Üst dairede oturan yaratık

Siz daha gidip bizzat uyarmadan bi şey yapmamalısınız bence. Daha gidip bi şey dememişsiniz dan diye kapıya onları bırakırsanız siz suçlu çıkarsınız. Eşinize de bi mana veremedim niye uyarmanızı istemiyor çok saçma

bi daha çay mevzusu olursa çağırın kendisini gösterin ben burayı temizlemek zorundamıyım deyin
bizimde wc akıyodu mesela bilgimiz yoktu ama kadın aşağı çağırıp göstermişti yapılana kadarda kullanmadım zaten kimse kimsenin pisliğini çekmek zorunda değil

Eşim kapıcıyla haber gönderdim dedi.kadın buna rağmen bugun yine yaptı.sizce konuşmak fayda verirmi?eşimde sinirli biri kapısına gidersek ters birşey derse tutamam kendimi diyor

Tabikide kimse çekmek zorunda değil.be hergün cam mı silicem?zaten hiç sevmem silmeyi

bence toplayıp bırakmanız onun seviyesinde bi cevap olur uygun değil.

ben evimin arkasına çatlasam çöp dökmem ki fare böcek çekmesin ama bunu bile düşünemeyenler var demek ki komşuları falan geçtim. uçan hamamböcekleri görünce napacak bakalım.

bence hiç direkt muhattap olmayın. önce kapıcıya şikayet edin isim vermeden "şikayet var, yemekleri döküyormuşsunuz sofra örtüsünü camdan silkeliyormuşsunuz apartman kurallarına göre yasak komşuların camları kirleniyormuş ve böcek çekiyor" diye.

ayrıca görevli çöpleri topluyordur ona verseler çöplerini ne olacak sanki.

eğer yine yaparsa alt komşunuzla konuşun ona da geliyordur yemekler. ve yöneticiye şikayet edin o uyarsın.

hala yaparsa apartmanca belediyeye şikayet edersiniz.

Cay tanelerini toplayip kapisinin onune dök. Bide not burak cay tanelerine dikat et diye..

Evde olmadıklaŕı bir gün sprey boyayla kapısına "içimden gelip yüzüne biraz adam ol demek geliyor ama seni de zor durumda bırakmak istemiyorum. Becerebilirsen, sen ben demeden ol" yaz. Sana sen mi yazdın derlerse yazıya bakıp bi kahkaha at. Neden yapayım böyle bir şey de !

Belki de çocuğu döküyordur.

Elinize bir cop kutusu alin cikin kadina coplerinizi benim cama degil buna atacaksiniz diyin.

Sofra silkelemeyi bi derece geçtim de çay dökmek nedir ilk defa duyuyorum

komşunuzdan yaratık diye bahsetmeniz hiç hoş değil.
uygun bir dille rahatsız olduğunuzu camınıza geldiğini izah edersiniz olur biter.

Bizim üst kat komşuda kaç kez uyarmamıza rağmen sigara külü ve sofra çırpmaktan vazgeçmiyor.
Tamamen insaniyet ve toplu yaşama adabı ile alakalı bir durum.

Esiniz esine soylesin. Yada esiniz kadina soylesin siz muhatap olmayin

bencede siz hiç muhattap olmayın yöneticiyle bu işi çözmeye bakın sonuçta bunu yapan insan/insanlar ne şekilde konuşur,uzlaşır bilemedim daha fazla asabınız bozulmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…