Kızlar hepinize fikirleriniz için tşk ederim.eşim evden çıkınca hemen tukarı çıktım.ilk başta konuşmayı deniyim dedim.ama evde olduğu halde kapıyı açmadı!çünkü biliyor ne diyeceğimi.bende çayları ve ekmek kırıntılarını toplayıp kapısına attım geldim evime.bakalım şimdi ne olacak?pişamanda değilim.iyiki attım.temizlesin bakalımvahiba ne yaptin konustun mu?
Saol canımEn iyisini yapmışsın,helal olsun
Kızlar hepinize fikirleriniz için tşk ederim.eşim evden çıkınca hemen tukarı çıktım.ilk başta konuşmayı deniyim dedim.ama evde olduğu halde kapıyı açmadı!çünkü biliyor ne diyeceğimi.bende çayları ve ekmek kırıntılarını toplayıp kapısına attım geldim evime.bakalım şimdi ne olacak?pişamanda değilim.iyiki attım.temizlesin bakalım
Fena olmazdı aslında:))ben olsam evdeki çöplerden de bir iki bir şey atardım
Kaldıki sizinki birde suymuş.su geçer gider.çay ekmek vb şeyleri atmak nedemektir ya?sizin komşunuzada çok şaşırdım.kaç senelik komşuymuş birdeTemizlikci Bizim camları silerken alt katın camlarına su gelmişti.. 35 yıllık komşu soluğu kapimda aldı.. temizlikci bayan inip onun camini da sildi.. aynısı benim başıma geldi kova kova su döküldü yukarıdan uyardim aldigim cevap : ne yapayım biz böyle yikiyoruzdu.. 1000 türlü insan var..
Komşu büyük dert eğer saygısız ise.. ben muhatap olmamak için elimden geleni yapıyorum ama bazen bi ayar gerekiyor ilişkilere..
Kaldıki sizinki birde suymuş.su geçer gider.çay ekmek vb şeyleri atmak nedemektir ya?sizin komşunuzada çok şaşırdım.kaç senelik komşuymuş birde
Ooo pıtı pıtı karamela sepeti diye başlasan olurmu :)))Beni ailemi yapımızı bilir ona rağmen anında şikayete geldi.. su lekesi oldu camlarim diye.. canı sağolsun diyelim..
Sigara paketi bitmiş krem tüpü falan buldum saksilarimin içinde.. ama üstümde 7 kat var bir bilsem kim olduğunu :)))
Kolay gelsin..
Duyarlı olması lazım ben öyle bisey yapsam benim alttakilerin hepsi kavga eder valla benle ama haklılar tabi bende olsam bende kavga ederim öne ya her gün cam mi silcemHerkese merhaba.2 gündür kafayı yemek üzereyim.üstteki yaratık (tanımıyorum )mutfak camında aşağı çay demliğini dökmüş.Hepsi benim camıma geldi.cam aralıkları hep çay içinde.eşim yukarı çıkmama izin vermiyor muhatap olma diyip durdu.bugun sabah bir baktım camımda ekmek susam vs..eşim çay meselesinden sonra kapıcıya söyledi git uyar onları die.değişen birşey yok.Ne yapmalıyım ya gidip kadının yüzüne tüküresim var
iyi yapmissinda bir yandan hic iyi olmamis bence aksama fena kavga var. o kadin senle daha fena ugrasir soyleyim.Kızlar hepinize fikirleriniz için tşk ederim.eşim evden çıkınca hemen tukarı çıktım.ilk başta konuşmayı deniyim dedim.ama evde olduğu halde kapıyı açmadı!çünkü biliyor ne diyeceğimi.bende çayları ve ekmek kırıntılarını toplayıp kapısına attım geldim evime.bakalım şimdi ne olacak?pişamanda değilim.iyiki attım.temizlesin bakalım
Herşey beklenir öylelerinden zaten.iyi yapmissinda bir yandan hic iyi olmamis bence aksama fena kavga var. o kadin senle daha fena ugrasir soyleyim.
Doğrusuda bunlar zaten.sizdeki bizdeki hassasiyetin %1 i yok bunlardaYönetici konussun bence yetkili olarak.ayrica ne kadar ayıp yahu ben çayı dökmeden önce çöp posetine ,elimle suyunu bir güzel sıkarak koyarim ki çöpü dışarı cikardigimda posetten çay suyu suzulmesin diye,kaldi ki camdan atmak aklım almadi
Aynen öyle bende yapmış olsam alltta oturanlar ne dese haklı derimDuyarlı olması lazım ben öyle bisey yapsam benim alttakilerin hepsi kavga eder valla benle ama haklılar tabi bende olsam bende kavga ederim öne ya her gün cam mi silcem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?