- 20 Ocak 2016
- 2.341
- 4.742
- 133
Fotosunu çektim zaten.göstericem.eşim evde olmadığı zamanı bekliyorumBen halı silkmeye bile korkuyorum
Millet neler yapıyo.
bence uyarın yani biri benim cama çay dökücek fotorağfını çeker gösteririm.
Eşim kapıcıyla haber gönderdim dedi.kadın buna rağmen bugun yine yaptı.sizce konuşmak fayda verirmi?eşimde sinirli biri kapısına gidersek ters birşey derse tutamam kendimi diyorSiz daha gidip bizzat uyarmadan bi şey yapmamalısınız bence. Daha gidip bi şey dememişsiniz dan diye kapıya onları bırakırsanız siz suçlu çıkarsınız. Eşinize de bi mana veremedim niye uyarmanızı istemiyor çok saçma
Tabikide kimse çekmek zorunda değil.be hergün cam mı silicem?zaten hiç sevmem silmeyibi daha çay mevzusu olursa çağırın kendisini gösterin ben burayı temizlemek zorundamıyım deyin
bizimde wc akıyodu mesela bilgimiz yoktu ama kadın aşağı çağırıp göstermişti yapılana kadarda kullanmadım zaten kimse kimsenin pisliğini çekmek zorunda değil
Bende aynısını yapıcamEski komşumuza da aynı şeyi yaparlardı. O da dökülen her şeyi toplar kapılarının önüne koyardı
Tabikide kimse çekmek zorunda değil be hergün cam mı silicem?zaten hiç sevmem silmeyi
Tamam:))Poşetle bırakmayın ama saçın su vayın öylece kapısına :)))
Evet bende duymuştum.balık yağını falan döküyorlamışbunların wcye döken versiyonu var söyleyin oraya döksün
yada kapısına not yazın
Herkese merhaba.2 gündür kafayı yemek üzereyim.üstteki yaratık (tanımıyorum )mutfak camında aşağı çay demliğini dökmüş.Hepsi benim camıma geldi.cam aralıkları hep çay içinde.eşim yukarı çıkmama izin vermiyor muhatap olma diyip durdu.bugun sabah bir baktım camımda ekmek susam vs..eşim çay meselesinden sonra kapıcıya söyledi git uyar onları die.değişen birşey yok.Ne yapmalıyım ya gidip kadının yüzüne tüküresim var
Herkese merhaba.2 gündür kafayı yemek üzereyim.üstteki yaratık (tanımıyorum )mutfak camında aşağı çay demliğini dökmüş.Hepsi benim camıma geldi.cam aralıkları hep çay içinde.eşim yukarı çıkmama izin vermiyor muhatap olma diyip durdu.bugun sabah bir baktım camımda ekmek susam vs..eşim çay meselesinden sonra kapıcıya söyledi git uyar onları die.değişen birşey yok.Ne yapmalıyım ya gidip kadının yüzüne tüküresim var
Esiniz esine soylesin. Yada esiniz kadina soylesin siz muhatap olmayinHerkese merhaba.2 gündür kafayı yemek üzereyim.üstteki yaratık (tanımıyorum )mutfak camında aşağı çay demliğini dökmüş.Hepsi benim camıma geldi.cam aralıkları hep çay içinde.eşim yukarı çıkmama izin vermiyor muhatap olma diyip durdu.bugun sabah bir baktım camımda ekmek susam vs..eşim çay meselesinden sonra kapıcıya söyledi git uyar onları die.değişen birşey yok.Ne yapmalıyım ya gidip kadının yüzüne tüküresim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?