Ben çamaşırlığımı balkon içine koyup orda kurutuyorum ( Hem evde değilim yağış olursa diye hemde sevmiyorum salkım saçak dışarlarda rüzgardan tur attırılan çamaşırları )
Alt katım dükkan ve bomboş henüz tutulmamış olmasına rağmen
4 kez laftan anlamayanın çarşafını çekip atsan haktır ama sen bilirsin
Merhaba arkadaşlar,
Oturduğum ev giriş katta ve etrafında ki binalar. Sebebiyle yeterince ışık almıyor. Gündüz lambaları açmak zorunda kalıyorum. Üstüne üstlük bir de üst katta ki komşum benim penceremin yarısına kadar gelecek şekilde çarşaflarını gün aşırı sarkıtıyor. 4 defa tatlı tatlı uyardım. Evim karanlık tek ışık slan yere de sen çarşaf asıyorsun dedim. Nafile bu sabah baktım ki yine asmış ben şimdi bu durumda ne yapayım?
Sıkıntınızı anlayabiliyorum ama siz yinede zarar vermeyin. Is uzamasin. Anladigim kadariyla oda benim evim asarim mantiginda ama siz yapin o yapsin bi yere varamazsiniz. Ben derimki seffaf saclar var. Dairenizin size ait bolumune oyle seffaf veya ona benzer bisey taksaniz assa bile ona deger. Hem sizin isiginiz kesilmez hem bi dahada o asamaz. Boyle cozumler daha mantikli bence.
Ben çamaşırlığımı balkon içine koyup orda kurutuyorum ( Hem evde değilim yağış olursa diye hemde sevmiyorum salkım saçak dışarlarda rüzgardan tur attırılan çamaşırları )
Alt katım dükkan ve bomboş henüz tutulmamış olmasına rağmen
4 kez laftan anlamayanın çarşafını çekip atsan haktır ama sen bilirsin
Evet ben de hep içerde kuruturum. Hadi rahatsızlık verme işini de geçtim. Çarşaf bu tertemiz olması gereken bişey, bildiğin duvarda ne kadar toz toprak varsa sürünüyor. Hele de ıslak haldeyken düşün artık ne kadar pislik topladığını. Öyle değil mi?
Evet ben de hep içerde kuruturum. Hadi rahatsızlık verme işini de geçtim. Çarşaf bu tertemiz olması gereken bişey, bildiğin duvarda ne kadar toz toprak varsa sürünüyor. Hele de ıslak haldeyken düşün artık ne kadar pislik topladığını. Öyle değil mi?