- 12 Haziran 2017
- 3.456
- 11.589
- 158
- Konu Sahibi yesilimtrak
-
Durur hanımefendi benim çocuğum 3,5 yaşında ve duruyor
İşte o çocuklarda 20 yıl sonra başkasına ailelerinin yaşattığını yaşatacak. Neden çünkü böyle yetişmişBen kendi sessizlik ilkem demedim apartman hayatının genel geçer kurallarını söyledim. Hiç çocuk görmemiş de değilim çocuğuna komşulara saygı göstermeyi niyet eden gayet de öğretiyor
Aslında sorun şu ki insan o sandalye çekmelere doluyor ve en sonunda gece yürümesinde patlıyorBenzer midir bilmem ama bir keresinde üst komşum 10 tane çocuğu salona toplamış müzik açmıştı
Avize düşecekti kapısına gitti eşim zira ben tartışabilirdim kadın kapıyı açmış şikayete geldiler diyerek
Çocuklar oynuyordu demiş ki disko gibi tepinen 10 tane
Sitenin çocuk parkı vs var ama anneler çocukları salona atmış kendileri de diğer odada oturuyormuş
O gün dışında iki çocuğun kendi aralarında azmaları sorun olmadı
Ben sizi anlıyorum haksızsınız da demiyorum ama sizce gece 3 te evde neden koşuyorlar Gıcıklığına mı
Yoksa böyle hararetli yürüdükleri için mi
Yani çocuk gürültü yapar, aile gereksiz gürültü yapar, kapı çarpar yüksek sesli tv müzik vs olur da evde yüksek sesli yürüyorlar deyince iş değişiyor, yalıtım çok berbat demek ki
Yukarıda yazdım, 50 kg zor yürüyen kv dem gece tuvalete gidiyor terlik giyiyormuş diye şikayet ediyor alt komşusu
deseydi ki sandalyeyi sürüklüyor derdim uyarırız belki düşünememiştir, taşıyamayıp çektirmiştir ama yürüyor deyince cidden çözüm yok
Benim 22 aylık yavru bile duruyor ki nerde kaldı 5-10 yaşında çocuk durmasın? Çocuklar aptal değiller, gayet anlıyorlar. Sabah 11- akşam 8 arası evi yıkmamak kaydıyla ses yapabilir, onun haricinde benim oğlum da ses filan yapamaz. Yapıyorsa da önlemleri almakla ben mükellefim. Ayak sesleri aşağı kata titreşim sebebiyle daha çok gider.çocuk sahibi değilim ama sonuna kadar katılıyorum, bir insan ust kattaki çocuk sesinden nasıl rahatsız olur, 5-10 yaşında yavru dur deyince durur mu? zaten eve hapis.
çok rahatsız olan apartmanda oturmasın.
çocuktur bu, millet gurultuden rahatsız olacak diye çocuklarını mı bağlasınlar.
Kimse kimseden sandalyeye bağlanmasını veya put gibi durmasını tabiki beklemeyez fakat toplum kuralları var değil mi herkesin bundan haberdar olduğunu düşünüyorum. Belli bir saatten sonra gürültü yapılmaz. Bakın ses çıkarılmaz demiyorum gürültü yapılmaz. Herşeyi geçtim insan bu durumdan biraz oldun mahcubiyet duyar değil miher çocuk sizin çocuğunuz mu? her insanın karakteri bir mi ki çocukların da aynı olsun, kimi çocuk robot gibi dur de durur, ama kimisi ateş gibi her yere çıkmaya çalışır, fıtrat meselesi de aynı zamanda. hem çocuklar parka bahçeye çıkamıyorlar, dışarda koşamıyorlar, evde de kısıtlanması taraftarı değilim, o kadının çok mu hoşuna gidiyordur gece 12 ye kadar çocuk sesi duymak, çocuklarıyla uğraşmak, saat 10 da yatsınlar istemez mi sizce?
siz rahatsız olmayın diye sandalyeye mi bağlasın çocuğu.
çok rahatsız olan taşınsın derdim ben kadının yerinde olsam.
