üst kat komşu problemi

uykusuzanne1

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2024
375
826
18
Merhaba hanımlar, sizinde ust kattan komşunuz eline geceni aşağıya atıyormu? 7 katlı bir binada oturuyoruz 4. Kattayim her gün çekirdek çöpü atılıyor. Sofra sirkeleniyor, balkon yıkanıyor bugun en son sigara izmariti sondurulmeden atmışlar ve balkona hali sevmiştim hali biraz yanmış sukur ki yangın çıkmadı. Bir hafta once balkonda kahvaltı yaparken bir avuç çekirdek çöpü üstümüze geldi masadaki yiyeceklerin üstüne geldi. Kat kat çıkıp sordum herkes inkar ediyor. Bina grubuna atip uyarıyoruz asla birsey değişmiyor. Boyle komşusu olup ta duzeltebilen oldu mu?

Üst komşumu uyardım dedim ki bak biz balkonda oturuyoruz sürekli burdan halı silkme lütfen diye güzel dille soledım...

Ara ara kahvaltı bezini silkmeye basladı baya simit kırıkları falan...Neyse bu kadının yakın arkadasının kızıyla çocugum arkadas bıze geldi...Napıyorsun abla dedi..Dedim üst kattan sofra bezi silkmişler balkonu karınca basmış dedim..Söylesene abla dedi söylerim birgün dedim keza o söylemiş ..

Neyse gecen gün bir baktım salon penceresınden silkmişler...Fransız balkon derler ya hani çıkıntısı fazla olan biryer orasıda şuan orası leş..

Ve ben bıktım...Neyse ki balkonu kullanıyoruz orayı kesmıs gibi gözüküyor..Yaşı da var hani ablanın kalp kırmakta istemiyorum normalınde ıyı bırı ama genc kızıda yapıyor olabılır neyse ne ıste cozum bulamadım komple...Bir daha uyarmaktan kendim utanıyorum cunku..Allaha havale ettim..

Er ya da geç adalet yerini bulacaktır..

Şu camdan, balkondan birşey silkeleme olayından nefret ediyorum. En üst katta oturuyorum. Benim evimde çarşaf bile silkelenmez. Süpürürüm çarşafımı. En üst katta tepemde kimse yok diye bencillik yapmama gerek yok. Kimse kimsenin pisliğini çekmek zorunda değil. Bu konuda çok netim. Camdan,balkondan birseyler silkeleyen insanlar bana görgüsüz, terbiyesiz geliyor. Allah yardımcınız olsun. Medeniyet yoksunu insana laf anlatmanın mümkün olduğunu sanmıyorum.

Hangi dağdan inme medeniyetsiz hayvan(hayvanlardan özür dilerim) atıyor bunları diye bağırın. Veya kapısına yazı asın. Düzelmiyorsa yöneticiye şikayet edin.
Ilk zamanlar bina grubuna yaziyorsum baktim olmuyor direk aşağıdan bağırdım o da olmadi üstümdeki 3 kati tek tek gezdim tartıştım asla kabullenmiyorlar biz cok titiziz asla.boyle birsey yapmayız diyip suçu birbirlerine atıyorlar

Insaallah sizinki de düzelir ben qrtik bu yuzden burdan taşınmak istiyorum

Öyleler ne kadar iyilikle soylesek yetmiyor kotuluklede soylesek degismiyor. Oyle ileri boyuttaki bizimkiler daha once taşınan ust kat komşumun balkonuna prezervatif düşmüştü.

Caydırıcı kameralar var çok ucuz ama gerçek gibi. Onlardan koyun görünecek şekilde ve apartman grubuna da bildirin çöp atan kişi için işlem yapılacaktır diyerek.

Benim bahçeme giriyorlardı, kedilerim var onlara saçma sapan pis eşyalar, bozulmuş ekmekler bırakıyorlardı söylemekten usanip yazı yapıştırdım, anında kesildi.

Böyle insanlar geldikleri mağaralarda kalsalar keşke ya! Ne denilir başka bilmiyorum

Neden diğer daireler sorduğunuzu anlamadım direkt camın yada balkonun üstündeki daireden silkilmiyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…