bence vişne suyu dökme o zaman haksız konuma düşersin ama çekip düşürme fikri iyi. veya son kez sertçe uyar çarşafınızı alıyor musunuz ben çıkaracağım yoksa bekliyorum de. hamileymişsin biraz da onu bahane et işte yap bişiler
ben olsam direkt çeker söylemezdim söylemişsin anlamamış zaten bir de yok yere gerilicen şimdi...
Çek bence de en mantıklısı.
Ama hiç acıma allah ne verdiyse indir
illa asacaksa ikiye üçe dörde katlayıp assın,
valla bazılarıda illa aranıyor yani,böyle terbiyesiz insanla uğraşmakta zor ALLAH yardmcın olsun valla..
hamilelik hastalık değildir bu kadar abartmaya gerek yok hepimiz hamile olduk az çok biliyoruz neyin ne olduğunu
sen o yumuşak yüzlülükle daha çok çekersin o çarşafı aşağıya çekmediğin veya şikayet etmediği sürece.
bır garıpsınız resmen kadını kavgaya sürüklüyorsunuz..kımse hamılelık hastalık demıyor zaten...ama hadı kadın asagı ındı komşu çırkef cıktı kavgaya dönüştü kadını itti...ne olacak ????? bır akıl verırken once düşünmek lazım.....hamıle olmasa ne yaparsa yapsın...ama bebek varsa dıkkat etmesı gerekır..ınsanların sagına soluna bellı olmaz...nerden bılıyorsunuz kadının saç başa gırmeyecegını????
bır garıpsınız resmen kadını kavgaya sürüklüyorsunuz..kımse hamılelık hastalık demıyor zaten...ama hadı kadın asagı ındı komşu çırkef cıktı kavgaya dönüştü kadını itti...ne olacak ????? bır akıl verırken once düşünmek lazım.....hamıle olmasa ne yaparsa yapsın...ama bebek varsa dıkkat etmesı gerekır..ınsanların sagına soluna bellı olmaz...nerden bılıyorsunuz kadının saç başa gırmeyecegını????
Elinde fotoğraf var zabitaya şikayet edebilirsiniz.Merhaba arkadaşlar,
Oturduğum ev giriş katta ve etrafında ki binalar. Sebebiyle yeterince ışık almıyor. Gündüz lambaları açmak zorunda kalıyorum. Üstüne üstlük bir de üst katta ki komşum benim penceremin yarısına kadar gelecek şekilde çarşaflarını gün aşırı sarkıtıyor. 4 defa tatlı tatlı uyardım. Evim karanlık tek ışık slan yere de sen çarşaf asıyorsun dedim. Nafile bu sabah baktım ki yine asmış ben şimdi bu durumda ne yapayım?
ben ille de çek demiyorum zaten ya çek ya da şikayet et çektiğini nerden görecek ben yapmadım der geçer
her şeyi bu kadar abartmaya gerek yok ne abartıksınız ya..........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?