Üst dairede oturan yaratık

bir üst kara çıkan merdiven basamaklarının birincisine dahi basmayın. bunu yapma yüzsüzlüğünü gösteren birinden 'aa çok özür dilerim hiç farketmemişim aşağı çay susam ekmek mi dökmüşüm ' yanıtı beklemiyorsunuzdur tabii olarak. Çıkarsanız kavga etmeye çıkarsınız ve muhattap oluşunuzda düşen o seviye hiçbir zaman normal seyrine dönmez. Ayrıca bu gibi durumlarda alt katta oturan kişi dezavantajlıdır. Hukuki yollar haricinde gelebilecek muhtemel saldırılara daha açık hale geleceksiniz. Annemin kavgalı iki komşusundan biri diğerinin camına hortumla -yanlış okumadınız hortumla- yoğurt -yanlış okumadınız yoğurt- fışkırtmıştı

Camdan kusanları var birde bunların... Ahmak insanla ugraşmak çok zordur... sizin söyleyeceklerinizi anlayacak kapasitede olsa zaten camdan çay dökülmeyeceğini bilir.. en iyisi yöneticiye şikayet etmek...
Apartman girişine fotograflı yazı da asılabilir rezil etmek amacıyla ama utanma duygusunun olduğunu da sanmıyorum...

vahiba ne yaptin konustun mu?
Kızlar hepinize fikirleriniz için tşk ederim.eşim evden çıkınca hemen tukarı çıktım.ilk başta konuşmayı deniyim dedim.ama evde olduğu halde kapıyı açmadı!çünkü biliyor ne diyeceğimi.bende çayları ve ekmek kırıntılarını toplayıp kapısına attım geldim evime.bakalım şimdi ne olacak?pişamanda değilim.iyiki attım.temizlesin bakalım

ben olsam evdeki çöplerden de bir iki bir şey atardım

Temizlikci Bizim camları silerken alt katın camlarına su gelmişti.. 35 yıllık komşu soluğu kapimda aldı.. temizlikci bayan inip onun camini da sildi.. aynısı benim başıma geldi kova kova su döküldü yukarıdan uyardim aldigim cevap : ne yapayım biz böyle yikiyoruzdu.. 1000 türlü insan var..
Komşu büyük dert eğer saygısız ise.. ben muhatap olmamak için elimden geleni yapıyorum ama bazen bi ayar gerekiyor ilişkilere..

Kaldıki sizinki birde suymuş.su geçer gider.çay ekmek vb şeyleri atmak nedemektir ya?sizin komşunuzada çok şaşırdım.kaç senelik komşuymuş birde

Kaldıki sizinki birde suymuş.su geçer gider.çay ekmek vb şeyleri atmak nedemektir ya?sizin komşunuzada çok şaşırdım.kaç senelik komşuymuş birde

Beni ailemi yapımızı bilir ona rağmen anında şikayete geldi.. su lekesi oldu camlarim diye.. canı sağolsun diyelim..

Sigara paketi bitmiş krem tüpü falan buldum saksilarimin içinde.. ama üstümde 7 kat var bir bilsem kim olduğunu :)))

Kolay gelsin..

Ooo pıtı pıtı karamela sepeti diye başlasan olurmu :)))

Duyarlı olması lazım ben öyle bisey yapsam benim alttakilerin hepsi kavga eder valla benle ama haklılar tabi bende olsam bende kavga ederim öne ya her gün cam mi silcem

iyi yapmissinda bir yandan hic iyi olmamis bence aksama fena kavga var. o kadin senle daha fena ugrasir soyleyim.

Yönetici konussun bence yetkili olarak.ayrica ne kadar ayıp yahu ben çayı dökmeden önce çöp posetine ,elimle suyunu bir güzel sıkarak koyarim ki çöpü dışarı cikardigimda posetten çay suyu suzulmesin diye,kaldi ki camdan atmak aklım almadi

Doğrusuda bunlar zaten.sizdeki bizdeki hassasiyetin %1 i yok bunlarda

Arkadaşlar kapısının önüne bıraktıktan sonra bi ses çıkmadı bunlardan.Tam msjımı almıltır kadın diye düşünürken gece saat 1 de yatak odamızın üstünde çivi çakar gibi sesler ...birşeyleri sürükler gibi gelen sesler..bilerek yaptı bence.nasıl hastalıklı bir ruha sahip ya

Ev alma komşu al derler, hakikaten öyle... Daha düzelmezse bir not yaz derim. Kapısını çalmadan as... Böylelikle konuşmadan iletişim kurmuş olursun. Zor iş kolay gelsin cnm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…