye koyacagimi sasiriyorum ondan olsa gerek baska neden ola ki?

Bi de cam silme kapi silme mutfak dolaplari vs temizligi gibi buyuk temizlikleri hic sevemiyorum nedense. Kendimyaparsam 6 ayda bir hatta senede bir bire olabilir. Ütü sıkıcı gelmiyor da bunlar niye oyle geliyor anlamadim gitti:)
 
vucudunuz cok uyumaktan ve hareketsizlikten agriyor.
sabah esiniz ise gidince kahvaltinizi yapin islerinizi yoluna koyun oyle dinlenin. sonra kalkip yemek yapin. kendinizi daha zinde hissedeceksiniz..
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…