• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Üst kat komşu çocuğu yüzsüzlüğü

kızla muhabettiniz varmı güzel bir dille arkadaşça uyarsanız ? ergenler sever tatlı dili
Onlar kimseyle komşuluk yapmıyor diyebilirim, zaten birebir çok az görmüşümdür evden hiç çıkmaz. Pandemiden öncede böyleydi, ebeveyni de çıkarmıyor. Kendilerinden beterine denk gelsinler.

Oğlum 13 yaşında 9.sınıf öğrencisi (lise1). 5 yaşın içinde okula başladı.
Lise 2. sınıf öğrencisine parka, bahçeye git oyna diyemezsiniz. Odasına çekilip müzik/ video etkinliği yapar. Dışarıda da arkadaşlarıyla takılır ancak.
Ama bu yaşta evde koşturmasıda tuhaf. Siz çok takıntı yapmış olabilir misiniz?
Kızın arkadaş edinmeme, olanlarla da sıkıntı yaşama durumu var daha evvel balkonda konuşurlarken bu konuda dert yanıyorlardı. Buraya kimseye kanıt sunma hevesiyle gelmedim. Size söylemiyorum yanlış anlamayın. Bazı mesajlara baktım da kızın annesi olsa anca öyle savunur :) Sitede komşu sorunu yazan ilk ve son insan değilim bu ülkenin toplumsal bir sorunu zaten. Daha az evvel depar ata ata koşuyordu ya bağırıp sinirimi harap edicem ben de içimden küfredip rahatlıyorum ne yapayım.

O yaşta evde koşturması hiç normal değil.
Gözümde canlandıracağım bile.
Psikolojik sorunları falan mı var acaba.
Annesine göre onun hareketleri çok normal. Sıkıntımız da bu. Zaten kinci bir insan değilim bizimki de biraz yaramaz uyarırım elimden geldiğince deyip bu kadar rahat bırakmasaydı herkes keyfiyle otururdu.

Lıse 2 dekı cocugu anası babası nasıl cıkarsn dısarıda enwrjısını atsın 😂14 yasındaki çocuk evde niye koşar anlamadım 🤷‍♀️ Siz sese cok duyarlı olabilirmisiniz

Merhabalar, sırf bu konuda akla yatkın öneriler almak için üye oldum. Artık sinir hastası olmaktan korkuyorum. Üst katta tek çocuklu bir aile var. Kız çocuğu ve lise 2 ye gidiyor. Geldiklerinde çocuk küçüktü, taa o zamandan beri aynı çileyi çekiyoruz. Velet evin içinde asla yürümüyor koşuyor hem de topuklarına vurarak. Bir odadan diğerine gidiyor sonra başka odaya...Bu böyle biz uyarana kadar devam . Saatin kaç olduğu mühim değil. En çok sinir edense biz hangi odada bulunuyorsak orada güm güm koşması. Pandemiden önce misafir olduğunda zehir zıkkım ederdi, olduğumuz odanın üstünde durmadan sadece koşardı. Anne ve baba biz aşağıdan tepki verirsek kızlarını anca öyle durduruyor. Gençlere verilen sokak izninde asla sokağa çıktığı yok ana-baba evde bırakıyor, şunu çıkartalım enerjisini atsın diye hiç mi düşünmez insan veya çık yürü koş evde yaptığını parkta yeşillikte yap, bahçemiz yeşillik orada koş bari... Hangi lafı edersek edelim 10 dakika sonra yine aynı ses. Artık koşmadığı zaman bile koştuğunu zannediyorum. Güm güm sesleri hep beynimde sese karşı çok duyarlı oldum. Evimizin başka bir sıkıntısı yokken bunu çekmek çok sinir ediyor. Ana haberde komşu cinnet getirdi haberlerine hak veriyorsun bunları yaşayınca. Lütfen akıl verin.
Lise 2ye gidiyor dediniz?? 🤔 Hadi küçükken laf dinlemiyor daha hareketli falan dersin de lise 2 🙄🙄 Anne babası ile ciddi konuşun başka ne yapılabilir ki? Yönetici ile konuşun.. Kızı gördüğünüz yerde güzelce anlatın durumu.. Apartmanın whatsapp grubundan yazın.. Yani lise 2 ye giden bir çocuğu nasıl durduramazlar anne ve babasında terbiyesizlik var en başta.. Bir de hala lise 2 kısmına takıldım 😂😂 yahu o yaşta çocuklar evde oynayıp zıplamaz ki nasıl oluyor bu 🙄🙄 çok entresan gerçekten.