Apartmanların çoğunda yalıtım sıkıntısı var zaten, hapşursa duyuluyor.çocuk sahibi değilim ama sonuna kadar katılıyorum, bir insan ust kattaki çocuk sesinden nasıl rahatsız olur, 5-10 yaşında yavru dur deyince durur mu? zaten eve hapis.
çok rahatsız olan apartmanda oturmasın.
çocuktur bu, millet gurultuden rahatsız olacak diye çocuklarını mı bağlasınlar.
Aynı bizim ev,aynı bizim oğlanben bir arkadaşımın çocuğunu anlatayım . Arkadaşın evinde , ne çiçek, ne biblo , ne vazo... sehpası bile yok , tv nu bile nerdeyse tavana monte etçekmiş az kalmış. Yeni evlendim diye bir kere gelmedi, ben gelemem bnm çocuk bildiğin gibi değil diyordu. Biz onlara gittik bir akşam oturmaya sohbet ederken yüzüme aniden gelen çat diye yastıkşok oluşum yüzümden okunuyordu. Eşime de tokat çaktı Bu çocuk 6 yaşında bir de ... Gerçkten o zaman hak verdim. Çoçuk hiç laftan anlamıyor, sen ona kızsan bile pişmiş kelle gibi gülüyor afedersin. Komşunuzun çocukları öyleyse eyvah eyvah diyim hayatta anlamaz.
Benim üst komşum bir kez buna benzer bir laf etti, bilmem ne kadar kira ödüyorum hep böyle tedirgin mi oturacağım, beğenmeyen taşınsın dediTasin diyenlere soruyorum neden kurallara uyan insan tasinsin.
Tasinmak o kadar mi kolay mi yahu
Elektirik dogalgaz actirma masrafi, tasinma masrafi, pandemi bunun yükü, ev bulmasi, yeni eve girilceginden korada daha yuksek olacak muhtemelen.
Hic isi yok konu sahibinin milletin kuralsizligi ve tinlamamasi icin ev degistirecek.
Mubah mi bu ? Boyle dusunler yuzunden bu kaoslar cikiyor zaten.
Toplu yasam kurallarini umursamadan amaan rahatsizsan çık banane dedikleri icin.
Yoksa herkes birazcik dikkat etse sorun olmayacak.
Ses yapan ,esya silkeleyen, gece köru temizlik yapan çıksın mustakile
Tabii digeri daha sessiz ya ezerim saniyorsunuz ama o saygidan ve toplum kurallairni bildiğinden sessiz korkudan degil.
Yok yok eminim bebek ağlama seside geliyorO gıcır gucuk tak tak'in besik sesi olduğuna eminmiyiz
Bebek ağlarken de sevisebilirler sanki ama neyse kurcalamayimYok yok eminim bebek ağlama seside geliyor
+1Ben burada bazi yorumlari goruyorum demek ben cok disiplinli bir anneyim ki hic begenmem anneligimi kusur da bulurum kendime..Yok pandemi yok cocuklar cikamiyor diye kimsenin tepesinde at gibi kosturmam cocugumu..Benim oglum 8 de uyur sabah erkenden kalkar haliyle bizde ayaktayiz..zaten ben 12 cocuk uyutmak nedir hic anlayamadim..eee uyumuyor...alistirmazsan uyumaz tabii..gece yarisina kadar oturup ogleye kadar uyursaniz cocukta oyle olur..cocuk 8 bilemedin 9 dedi mi uyur sabah 7 gibi kalkar..
Beni yanlış anlamayacağına inandığımdan alıntıladım, alınırsan yılbaşı ağacına çökerimYine milletteki çocuksa bendekiler ney sendromu yaşadım
Maşallah, totolarınızı hepiniz birer birer kaşıyın nazarım değer çünkü.
Öyle kem gözlüyümdür.
Dur deyince duran, ses çıkarmayan, oturarak oynayan çocuklar, vay be...
Ağlamıyorlar bile demek, sendrom falan da hak getire, her biri ayrı ayrı premses ve prensler, 41 kere maşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?