Üst kat komşu çocuğu yüzsüzlüğü

kızla muhabettiniz varmı güzel bir dille arkadaşça uyarsanız ? ergenler sever tatlı dili
Onlar kimseyle komşuluk yapmıyor diyebilirim, zaten birebir çok az görmüşümdür evden hiç çıkmaz. Pandemiden öncede böyleydi, ebeveyni de çıkarmıyor. Kendilerinden beterine denk gelsinler.

Kızın arkadaş edinmeme, olanlarla da sıkıntı yaşama durumu var daha evvel balkonda konuşurlarken bu konuda dert yanıyorlardı. Buraya kimseye kanıt sunma hevesiyle gelmedim. Size söylemiyorum yanlış anlamayın. Bazı mesajlara baktım da kızın annesi olsa anca öyle savunur :) Sitede komşu sorunu yazan ilk ve son insan değilim bu ülkenin toplumsal bir sorunu zaten. Daha az evvel depar ata ata koşuyordu ya bağırıp sinirimi harap edicem ben de içimden küfredip rahatlıyorum ne yapayım.

O yaşta evde koşturması hiç normal değil.
Gözümde canlandıracağım bile.
Psikolojik sorunları falan mı var acaba.
Annesine göre onun hareketleri çok normal. Sıkıntımız da bu. Zaten kinci bir insan değilim bizimki de biraz yaramaz uyarırım elimden geldiğince deyip bu kadar rahat bırakmasaydı herkes keyfiyle otururdu.

Lıse 2 dekı cocugu anası babası nasıl cıkarsn dısarıda enwrjısını atsın 14 yasındaki çocuk evde niye koşar anlamadım Siz sese cok duyarlı olabilirmisiniz

Lise 2ye gidiyor dediniz?? Hadi küçükken laf dinlemiyor daha hareketli falan dersin de lise 2 Anne babası ile ciddi konuşun başka ne yapılabilir ki? Yönetici ile konuşun.. Kızı gördüğünüz yerde güzelce anlatın durumu.. Apartmanın whatsapp grubundan yazın.. Yani lise 2 ye giden bir çocuğu nasıl durduramazlar anne ve babasında terbiyesizlik var en başta.. Bir de hala lise 2 kısmına takıldım yahu o yaşta çocuklar evde oynayıp zıplamaz ki nasıl oluyor bu çok entresan gerçekten.

Lise 2 ,bu yaşta bir insan anlayabilir. Özellikle yapıyor belkide çok haklısınız, üst katımdaki çocuk koşmasına tahammül edemiyorum ben o yaşlar daha kötüdür

2008li oğlum 8.sinifa gidiyor 14 yaşında lise 2 de olacak ergenlikte çocukların güç ayarı olmuyor kontrol edemiyorlar biraz idareci oluna bilir zira sizin de çocuğunuz o yaşa gelince anlarsınız

TİK TAK ÇEKİYORDUR.
bayramda arkadaşıma gittim.
muhabbet edıyoruz.evde 10 yaşında bir kız var.
oturduğumuz yerin arkasında eski sarı buzlu cam var.
cama bakıyorum gölge var .
bi sağa bi sola, bi ileri bir geri
- o kız ne yapıyor orda olduğu yerde hiç durmuyor dedim.
TİKTAK çekiyor canım dedi.

Laftan anlamayanı anladığı dilden uyarmak lazım. Az kaldı.

Lise 2 ,bu yaşta bir insan anlayabilir. Özellikle yapıyor belkide çok haklısınız, üst katımdaki çocuk koşmasına tahammül edemiyorum ben o yaşlar daha kötüdür
Başka derdimiz yok elin çocuğunu ikaz ediyorum. Baba yok anne çıktı şu an koşuyor...Bugünü sağ salim atlatalım :)

Babanız da fazla abartmış. Tabi ki yüksek müzik sesi, aşırı gürültü bağırmalar olmamalı. Belli bir saatten sonra çocukların aşırı hareketlerine dur demeli. Herkesin hakkı korunmalı ama çocuğumunda çocuk olma hakkı var.
Çocuğumu kendi özgürlük alanında niye parmak ucunda yürüteyim ki. Hele oyun yaşındaysa günün belirli saati evde oynayabilir de, koşabilir de. Hangimizin çocuğu yapmıyor?
Akşam 8'den sonra fısıltı ile mi konuşuyordunuz? :))
Artık kimse bir şey öğretmiyor demişsiniz ya, ben başkalarının hakkını korurken kendi hakkını göz ardı etmemeyi öğretiyorum çocuklarıma. Bana göre de bu daha sağlıklı.

benim babam da böyle takıntılı bir insandı ama normal değil biraz rahat olun bence artık.

Lise 2 14 yasinda nasil oluyor? Sistem degisti ama bu kadar mi

4+4+4 yüzünden.
benim oğlum ilkokula başladığı sene başladı uygulama geç gönderen zamanında gönderen ve 66 aylık gönderen olmak üzere 3 ayrı yaş grubu aynı sene 1.sınıfa başladı ilk mezunlarda geçen sene verildi o yüzden lgs ye normalden çok fazla öğrenci girdi geçen sene.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…