- 5 Kasım 2016
- 402
- 296
- 103
- 40
- Konu Sahibi Kediler_efendisi
-
Herkes usenmis yazmaya
Ben bu konulara bir kitap oneriyorum kisisel ataletten kurtulmak isimli arastirin okuyun ben okumadim usendim :)
Herkes usenmis yazmaya
Ben bu konulara bir kitap oneriyorum kisisel ataletten kurtulmak isimli arastirin okuyun ben okumadim usendim :)
Yumurta kapi tarzim hayat felsefem dur
Biran okusammı dedim ama bende üşendim
Valla ben planlı yapamıyorum o işleri. Yumurta kapıya dayandığında arkadan kurulu oyuncaklar gibi evin içinde dolanıyorum. Bu huyum sayesinde elim çabuklaştı
Bu bendede var,son anda yaparim ama elim pratikleşmedi
Biran okusammı dedim ama bende üşendim
Valla ben planlı yapamıyorum o işleri. Yumurta kapıya dayandığında arkadan kurulu oyuncaklar gibi evin içinde dolanıyorum. Bu huyum sayesinde elim çabuklaştı
Bu isin sirri aklina geldigi an yapmak baska hicbir yolu yok motive olmak icin kronometre tutabilirsin ne kadar hizliyim bosuna ertelemisim diye sevinirsin.Kitap okumayada üşenir oldum son dönemlerde
Evet kendime diyorum ev daha düzenli/temiz olacak ama işte gün sonunda iş yapılmamış oluyor,yani düzenli olsun/rutin olsun istiyorumHer ne yapacaksan, mesela evi silip süpürmek, o iş bittiğinde yaşayacağın rahatlık ve temiz evde olmanın verdiği güzel hissi düşün ve kendine saat geç oldu vs. gibi bahaneler üretme.
Evet işte,aslında direkt yapmak diyorum bende kendimeBu isin sirri aklina geldigi an yapmak baska hicbir yolu yok motive olmak icin kronometre tutabilirsin ne kadar hizliyim bosuna ertelemisim diye sevinirsin.
Bide herşeyi yapıyorum bazen ben temizledikçe mütemadiyen arkadan döke saça gezen iki çocuk var ikiside kız. Bunlar nasıl kız diyorum bazen
O kizi diderim benBide herşeyi yapıyorum bazen ben temizledikçe mütemadiyen arkadan döke saça gezen iki çocuk var ikiside kız. Bunlar nasıl kız diyorum bazen
Mesela perşembe misafirim vardı ev pırıl pırıl. Mutfakta yemek yapmaya giriştim küçükte tavuk istedi didilmiş( Buda ne demekse :)) ) verdim arkamı döndüm tezgahta iş yapıyorum. 5 dk sürmedi bi baktım ( Amerikan tarzı oturma odam) odanın herrrr yeri tavuk
Gelde iş yap işte hergün
Hehh aynı soruyu dedikçe eşim burnumun dibinde bitiyorO kizi diderim benSaka tabikide yesin afiyet olsun ona sonucta kac tane cocuk didilmis tavuk istiyor kiymetini bil
O kizlarda kime cektiyse :)
Ogret sen ona kizim yemiyeceksen hali altina falan at gozukmesin misafire diyeHehh aynı soruyu dedikçe eşim burnumun dibinde bitiyor
Kız yese içim yanmaz koca bir kase davuk yerlerde
Ogret sen ona kizim yemiyeceksen hali altina falan at gozukmesin misafire diye : D
Var,ama şuan spora başayamıyorum,ileride başayabilecegim,hayatımı düzene sokmaya çalışıyorumHedefiniz yok mu hiç? Mesela en basitinden kilo! Derdiniz de olabilir
En kisa yoldan cozume ulasanlar usengeclerdirçok mantıklı. Üşengeçin halinden üşengeç anlıyor işte
Basit aslinda kitapta heralde bunu anlatiyor ama farkli sekilde bilinc altina isleyerek.Evet işte,aslında direkt yapmak diyorum bende kendime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?