- 20 Eylül 2012
- 22.073
- 88.957
- 798
- Konu Sahibi cikolata kiz03
-
Nekdar zamandir evlisin cnm
Bebeğin olunca ne yapacaksın uyuma Şansın da olmuyor :) şaka bi yana bende bebekten önce öyleydim ama evim tertemizdi uyandı ktan sonra temizliyordum hergün bi kısmını Yap temizliğinKizlar yaa ben cok usengecim ve hergub kendimi hasta hissediyorum bi gyn biyerim agriyor yarin baska yerim ayda bir heves gelir buyuk temizlik yaparim ama normal gunlerde uyanamiyorum esimi kahvalti ettirip ise gonderince bi yatip 1 de kalkiyorum sonra kahvalti edip yemek yapana kadar aksam oluyor evimiz duzenli tutamiyorum yani hergub temiz temiz olmuyor hep yarin dye erteliyorum kizlar tek benmi boyleyim yaa nasil cozum bulucam bu hastalik hastasi usengec hallerime
Alisiriz canim heralde bende 7 ay icindeyin6 ayın içindeyim cnm ben
Canim esimle aramdaki sorunlar cok kotu birsey deil sadece ben braz kiskanc evhamli bi yapim var anladinmi kuzum kendi kendime yapiyorum yani yanlis anlasilmasinDikkatimi birsey cekti.. esinizleproblemleriniz oldugunu soyluyorsunuz, ama ayni zamanda 3 aydir cocuk dusundugunuzu soyluyorsunuz.problemleriniz varken Neden cocuk dusundugunuzu anlayamadim. Cocuk olunca duzelir diye mi umut ediyorsunuz ! Tabi sizin bileceginiz is.. asil konunuza gelince, cocugunuz olunca zaten oglen 1 lere kadar totonuzu devirip yatma sansiniz olmayacak. Sikinti Yok Yani , yatisa devam edin bence :)
Canim yaşima gore bayaa zayifim spor yaparken iyice zayiflamayayim birde :))Bir sabah erken kalkin ve tekrar uyumayin.
Yemeginizi hazirlayin, evinizin tozunu alip temizleyin.
Bir duzene oturtursaniz oyle devam eder ve cok is birikmez.
Sonra bir surude vaktiniz kalir.
Kendinize bakarsiniz,spor yaparsiniz bir kez zorlasaniz kendinizi 1 haftanin sonunda bir duzeniniz olusur.
Bu arada vitamin takviyeside yapabilirsiniz vucudunuza..
Alisiriz canim heralde bende 7 ay icindeyin
Ben yarin 7.30 da kalkicam esime kahvalti hazitlicaz bidha yatmicam yarn bunu denicem cnm sende kalk birbirimize msj atalim :))Insallah cajim.Zamanla ev idare etCNN mmeye düzene sokmaya alismaliyiz. sanırım sende bebis istiyorsun benim gibi hele birde bebis gelirse daha zor olacak diye korkmuyor değilim bu halimle bide çocukla ilgilenirsem vah benim evin haline. Hergün gece yatarken diyorum yarın bunu böyle yapıcam böyle temizlik sabah kalkmiyorum yerimdem çok zor cidden kalkamiyorum halim mecalim yok.
Oooohh super sen cocuklardan Vakit bluyorsun ben tek bulamiyorum :)))r: 363275" .!.:evinize haftada bir misafir çağırın mecburen yapıyorsunuz zayıfmışsınızda yapın pastaları börekleri yedikten sonra hem enerjinizde gelir ben öyle yapıyorum baktım ev almış başını gidiyor birde bende 3 çocuk var hemen birisini çağırıyorum evler inanın mis oluyor missss :)
Ben yarin 7.30 da kalkicam esime kahvalti hazitlicaz bidha yatmicam yarn bunu denicem cnm sende kalk birbirimize msj atalim :))
Canim baktm bn o topoge evim suan piril piril :))Canım her insanda oluyo bi dönem.. Bnimde cocuk yokken komsu yokken ilk evliligim zamanlarımda öleydim.. Calısıyodum ama eve fırsatda vardı.. Yapmak istesem yapardım.. Bebegim olunca dedım eyw ewi b.. Götürck bn bu üşengeçlike bu halimle nasıl halledıcem..
Baka kk nın temizlikle ilgili konuları acayıp gaz verdi... Sonra evime lalısmaya basladım.. Sevmeye baslasım gittikçe.. Heryeri prıl pırıl görmek bni cok mutlu ediyo.. Hatta (azerinn) adlı kk üyesinin konusu var link atamıyorum ama faydalı bilgiler bölümünde olması lazım hiç olması google ev işleri ile başı dertte olan hanımlar diye yaz zaten cıkıyo cancazım...
Gercekten cok işe yarıyo.. Bna gelelim.. Komsularım oldu .. Bölece onların heran kapımı calabilecwfi düşüncesiyle aksamdan evi topluyorum.. Su an 2 yasında bi kızım var 35 haftalık hamileyim.. Ama her işimi kendim kolaylıkla yapıyorum.. Cokda mutluyum.. Senini içindeki sıkıntıyı cok iyi anlıyorum.. Sen o dedigim topiğe bak bize katıl.. Bnde kac gündür kızım hasta olunca giremedim azerinn kızacak)) abbow..
Evliliğin ilk ayları normal bu haller.. Karısan yok görüsen yok.. Kendi halim aklıma geldi...aman bu günlerde geçicek arkadasım sorun etme... Siz mutlu olundaAlisiriz canim heralde bende 7 ay icindeyin
Bnde öle yapıyorum biliyomusunuz.. Böle cok üşwngec olduum zamanlar ertesi güne birini cagıroyorum ok derse bi temizlk dip köse ohhh.evinize haftada bir misafir çağırın mecburen yapıyorsunuz zayıfmışsınızda yapın pastaları börekleri yedikten sonra hem enerjinizde gelir ben öyle yapıyorum baktım ev almış başını gidiyor birde bende 3 çocuk var hemen birisini çağırıyorum evler inanın mis oluyor missss :)
Bnde öle düşünüyordum bebek olumca nolcak bu halim diye ama o zaman daha bi aktıf oluyosun canım..Insallah cajim.Zamanla ev idare etmeye düzene sokmaya alismaliyiz. sanırım sende bebis istiyorsun benim gibi hele birde bebis gelirse daha zor olacak diye korkmuyor değilim bu halimle bide çocukla ilgilenirsem vah benim evin haline. Hergün gece yatarken diyorum yarın bunu böyle yapıcam böyle temizlik sabah kalkmiyorum yerimdem çok zor cidden kalkamiyorum halim mecalim yok.
İyi o zaman hos geldin aramıza diyim...Canim baktm bn o topoge evim suan piril piril :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?