ayak sesi eğer terlik tarzı bir şey değilse ki güm güm diye bahsettiğiniz ses benim üstümden de geliyor, o döşemelerin dandikliği ile alakalı bir şey. o güm güm ayak seslerine bir çözüm yok maalesef. biz altı sünger sessiz terlikle gezeriz ama ben 59 kg falanım, öyle güm güm de yürümem topuklarımı vura vura ama terliksiz gezdiğimde ben bile farkediyorum her adım attığımda parkede bi sarsıntı oluyor e bu da aşağıya gidiyordur. bir tık sert yürüsem aşağı güm güm ses gider diye düşünmüştüm hatta. insanlara yürümeyin diyemeyeceğimiz için ona çare yok ama onun dışında kalan sesler de çok sinir bozucu sizde.
sokak sesi bizde de var, 9 sene oturduğumuz evde de vardı, yaz olunca sokak sesi de gelir maalesef. araba sesi, çocuk sesi, insan sesi, kahkaha sesi, tadilat sesi yani sokaktan gelen her ses evin içinde. bir önceki evimizde otobüs gürültüsünden tv'yi duyamazdık

orada da mesela ön taraf cadde, arka taraf sokaktı, sokakta da çocukların sesi, bir üst sokaktaki basketbol sahasının sesi gibi bir sürü ses vardı.
neyse en azından onlar gidince rahatlarsınız, sahura misafir çağırmak nedir? ayıp yani.