Canım şimdi senin çocuğun henüz yok diye, çocuğunlukla üstüne çocuğun olsun görürsün gibi yorumlar gelir. Ama şöyle ki, benimde 2 çocuğum var 4,5 yaşında oğlum var ve çook hareketli...ordan oraya atlar durur.ancak anne olarak ben sürekli müdahale edip, aşağımızdaki insanların rahatsız olabaileceğini söyler, dikkatini başka yöne veririm...zaten çocuk akşama kadar kreşte, akşamları toplasan 3-4 saat evdeyiz..sonra yatıyoruz...Bunu geçelim, 5 yıldır aynı evde oturuyorum,üst katım boş.. ve taşındığımdan beri biz alt kattakilerin gürültüsünden huzurla oturamıyoruz....yazın saat 1-2 lere kadar balkondalar,gece 12 de 1 de elektrik süpürgeçi açıyorlar...çocukları sürekli kapıları vuruyor..babası çocuğu cezalandırmak için balkona atıyor....çocuk tepiniyor..daha neler neler...ramazan olunca 1 ay kan kusturuyorlar..sahura kadar yatmıyorlar..evde kaynana, gelin,elti, çocuklar toplam 11 kişi gerisini sen düşün...hatta geçen yıl utanmadan kapıma gelmiş diyor ki, saat 11, çocukların bağırıyor rahatsız oluyoruz, uykumuz bölünüyor...ne dersin şimdi.....ölürmüsün, öldürürmüsün....yanigürültü alt- üst farketmiyor...bir de çocuk gürültüsü farklı bişey...tahammül edilmeli ama tabi anne-baba aşırı rahatsa, çocuklarda evde kuduryorsa şikayet edilmeli..Ama kimseyle kötü olmak istemiyorsan bence kulaklarına pamuk kapat canım...zaten az kalmış taşınmalarına.