- 23 Ağustos 2012
- 51.994
- En iyi cevaplar
- 1
- 242.280
- 898
- Konu Sahibi uykusuzanne1
-
Keske kalsalarBöyle insanlar geldikleri mağaralarda kalsalar keşke ya! Ne denilir başka bilmiyorum
Balkon demirine yukarıyı görecek şekilde kamera monte edin. Ya kamerayı görüp vazgeçerler ya kimin attığını yakalayıp videoyu site grubuna atarak ifşa eder utandırırsınız.
Son çare buna başvuracağım sanirimCaydırıcı kameralar var çok ucuz ama gerçek gibi. Onlardan koyun görünecek şekilde ve apartman grubuna da bildirin çöp atan kişi için işlem yapılacaktır diyerek.
Benim bahçeme giriyorlardı, kedilerim var onlara saçma sapan pis eşyalar, bozulmuş ekmekler bırakıyorlardı söylemekten usanip yazı yapıştırdım, anında kesildi.
2 üst kattan geleceğini sanmıyorum açıkçası. Olsa olsa üst katınızdırBalkonuna üstündeki dairelere sordum ben 4. Katsayım üstte 3 kat var
7 Deki bayan surekli balkonda çekirdek citleyip aşağıya atıyor onu goren şahitler var ama inkar ediyor. Bir ustum de iki aydır tasindi söylediğimde inkar ediyor hatta geçen gun 6. Kattakiler balkonda otururken üstlerine kahve dökmüş.2 üst kattan geleceğini sanmıyorum açıkçası. Olsa olsa üst katınızdır
Evet bizde o durumdayız suanSırf bu yüzden taşındım ya, eşim bir gün dayanamayıp attıkları çöpleri toplayıp komşumuzun kapısına bıraktı. Ben utandım onlar uranmadu, yine devam ettiler. Caydırıcı para cezası olsa keşke ancak o işe yarar diye düşünüyorum.
Yok malesef zaten gözümüzle görüp söylüyoruz onu da inkar ediyorlarApartmani gören kamera varsa bakabilirsiniz hangi daire diye
Gercekten oyle asla eğitimle ilgili birsey degil aileden öğrenilmesi lazim. Cinnet gecirseniz onlar yine bildiğini okur kimsenin umurunda degil ben artik bilinçli yapıldığını dusunuyorumGörgü ve medeniyetin aileden alınan eğitimle başladığına inanıyorum.
Üst kat komşumuz da aynı şekilde silkeler,döker izmarit kül fındık fıstık kabukları.İki kişi karı koca olarak yaşadıklarını biliyoruz ama bildiğiniz kabile şeklindeler.Sabahın körü gecenin bir yarısı makine sesleri,koşturma sesleri.
Daha anlatabileceğim birçok şey var.Ne yaptıysam fayda etmedi.En sonunda çer çöp ne varsa kapılarının önüne yığacağım sağlam bir cinnetle işi çözmeye çalışacağım galiba.
En üst kattayız diye yapmadıkları kalmıyor ve anlamayan insana ne yapsan boş.Üstelik emekli savcı ve hakim kendileri.
Ya evi satacağım ya mahkemelik olacağız başka oluru yok gibi.
Bir üstünüzdeki komsunuzdur yüksek ihtimal daha üstlerden dökülen şeyler o derece kirletmez balkonunuzu.
Bu hic aklıma gelmemişti suan evden çıkmayı düşünüyoruz ama bu aklımda bulunsunCam balkon değilde minik bi tente yaptırabilirsiniz aslında.
Ne kadar cok boyle insan var nerde yetişmiş bunlarBızım alt komusunuz yapıyor. Yumurta kolılerını, çayı bahceye sepıyor. Medenıyetsız okuz bıraz
Bu hic aklıma gelmemişti suan evden çıkmayı düşünüyoruz ama bu aklımda bulunsun
Bina zaten arızalı bir bina aslında disardan lüks gorunuyro gelen herkes cok beğeniyor ama surekli elektrik arızası asansör kapi hep problemli simdi de binadan topladıkları imza ile aşağıya tekel açtılar o da artik bizi iyice soğuttu. Akşamları eve girerken binanın onu alkol almaya gelenlerle dolu oluyor önünde masa sandalye de var oturuyorlar gece 1 2 ye kadarTaşınmak çok zor ve maliyetli bence ondan ihtimal olmalı eğer bu pislik dışında bir sorun yoksa.
Yok yok gaza getirmiyorsunuz kavga ettim zaten ama sonuç alamıyoruzAy nasıl Bir terbiyesizlik, hadsizlik,bencillik.Yemin ediyorum kavga sebebi.Sizi gaza getirmiş olmayayım da artık hiçbir insana tahammülüm kalmadı,hele ki böyleleri yok olsun gitsin amipler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?