üşengeclik ve ev temizligi

Bir sabah erken kalkin ve tekrar uyumayin.
Yemeginizi hazirlayin, evinizin tozunu alip temizleyin.
Bir duzene oturtursaniz oyle devam eder ve cok is birikmez.
Sonra bir surude vaktiniz kalir.
Kendinize bakarsiniz,spor yaparsiniz bir kez zorlasaniz kendinizi 1 haftanin sonunda bir duzeniniz olusur.
Bu arada vitamin takviyeside yapabilirsiniz vucudunuza..

Bebeğin olunca ne yapacaksın uyuma Şansın da olmuyor :) şaka bi yana bende bebekten önce öyleydim ama evim tertemizdi uyandı ktan sonra temizliyordum hergün bi kısmını Yap temizliğin

Canim esimle aramdaki sorunlar cok kotu birsey deil sadece ben braz kiskanc evhamli bi yapim var anladinmi kuzum kendi kendime yapiyorum yani yanlis anlasilmasin

Canim yaşima gore bayaa zayifim spor yaparken iyice zayiflamayayim birde :))

evinize haftada bir misafir çağırın mecburen yapıyorsunuz zayıfmışsınızda yapın pastaları börekleri yedikten sonra hem enerjinizde gelir ben öyle yapıyorum baktım ev almış başını gidiyor birde bende 3 çocuk var hemen birisini çağırıyorum evler inanın mis oluyor missss :)

Alisiriz canim heralde bende 7 ay icindeyin

Insallah cajim.Zamanla ev idare etmeye düzene sokmaya alismaliyiz. sanırım sende bebis istiyorsun benim gibi hele birde bebis gelirse daha zor olacak diye korkmuyor değilim bu halimle bide çocukla ilgilenirsem vah benim evin haline. Hergün gece yatarken diyorum yarın bunu böyle yapıcam böyle temizlik sabah kalkmiyorum yerimdem çok zor cidden kalkamiyorum halim mecalim yok.

Ben yarin 7.30 da kalkicam esime kahvalti hazitlicaz bidha yatmicam yarn bunu denicem cnm sende kalk birbirimize msj atalim :))

Oooohh super sen cocuklardan Vakit bluyorsun ben tek bulamiyorum :)))

Ben yarin 7.30 da kalkicam esime kahvalti hazitlicaz bidha yatmicam yarn bunu denicem cnm sende kalk birbirimize msj atalim :))

Tamam inşallah canım ..eşimi bende o saatlerde yolcu ediyorum kalksam bide ortalığı toplasam akşama misafir var yatılı yemek temizlik vs ancak biter.

Aynen tatlim bir hafta boyle denicem alisana kadar bunu yapicam yat yat nereye kadar yaa bedenimize yazik keske komsularim olsa bi kahveicsek ikinsohpet etsek ama yok evde tek aksama kadar yat dur ama skıldim artk yatmicam :)) usengecin cocugu olmazmis derler usengec olmayalim :))

Canım her insanda oluyo bi dönem.. Bnimde cocuk yokken komsu yokken ilk evliligim zamanlarımda öleydim.. Calısıyodum ama eve fırsatda vardı.. Yapmak istesem yapardım.. Bebegim olunca dedım eyw ewi b.. Götürck bn bu üşengeçlike bu halimle nasıl halledıcem..
Baka kk nın temizlikle ilgili konuları acayıp gaz verdi... Sonra evime lalısmaya basladım.. Sevmeye baslasım gittikçe.. Heryeri prıl pırıl görmek bni cok mutlu ediyo.. Hatta (azerinn) adlı kk üyesinin konusu var link atamıyorum ama faydalı bilgiler bölümünde olması lazım hiç olması google ev işleri ile başı dertte olan hanımlar diye yaz zaten cıkıyo cancazım...
Gercekten cok işe yarıyo.. Bna gelelim.. Komsularım oldu .. Bölece onların heran kapımı calabilecwfi düşüncesiyle aksamdan evi topluyorum.. Su an 2 yasında bi kızım var 35 haftalık hamileyim.. Ama her işimi kendim kolaylıkla yapıyorum.. Cokda mutluyum.. Senini içindeki sıkıntıyı cok iyi anlıyorum.. Sen o dedigim topiğe bak bize katıl.. Bnde kac gündür kızım hasta olunca giremedim azerinn kızacak )) abbow..

Canim baktm bn o topoge evim suan piril piril :))

Alisiriz canim heralde bende 7 ay icindeyin
Evliliğin ilk ayları normal bu haller.. Karısan yok görüsen yok.. Kendi halim aklıma geldi...aman bu günlerde geçicek arkadasım sorun etme... Siz mutlu olunda

Bnde öle yapıyorum biliyomusunuz.. Böle cok üşwngec olduum zamanlar ertesi güne birini cagıroyorum ok derse bi temizlk dip köse ohhh.
Bnde öle düşünüyordum bebek olumca nolcak bu halim diye ama o zaman daha bi aktıf oluyosun canım..
Allah hayırlısnı versin ikinizide

aynıı ben :) bugün işleri yarımbırakıp gittim uyudum:) ta 5 te uyandım eşim gelip yataktan kaldırdı.. yemek desen haftada 2 gün yapsam sevinir garibim ben daha beterim yani.. ne olcacak halim bilmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…