- 21 Mayıs 2013
- 986
- 1.016
- 88
- Konu Sahibi cikolata kiz03
-
Ahh yazıkHayırrrrrrrrrrrrr bende senin gibiyim tıpkııııııı veeee neden böyleyim ya diye oflayıp pufluyorum gerçi sadece yemek yapıyorum haftada kadın geliyo ama yinede o kahvaltı çamaşır yıka ortalıgı topla yoruluyorummmbide eşim sivaslı çok yorucu yemekler istiyo kendimi çok yorgun enerjisiz hissediyrm hergün
Yok deilim cnm hamile kalmak istedgim icin bol bol test yapiyorum :))hamile filanmısın ki acaba
bu uyşukluk hayra alamet diil
Annem banada hic yaptirmadi simdi bize dert oldu kuzummm kizm olursa her isi yaptircam kucuklukten alissin evlenince zor gelmesibBen de hiç sevmiyorum temizlik yapmayı, yemek yampayı, ütüyü flanhiç bana göre değil.Annem hiç yaptırmadı, elimi hiçbir şeye sürdürmedi..herhalde bundan olsa gerek alışmadım. Allahtan eşim anlayışlı ben olsam kendimi kapıya kordum :) hanımlar kızlarınıza ev işi yaptırın benim gibi olmasınlar alışsınlar
Kizlar yaa ben cok usengecim ve hergub kendimi hasta hissediyorum bi gyn biyerim agriyor yarin baska yerim ayda bir heves gelir buyuk temizlik yaparim ama normal gunlerde uyanamiyorum esimi kahvalti ettirip ise gonderince bi yatip 1 de kalkiyorum sonra kahvalti edip yemek yapana kadar aksam oluyor evimiz duzenli tutamiyorum yani hergub temiz temiz olmuyor hep yarin dye erteliyorum kizlar tek benmi boyleyim yaa nasil cozum bulucam bu hastalik hastasi usengec hallerime
Doktora giderek kan tahlili yaptırın öncelikle,tiroit,şeker,kansızlık ve b12 vitamin değerlerinize baktırın.Kizlar yaa ben cok usengecim ve hergub kendimi hasta hissediyorum bi gyn biyerim agriyor yarin baska yerim ayda bir heves gelir buyuk temizlik yaparim ama normal gunlerde uyanamiyorum esimi kahvalti ettirip ise gonderince bi yatip 1 de kalkiyorum sonra kahvalti edip yemek yapana kadar aksam oluyor evimiz duzenli tutamiyorum yani hergub temiz temiz olmuyor hep yarin dye erteliyorum kizlar tek benmi boyleyim yaa nasil cozum bulucam bu hastalik hastasi usengec hallerime
Nekdar zamandir evlisin cnmBiri benden bahsetmiş sanki( ben hipotiroidi aynı zamanda anemi yım. Hemoglobin Degerim 7 ile 9 arası değişkendir. Kafamı yerden kaldirmayacak kadar halsizim. Elimde değil. Değişmeye çalıştım esimi gonderdikten sonra uyumayayim dedim evi topladım gecesinde hasta oldum daha çok yattım.. bende bıraktım gitti 4 günde bir evi süpüruyorum toz alıyorum . Sonrası yatış (
Ayrıca annem banada birsey yaptirmazdi şimdi yavaş im zaten bir süpürge bide toz almak bütün günümü yiyorum zaten yemek ayrı bir dert uff dertlendim
Dalgamı geçiyosunAhh yazık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?