üst katin cocuk gürültüsünden sonra şimdide cinsel hayati:((((

bunun kapalı, açıkla ,ev hanımı yada çalışanla ne alakası var.
açık böyle bağırabilir kapalı asla mı.çalışan bağırır ,ev hanımı asla mı.
ne alaka bu şimdi. hem açıkları yaftamışsınız ,hemde kapalıların cinselliğini yok saymışsımız.

Son düzenleme:
Herkes komşusundan gürültü geliyor diye ev değiştirsin öyleyse oldu.. O kadar basitti taşınmak. Çocuktur tabi oynayacak ama sürekli takır tukur ya da bağırış çağırış çekmek zorunda değil insanlar. O gider başkası gelir. Sen çocuğuna daha sessiz oynaması için uyarıda bulunmazsan yeni gelende aynı şikayeti yapacaktır. Birde aşağı kata kadar sessleri geliyorsa, aynı evdeki çocuklara da o sesler gidiyordur. O yaşta anne babalarının cinsel hayatlarına şahit olmaları ne iğrenç bir durum. Komşunuz sizinle çocuk yetiştirme, bayanın çalışması konusunda bu tarz konuşmalar yaptıysa demek ki bir samimiyetiniz varmış. Öyleyse sizde evin duvarlarının çok ince olduğundan ve gece yatak gıcırtısının dahi duyulduğundan bahsedin. Uyarmazsanız nereden bilecekler duyulduğunu. İnsanlar milletin yatak odası fantezilerini dinlemek zorunda değil. Mide bulandırıcı.

Son düzenleme:
Aynen canim ya

Sennerden ciktin :)
Konu ac kendine

ahahaha koptum birden dalıp derdiniz anlatmaya başladı ya ay canım ya konu aç kendine daha çok yardımcı olunur bence konu sahibi arkadaşım nedemek kırmak istemem nasıl söylenirki onlar böğürürken sizi rahatsız ederken utanıyormu git o ev hanımı komşuna hanımefendi dün gece 12 den 2 ye kadar yatak sesiniz ve eşinizle sizin sesinizden evimde durulmadı lütfen biraz daha dikkat edelim de zaten önceden de beyninde sabıka kazanmışlar

arkadaşlar ne şimdiki apartmanlar eski bizim müstakil evlerimiz gibi nede şimdiki insanlar eskisi gibi eskiden üst komşumuzla akrabaydık resmen biz onları rahatsız etmeye çekinirdik onlar bizi komşumuza saygısızca cevap verdi diye çocuğumuzu paylar hatta döverdik onlarda öyle şimdi tahamülümüz yok çoğumuz saygıdan yoksun örnek işte çocuklar ses yapıyo napiim çocuk kimsenin kimseyi rahatsız etmeye hakkı yok buna kısıtlama denmiyor ne birine cinsel hayatından vazgeç diyoruz nede çocuklarını bağla oturt diyoruz bende rahatsız olurum bu gibi durumlardan sadece bebek ağlama sesine tahammül ederim sesimi çıkarmam normalde apartmanda yaşayan insanın dışarda kapı önüne ayakkabı dizmesi vs başka eşyalar koyması yasak evde bebek sesi hariç sesler aşırı derecede yasak kapı çarpmalar vs ben akşam üstü 5 den sonra süpürge açmıyordum

Hakikaten ya, kapalılıkla açıklıkla ne alakası var bunun? bir kaç yorumda dillendirmişsiniz...
Kapalı hatunlar üsturuplu sevişin Kapalı iseniz daha çok dikkat ediniz. Çekmece sesi bile duyuluyorsa abartı olmadığını düşünmüyorum o seslerin. Benim evde öyle ben aşağıdakilerin yürümesini bile duyuyorken onlar çok net duyar benim gürültümü... Bu arada evimde azami dikkat ederim mutfakta, yatak odasında vs. ama bilemiyorum tabi yinede gidiyordur gürültü :44:

