ÜST KAT KOMŞUM VE İĞRENÇ ÇARŞAFLARI

ben olsam direkt çeker söylemezdim söylemişsin anlamamış zaten bir de yok yere gerilicen şimdi...

Bu mantıklı...

illa asacaksa ikiye üçe dörde katlayıp assın,
valla bazılarıda illa aranıyor yani,böyle terbiyesiz insanla uğraşmakta zor ALLAH yardmcın olsun valla..

bır garıpsınız resmen kadını kavgaya sürüklüyorsunuz..kımse hamılelık hastalık demıyor zaten...ama hadı kadın asagı ındı komşu çırkef cıktı kavgaya dönüştü kadını itti...ne olacak ????? bır akıl verırken once düşünmek lazım.....hamıle olmasa ne yaparsa yapsın...ama bebek varsa dıkkat etmesı gerekır..ınsanların sagına soluna bellı olmaz...nerden bılıyorsunuz kadının saç başa gırmeyecegını????

Canım endişelenme yukarı çıkacağım ve sadece söyleyeceğim sadece bu sefer daha net ve kesin bir dille umarım son olur.

Çocuklar varsa etrafta 2 3 su tabancasina visne suyu koy ellerine de şeker ver hadi burada oynayin de:) hem onları izlerken sende eğlenirsin

İki kat yapıp assa belki biraz uzun sürede kurur ama yine de kurur yani. Ne diyelim siz önerin iki katlı asmayı. İnsanlar anlayışsız

ben ille de çek demiyorum zaten ya çek ya da şikayet et çektiğini nerden görecek ben yapmadım der geçer
her şeyi bu kadar abartmaya gerek yok ne abartıksınız ya..........

Elinde fotoğraf var zabitaya şikayet edebilirsiniz.
Çekip düşürme olmaz siz suçlu olursunuz elinizde kanıt var zabitaya haber verin.

çıkın yukarı bu sefer biraz daha sert bir şekilde çarşafları almasını söyleyin. evine serebilir. sizin eviniz çok aydınlık olsa da güneş alsa da bunu yapmaya hakkı yok. apartman adabına aykırı. sersin çamaşırlığına, koltuğuna kurutsun.

Yanınıza birini çağırın hamilesiniz sinirlenince ne olacağı belli olmaz. Çekin atın. Anneme de biri aynı şeyi yapardı. Halıyı çıkarır havalandırırmış, 3 çocuğu vardı sürekli çarşaf çarşaf. Eline geçeni balkona asardı. Annem çok uyardı ama en son halıyı çekti aşağıya. Bu ders olsun bir daha ucunu yakarım dedi. Son oldu.

Cnm apartman disina asmasi yasak diye biliyorum kimse ses cikarmadigi icin bisey demiyorlar ama rahatsizsan ara zabitayi sor sikayet et gelirler ..
Ama tabii apartmanin durumu yeri vs onemli yasaklik konusunda.. Sen bi ara sor bence..

,Etraf sakinken asagidn cek carsaflari yere at evine gir sonrada :)
Kapina gelip sen mi yaptin derse:
bn ne biliyim de idim gucum yok senlemi ugrasiyim bnle ugrasan sensn ya gerci de..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…