merhaba.
üst katım sanırım önceden boşmuş öyle rahat ve sessizdiki evimiz. cumartesi günü matkap sesiyle uyandım. pat pat pat sesler falan.
neyse tasınma telası falan dedım. pazarda gum pat küt sesler hadı tamam dedım.
ama bugun anladımkı ben yandım. yahu her adımlarını duyuyorum cıldırıcam. pat pat pat yuruyolar ınsan gbı yuruseler ses cıkmıycak 1 dk yerlerınde durmuyolar .
bu bına 27 28 katlı bir bına 300 kadar daıre var zaten kımse kımseyı gormuyor tanımıyor bıle.
ben ne yapacağım yanı alttan tavanamı vurayımay çok sinirlerim bozuk sankı bana ınadına yapıyorlar gibi ne yapsam bilemiyorum. var mı aynı dertten yakınanlar.
ınsallh halı sermemıs olsunlar da ondan boyle oluyor olsun.Benim üst komşumda öyle.Bir de alt katımızda gelini oturuyor.2 tane de torunu var.
Devamlı inip çıkarlar babaannelerine.Ama nasıl ses çıkarıyorlar merdivenlerde.Terlikleri vurarak pat pat.Akşam 12 de 1 de inerler evlerine.2 tane de küçük çocuğum var.Onlar iinerken mutlaka korkarak uyanırlar.
Kaç defa söyledim.Yine aynı.
Artık bıktım kapılarına çıkmaktan.
Ben alıştın seslerine.
Önceleri çok sinirim bozuluyodu.
çOCUKLARIM İÇİN DE KENDİMCE TEDBİRLER ALIYORUM UYANMAMALARI İÇİN
inşallah seninkiler anlayışlıdır.
dun gece tasınmayla ılgısı olmadgını yazdım usttediger arkadaslara katiliyorum, tasinma yerlestirme isi uzun surer biraz zman verin...
ben en son tasindigimda 2 haftada zor yerlesmistim
eger rahatsizlik duyarsaniz da resepsiyondakilere durumu izah edin uyarsinlar...
buyuk apartmanlarda bu isi genelde onlar yapar zaten...kisisel gidip konusulmaz...
kaynagın cocuk yada esya tasıma vs olmadgını az once yatak odamda anladım
uyumak ıcın ugrasırken yataktan bırı kalktı vc ye gtıı kapıyı kapadı elını yıkadı cıktı
o kımse helal olsun yumusak adımlar atıodu muhtemelen erkek olan kısı
sonra dıgerı kalktı pat kuct berbat ayak seslerıyle gırdı vc ye alını yıkadı
tekrar bınayı sallayarak yatagına yattı
terra bıde ısın o kısmı var sımdı bunlar ne halt etse duycam ben ve esım en onmlısıde onlar benı yuzde bın duyacaklaro kadar net yani naptıkları anlaşılıyor
terra bıde ısın o kısmı var sımdı bunlar ne halt etse duycam ben ve esım en onmlısıde onlar benı yuzde bın duyacaklar
ebebeyn banyosu ndakı havalandrmadanmı gelıo acaba ses of of azımı mı baglıcam ben tobe tobe
tren sesı baska yatak odası sesı ıgrenccnm şimdi yeni diye rahatsızlık veriyor zamanla alışacaksın..
bak benim bir yakınım tren yolunun orda otoruyor , düşünsene sesi,sabahın köründe
şimdi alıştım ninni gibi geliyor diyo
valla duyarsam asadan çüş dıye bagırırım bndebenimde duymaktan en nefret ettiğim şey
bnde asadan ruhanı sesler cıkratırım :)konsantrasyonlarını boz yeter
bende gecenın 1 ınde 2 sınde yatak odasında son ses muık dınlerım napalım kısmetBence yapacağınız şey onların gürültüsüne
alışmak hani sizin ki normal bir apartman dairesi değilmişya
çıkıp rahatsız olduğunuzuda söyleyemem diyorsanız
önce görevlilere sonra alışmaya bakıcaksınız sanırım:82:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?