Lise 2 ,bu yaşta bir insan anlayabilir. Özellikle yapıyor belkide çok haklısınız, üst katımdaki çocuk koşmasına tahammül edemiyorum ben o yaşlar daha kötüdür 🙈

2008li oğlum 8.sinifa gidiyor 14 yaşında lise 2 de olacak ergenlikte çocukların güç ayarı olmuyor kontrol edemiyorlar biraz idareci oluna bilir zira sizin de çocuğunuz o yaşa gelince anlarsınız

Merhabalar, sırf bu konuda akla yatkın öneriler almak için üye oldum. Artık sinir hastası olmaktan korkuyorum. Üst katta tek çocuklu bir aile var. Kız çocuğu ve lise 2 ye gidiyor. Geldiklerinde çocuk küçüktü, taa o zamandan beri aynı çileyi çekiyoruz. Velet evin içinde asla yürümüyor koşuyor hem de topuklarına vurarak. Bir odadan diğerine gidiyor sonra başka odaya...Bu böyle biz uyarana kadar devam . Saatin kaç olduğu mühim değil. En çok sinir edense biz hangi odada bulunuyorsak orada güm güm koşması. Pandemiden önce misafir olduğunda zehir zıkkım ederdi, olduğumuz odanın üstünde durmadan sadece koşardı. Anne ve baba biz aşağıdan tepki verirsek kızlarını anca öyle durduruyor. Gençlere verilen sokak izninde asla sokağa çıktığı yok ana-baba evde bırakıyor, şunu çıkartalım enerjisini atsın diye hiç mi düşünmez insan veya çık yürü koş evde yaptığını parkta yeşillikte yap, bahçemiz yeşillik orada koş bari... Hangi lafı edersek edelim 10 dakika sonra yine aynı ses. Artık koşmadığı zaman bile koştuğunu zannediyorum. Güm güm sesleri hep beynimde sese karşı çok duyarlı oldum. Evimizin başka bir sıkıntısı yokken bunu çekmek çok sinir ediyor. Ana haberde komşu cinnet getirdi haberlerine hak veriyorsun bunları yaşayınca. Lütfen akıl verin.
TİK TAK ÇEKİYORDUR.
bayramda arkadaşıma gittim.
muhabbet edıyoruz.evde 10 yaşında bir kız var.
oturduğumuz yerin arkasında eski sarı buzlu cam var.
cama bakıyorum gölge var .
bi sağa bi sola, bi ileri bir geri
- o kız ne yapıyor orda olduğu yerde hiç durmuyor dedim.
TİKTAK çekiyor canım dedi.

Lise 2ye gidiyor dediniz?? 🤔 Hadi küçükken laf dinlemiyor daha hareketli falan dersin de lise 2 🙄🙄 Anne babası ile ciddi konuşun başka ne yapılabilir ki? Yönetici ile konuşun.. Kızı gördüğünüz yerde güzelce anlatın durumu.. Apartmanın whatsapp grubundan yazın.. Yani lise 2 ye giden bir çocuğu nasıl durduramazlar anne ve babasında terbiyesizlik var en başta.. Bir de hala lise 2 kısmına takıldım 😂😂 yahu o yaşta çocuklar evde oynayıp zıplamaz ki nasıl oluyor bu 🙄🙄 çok entresan gerçekten.
Laftan anlamayanı anladığı dilden uyarmak lazım. Az kaldı.

Lise 2 ,bu yaşta bir insan anlayabilir. Özellikle yapıyor belkide çok haklısınız, üst katımdaki çocuk koşmasına tahammül edemiyorum ben o yaşlar daha kötüdür 🙈
Başka derdimiz yok elin çocuğunu ikaz ediyorum. Baba yok anne çıktı şu an koşuyor...Bugünü sağ salim atlatalım :)

böyle şeyler tamamen aileyle alakalı ya, benim babam hepimizi parmak ucunda yürütürdü akşam 8den sonra, kimseyi rahatsız etmek hakkımız değil derdi, yüksek sesle bir şey de anlattırmazdı. şu an kendi evimdeyim hala öyle yürürüm kimse rahatsız olmasın diye. artık kimse bir şey öğretmiyor herhalde
Babanız da fazla abartmış. Tabi ki yüksek müzik sesi, aşırı gürültü bağırmalar olmamalı. Belli bir saatten sonra çocukların aşırı hareketlerine dur demeli. Herkesin hakkı korunmalı ama çocuğumunda çocuk olma hakkı var.
Çocuğumu kendi özgürlük alanında niye parmak ucunda yürüteyim ki. Hele oyun yaşındaysa günün belirli saati evde oynayabilir de, koşabilir de. Hangimizin çocuğu yapmıyor?
Akşam 8'den sonra fısıltı ile mi konuşuyordunuz? :))
Artık kimse bir şey öğretmiyor demişsiniz ya, ben başkalarının hakkını korurken kendi hakkını göz ardı etmemeyi öğretiyorum çocuklarıma. Bana göre de bu daha sağlıklı.

böyle şeyler tamamen aileyle alakalı ya, benim babam hepimizi parmak ucunda yürütürdü akşam 8den sonra, kimseyi rahatsız etmek hakkımız değil derdi, yüksek sesle bir şey de anlattırmazdı. şu an kendi evimdeyim hala öyle yürürüm kimse rahatsız olmasın diye. artık kimse bir şey öğretmiyor herhalde

benim babam da böyle takıntılı bir insandı ama normal değil biraz rahat olun bence artık. 😂

Lise 2 14 yasinda nasil oluyor? Sistem degisti ama bu kadar mi 😮

4+4+4 yüzünden.
benim oğlum ilkokula başladığı sene başladı uygulama geç gönderen zamanında gönderen ve 66 aylık gönderen olmak üzere 3 ayrı yaş grubu aynı sene 1.sınıfa başladı ilk mezunlarda geçen sene verildi o yüzden lgs ye normalden çok fazla öğrenci girdi geçen sene.

Back
X