Ya simdi ima edin falan diyenler var ya ben evime tasindiktan 1-2 ay sonra komşulardan hosgeldine gelenler oldu. Başladılar evler çok ses geçiriyor muhabbetine. Biri diğerine kocan çok horluyo hasta mi diyo öbürü senin çocuk agladi durdu diyo öbürü alarminiz çok caliyo zor uyaniyosunuz herhalde diyo. Acaba onlar da bana imada mi bulundu :S

Ayyy koptumm

سبحان

al bendende okadar yahu bina inceyse ne yapsnlar otelemi gitsinler evleri varken. adam höykürüyorsa kadın ne yapsın. ha bide kocasına komşu bayan rahatsız oluyormuş sesimizden derse farklı cevaplarla karşılaşırki Allah muhafaza karnım agrıdı gülmekden

yalnız konu çok rağbet gördü..duyan gelmiş...benim dikkatimi çeken şey:konu sahibi yukarı komşusu kadına sinir olmuş ve onun cinsel hayatını burda teşhir etmek suretiyle rahatlıyor..ama diğer acıdan sesten rahatsız olmuş tabi bu da önemli bi sorun..bence olayı belirtmeden apartman yöneticisine durum bildirilebilir. Ya da gürültü sırasına duvara vurmak en etkili çözüm gibi..

konuyu ilk açtığınızda bayanın kapalı mazbut ev hanımı olduğunu belirrtiniz,kadını uyararak utandırmak istemediğinizi söylediniz,fakat burada kadının kapalı olmasını vurguladığınız için eleştrilince kadının geçmiş konuşmalarını aktardınız,madem bu kadın cahil, kendinin ahlak timsali olduğunu açıkların da tam tersi olduğunu söyleyecek cüreti kendinde buluyorsa sizde bu hanımefendiye rahatsızlığınızı dile getirin. hemde size fırsat olur daha önceki yaptığı konuşmadan ötürü. niye onu utandırmaktan çekiniyorusunuz

Bizimde duvarlar ince..korktum şimdi...acaba bizi de duyuyorlar mıdır:18:

bence bunlar hıcde normal degıl bende bınada oturuyorum a desen duyuluyor adam lavaboya gırıyor ben yattıgım yerde rahat duyabılıyorum hatta kızıyorumda pekı bu ınsanlarda hıc akıl yokmu fıkır yokmu aceba komsular duyarmı dıye bence terbıyesızlık

yazmıyım diyorum kaç dakikadır ama zorla söyletiyorsunuz bazen. sen gider kadına bunu söylersen alacagın cevaplara hazırlıklı ol. örn: sen sevişemiyorsan biz ne yapalım. kocasına söylediğini farzet ki söyleyecekdir kesin apartmanda karşılaştıgında birde sana höykürürse şaşma. kapa kulaklarını tak bi müzük yat. yok ama sen son dk iş bitene kadar dinlemeyi tercih ettiysen bu senin tercihin

valla ben olsam kapılarına kendi ismimi vermeden utanacakları ve kendilerine çeki düzen verecekleri bir not yazardım..
-ki alt komşumuza da yapmıştım böyle bir şey..
tamam herkesin kendi evi, evinde de rahat edemeyecek mi ayrı bir mevzu..
ama malesef şimdiki müteahhitler kağıt gibi binalar yapıyolar bütün sesler naklen sanki yanındaymış gibi duyuluyor..
birlikte yaşamanın gerekleri daha temkinli olmak gerekiyor...
inanırmısınız biz 2 kat üstün çocuk koşmasını dinliyoruz malesef...

adam çişedemi gitmesin kopdum walla

sadece kendi fikrim ama konunun abartıldığını düşünüyorum. Bir çekmece sesinin o kadar net gelmesi için çekmecenin çekmece değil dökme demir olması lazım ya da kasti olarak paaaat diye kapatılması lazım. onu geçtim çekmeceden bir şeyler arama sesine kadar duyuluyor olması da ilginç. benim bildiğim komodinlerde çamarşır tarzı şeyler bulunur alet edavat değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…