- Konu Sahibi cikolatakizzz
-
bunun kapalı, açıkla ,ev hanımı yada çalışanla ne alakası var.Ya evet. Is bitince adamin ohhh diye bi hoykurusu var ay iğrenç ya
Kadin desen ona keza hadi aslanim daha hizli koçum diye bağırıyo
Disarda da bakiyorum kapali ev hanimi bi kadin .
Benim esim nedn baska kadinlarin cigliklarinu duysun ki
Iki tane cocuklari var bu gidisle takim kuracaklar
Ne desem ne yapsam anlamadim ki
Uyarsam tepki alabilirim kirmak istemem kimseyi
Aynen canim ya
Sennerden ciktin :)
Konu ac kendine
Açıkçası duymamizin onun hosuna gittigi fikrindeyim.
Açıkçası duymamizin onun hosuna gittigi fikrindeyim.
Bence sizin hoşunuza gitmiş. Gece ikiye kadar seslere kulak kesilip sonrasında adamın banyoya gitmesine kadar takip ettiğinize göre...
Ayyy koptumm
سبحان
1- kadin denk geldiğim bir konusmasinda calisan ve acik bayanlarin "gunah" islediklerini, ayrıca esleri tarafından bankamatik olarak gorulduklerini , kendisi gibi kapali ev hamimlarinin en iyi cocugu yetiştirebileceklerini? Ama çalısan bayanlarin kendilerini hakir gordiklerini vs bahsettigi icin onun bu yaptigiyla ahlak timsali olarak gosterdigi kapali olmanin faziletlerinin çeliştiğini düşünmekteyim
Ki sesin gittigini fark ettigini dusunuyorum duvar ince ve. Cocugungurultusunu duyabilen ben onlarinkini de duyabilirim dimi bunu akil etmek cok zor olmasa gerek
2- puanim dusuk geldi cunku cocugun gürültüsü bitmedi. Buna cevaben cocuk bu ne yapabilirim diyem bir ahlak timsali kadin var karsimda.. cok iyi anne ya
3- onlar insan gibi yasamaktan bihaberler . Hayvanca yasamlarina istedikleri gibi devam edebilsinler diye ben masrafa girip tasinmak zorundamiyim ?????
Hadi tasindim diyelim girdiğim binada yine ayni sorun olirsa oradan da mi tasinacagim ben ???????
Kizlar günaydın. Benin icin pek günaydın olamadi ama.. burada konu acmistim üst kat diye. . Cocuklarin gürültusu yuzunden ders çalışmıyordum. Kadin ev hanimi kapali bi bayan. Cikip uyarmıştım kibarca. Napayim cocuk demişti. Bende pek calisamadim verimli. Bekledigimin altinda oldu puanimda((
Kismet dedim artik..
Neyse bir senedir altinda oturuyorum. Simdide yatak gicirtilari ah uh sesleri basladi( dun gece istisnasız saat iki ye kadar sürdü. O kadar iğrenç bi durum ki adamin gidis gelisi rahatlamasi filan naklen duyuyorum ya (( kadın hemen takir tukur cekmeceleri acip kapatıyor isleri bitince. Adamda banyoya gidiyor (
Offff uyarsam kadini da utandirmak istemem ama nedir benim cektigim
bence bunlar hıcde normal degıl bende bınada oturuyorum a desen duyuluyor adam lavaboya gırıyor ben yattıgım yerde rahat duyabılıyorum hatta kızıyorumda pekı bu ınsanlarda hıc akıl yokmu fıkır yokmu aceba komsular duyarmı dıye bence terbıyesızlık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?