çek çarşafı aşağı düşsün, 1-2 bir daha yapmaz herhalde :)
anlamadığım çarşafı silkeleyeni duydum da neden asıp bekletiyor? kurutuyor mu?
4 kez uyardıktan sonra çirkefleşmenin vakti gelmiştir bence.
aynen ya çekin düşsün, ya da bir vişne suyu bardağını üzerine boşaltın :)
bu memlekette cazgır olmayınca kimse kimseyi adam yurduna koymuyor.İki cazgırlık yap bir daha asmaz ablacım
Öyle de hamileyim tansiyonum yükselir diye korkuyorum
Valla ben olsam çeker düşürürüm. Gelip sorarsa da "hay allaaaaaah düşmüş mü,çarşaf bile yapılanın ayıp olduğunu anlayıp atmış kendimi"derim. İnsanlarla aynı ortamda yaşamaya bilmeyenler beni deli ediyor
Allah kimseyi pislikle karsilastirmasin. Benim de üst katimdaki mikrop sürekli halı silkeler; hortumu takıp trabzanlari yıkar. İstediğin kadar konuş boş. Allah onların ordan nasiplerini kaldırsın da defolup gitsinler
bişicik olmaz, stres olma yeter ki, sen de eğlenirsin. gelip birşey derse de vah vah nasıl oldu ki, ben görmedim, sokaktaki çocuklar mı yaptı acaba dersin.
Birazdan çıkacağım yukarı ve bir daha olursa aşağı çekeceğim diyeceğim
Bizde asmasın demiyoruz da edebiyle assın. İki daire arası yükseklik bellidir heryerden aynı üç aşağı beş yukarı. Benim çarşafım neden komşuda gezmiyor.Annem bizdeydi. Yine o gün çarşaf asmıştı. Ben uyarmak için çıktım yukarı annem kıyameti kopardı kadın asacak tabii vs. Yaa bu ne tacizdir anlamıyorum.
Ben de kendisine anlatıyorum katlayın kısa asın vs. Ben hiç dışarı asmıyorum ki bir çok sitede dışarı çamaşır asmak yasak zatenBizde asmasın demiyoruz da edebiyle assın. İki daire arası yükseklik bellidir heryerden aynı üç aşağı beş yukarı. Benim çarşafım neden komşuda gezmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?