üşengeclik ve ev temizligi

Ben de hiç sevmiyorum temizlik yapmayı, yemek yampayı, ütüyü flan hiç bana göre değil.Annem hiç yaptırmadı, elimi hiçbir şeye sürdürmedi..herhalde bundan olsa gerek alışmadım. Allahtan eşim anlayışlı ben olsam kendimi kapıya kordum :) hanımlar kızlarınıza ev işi yaptırın benim gibi olmasınlar alışsınlar

Ahh yazık

bence de kan sayımı yada b12 yaptırmalısın. bende aynı bu şekildeydim sadece bır hafta b12 iğnesi oldum camları sılemiyordum basım donuyordu kadın gelicekti silmeye , sonra kocaman bir evi dip köşe cam çerçeve temizledim. hemde 1 gunde kendim bizzat yaptım :)

Annem banada hic yaptirmadi simdi bize dert oldu kuzummm kizm olursa her isi yaptircam kucuklukten alissin evlenince zor gelmesib

Biri benden bahsetmiş sanki( ben hipotiroidi aynı zamanda anemi yım. Hemoglobin Degerim 7 ile 9 arası değişkendir. Kafamı yerden kaldirmayacak kadar halsizim. Elimde değil. Değişmeye çalıştım esimi gonderdikten sonra uyumayayim dedim evi topladım gecesinde hasta oldum daha çok yattım.. bende bıraktım gitti 4 günde bir evi süpüruyorum toz alıyorum . Sonrası yatış (
Ayrıca annem banada birsey yaptirmazdi şimdi yavaş im zaten bir süpürge bide toz almak bütün günümü yiyorum zaten yemek ayrı bir dert uff dertlendim

Doktora giderek kan tahlili yaptırın öncelikle,tiroit,şeker,kansızlık ve b12 vitamin değerlerinize baktırın.

Nekdar zamandir evlisin cnm

Kendimi bazen garfield gibi hissediyorum. Ama mecbur hayat devam ediyor. Bir de bebek olunca.

Haftada bikez genel temizlik yapiyorum . Diger gunler yapilmasi gerekenleri yaoiyorum boylelikle hergun ev piril piril oluyor ..

Temizlikten korkma derdi nenem hep , kalktiginda temizlik senden korksun usengeclik olmaz derdi .

Dikkatimi birsey cekti.. esinizleproblemleriniz oldugunu soyluyorsunuz, ama ayni zamanda 3 aydir cocuk dusundugunuzu soyluyorsunuz.problemleriniz varken Neden cocuk dusundugunuzu anlayamadim. Cocuk olunca duzelir diye mi umut ediyorsunuz ! Tabi sizin bileceginiz is.. asil konunuza gelince, cocugunuz olunca zaten oglen 1 lere kadar totonuzu devirip yatma sansiniz olmayacak. Sikinti Yok Yani , yatisa devam edin bence :)

Şimdi usengec bayanlar yarin sabah en gec 9da kalkiyorsunuz
once kocalar ise yollaniyor
ardindan kahvalti edip enerci toplanıyor
sonracigima once ev islerinin olmazsa olmazi tepeden topuz yapiliyo

guzel oynak bi muzik aciliyo
ardindan kk ya girip su konuya tiklanip benle yarisa basliyorsunuz
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...se-temizlik-nasil-yapilir-guncellendi.618271/

temizlik bitince guzel bi kahve alip geciyorsunuz pc nin onune
ve bana guzel bi rapor yaziyosunuz ben de sizin alninizdan opuyorum
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...dertte-olan-hanimlar-buyurun-topigime.532179/

Ben işe gittiğim için eve gelince yapamıyorum bişey
Hep yarın diyorum. Ev haftasonları 1 gün temiz oluyor bütün hafta pis malesef

Arkadaşların dediği gibi kan değerlerinize bakın.

En onemlısı kendinize yoğun olabileceğimiz uğraşlar bulun. Böyle evde gün geçmez.
Sizi kısırlaştırır.
Sabah yuruyuşlerine gidin ayrıca. Gelin temizliğinizi yapın o sırada yemeğinizi koyu ustune, duş alın ve tekrar çıkın. Birşeyler yapın işte.

Uyku uykuyu getirir. Tembellik kişinin alışkanlığıdır.

Ayrıca uyku çok guzel tabi, kim istemez saç baş dağıtıp uyumak. Fakat kararınca olmalı; yazık değil mi geçen günlere.
Boşuna gün ölüyor.

Ben evli değilim,yalnız yaşıyorum ama sanırım aynı problem bende de var Yani şöyle ki,hani çoluk çocuk yok evi dağıtan yok diyebilirsiniz de,evi ben dağıtıyorum,sonra da toplamak istemiyorum Pis değilim evet ama dağınığım..Hele ki o yorgunluk hali,sormayın gitsin..Bir araştırma yaptım,araştırmama göre gece 11-4 arasında karanlık ortamda uyunduğunda vücutta melatonin hormonu salgılanıyormuş ve bu hormon vücudun direncini artıran tek hormonmuş.E tabi ben de karanlıktan korktuğum için hem koridorun ışığı açık hem de tv açık uyuyorum ve haliyle bende sıfır melatonin var.Bu gibi sebepler de kronik yorgunluğu etkiliyormuş.Meyve desen meyve de yemem hiç Ve herşeyden önemlisi bu dağınıklık ve üşengeçlik meselesi psikolojikmiş..Kendimizi iyi hissettiğimizde evimizi toplarmışız,hissetmediğimizde ise dağıtırmışız.Hatta ve hatta kendini iyi hissetmek için evini topla,yemek yap demişti psikoloğum bir zamanlar.. Ben de bu aralar kendime yeni uğraşlar bulma çabasındayım,bağlama kursuna yazıldım ve evde hergün bağlama çalıyorum ve böylelikle kendimi oyalayıp psikolojimi düzeltiyorum :)

Ah keşke ben de bütün gün güzel evimde olaydim da akşama kadar temizlik yapaydim tek tembellik konusuna gelince, ben de bazen hiçbir şey yapmak istemiyorum ama evin temizlenmiş mis gibi kokan halini hayal edince kendimi temizlik yaparken buluveriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…