üst katin cocuk gürültüsünden sonra şimdide cinsel hayati:((((

Ne ilginçsiniz insanlar tuvaletlerini de yapmasınlar o halde.. komşuya ses gidecek diye hortum taksınlar sonra kanala versinler. O zaman daha kendiniz ev yaptırıp tüm seslerden soyutlayın evinizi.

Ne ilginçsiniz insanlar tuvaletlerini de yapmasınlar o halde.. komşuya ses gidecek diye hortum taksınlar sonra kanala versinler. O zaman daha kendiniz ev yaptırıp tüm seslerden soyutlayın evinizi.

kendilerine sonda taksınlar canım, ben onların tuvalet sesini duymak zorunda mıyım

kendilerine sonda taksınlar canım, ben onların tuvalet sesini duymak zorunda mıyım

Haket nasıl oluyor bunlar ya. Adam WC ye gidiyor bu yatak odasından adamın şeyinin sesini duyuyor. Hani çamaşır makinası çalışınca ses gelebilir belki ama bu kadarı da abartının alası.
Pazar 11 dedin mi benim bütün makinalar çalışmaya başlar. Her komşuyu ayrı ayrı düşüneceksek kendimize zaman mı kalır..11’e kadar uyandı uyandı benim komşular sonrasında gözünün yaşına bakmam.

kapıya not bırakın demişsiniz ama kadında salak değil sonuçta bu notu bırakan ya altkat komşusu yada üst kat olacağını tahmin eder..gürültü konusuna gelince benim üst katımda çook yaşlı bir çift oturuyordu(rahmetli) terlik sesi hatta gece ses daha çok duyulduğu için tuvalet sesleri geliyordu duvarlar ince ne yazıkki üst kat gürültüsünden rahatsız oluyorsunuz haklısınızda ama sizinde eminim altkatınızda oturan kişiye istemedende olsa sesiniz gidiyordur hatta belki sizinde yatakodası sesiniz gidiyordur bilemezsinizki abartılmamasıda gerek ama yatak odası bu yani insan kendini sıkarakmı yapacak tövbe yarabbi

Arkadaşım ,kadın farkında değildir duyulduğunun.Yoksa rezil olmak ister mi.Git açık açık konuş,gizliden gizliye dert edeceğine.Hem yazık rexzil olduğunun farkında değildir.
Ben eski evliliğimde (hayır c..k gürültüsü değil:)tartışmalarımız duyulmuyor sanıyordum,meğersem kelimesi kelimesine duyuluyormuş,sonradan öğrendim ve çok utandım...
Bir keresinde de ablamla tartışmıştık benim apartmanda o da kelimesi kelimesine duyulmuş.O an düşünemiyor insan hararetten..

benim eşimin abisi evinin her tarafını ses izalasyonu yaptırdı ki kendisi alt katımda oturuyordu terlik sesimizden rahatsız oluyordu eşime kızıyordu hep :) ben ev boyu kulanmaya ve lastik sesiz terlik falan kulanmaya başladım haklıydı onlara gittiğimde eşimin terlik sesini duydum ben ordan taşınmadna önce bizim zeminlerinde izalasyonunu parasını kendi verdi yaptırdı evide komple öyle çok rahat bir çözüm buda eğer kendi evinizse deilse ev saibinizle anlaşın yaptırın bence yani kimse kimsenin ne ettiğini duymak zorunda deil tuvaletlerini yapmasın demiyoruz ama dikkatli olsun diyoruz bazılarıda abartıyor hakkaten

Son düzenleme:
ay insan bi dusunur olan var olmayan var :))))))
konu sex olunca illa gulunecek bisey bulunuyor.
bende komsuyu suclu buldum. bizim ap.sahis yatirmis ama kullanmanis cok kaliteli bina ama ses geliyor bizede oksurme hapsirma vs..
o nedenle biz tv sesini aciyoruz bayagica sesimiz gitmese de aha bunlar gene is pesinde diyorlardir :))) normalde acmiyoruz cunki

benim üst kat pazarın 7sinde süpürgesini çalıştırıyor...hafta içi hadi neyse diyorum zaten sonuçta erken kalkıyorumda pazar yapma be hatun yapma...toplantı olursa toplantıda söyicem olmazsada yöneticiye

Bu kadar stres yaratıp, lafı uzatıp, kendine eziyet etmek yerine yatak odasının yerini değiştimek daha kolay olmaz mı acaba konu sahibi

artık nasıl bir işsizlik varsa millette, bütün gün "aha tuvalete gitti, aha makinaya çamaşır attı, ooo çekmeceyi kapadı" diyorlar herhalde yani ev sonuçta insanlar yaşıyor, duvarlar inceyse kadın ne yapsın dimi rahatını bu kadar düşünen müstakil eve çıkar, huzura kavuşur

yorumlara baktım da valla ben sabırlıyım ipeğim.. gece 1 de yeni evlenecek çiftimiz avize asıyor darbeli matkapla keşke tek ses sifondan ibaret olsa

canım zaten kadın utansa o kadar ses yapmaz bu mahremdir sonuçta duyulabileceğini düşünmüyomu bu kadın üstelikte kapalı bir bayan yani nasıl düşünemiyo bunları normal her bayanın dikkat etmesi düşünmesi gerekir ama lafa gelince kapalı bayanlar hepimizden daha iman konusunda üstündeler ya o yüzdenmi utanmıyo hiç o sesleri yaparken ben senin yerinde olsam evde annen falan yok mu anneme söylerdim uyartırdım olacak şey değil yani ayrıca çocuksa çocuk annesi olarak büyüğü olarak uyarsın sahip çıksın çocuğuna bu kadar gürültü çıkarmaması için ama sen onları duymamak için kulağına pamukmu tıkayacaksın yani mutlaka uyarılması gerekir sert bir dille

Benim apartmanda terlik sesim duyuluyormuş:)Nasıl bir yalıtımsa ,herkes işlerini pısır pısır yapıyor galiba yazık:)Zaten ben tek kişi olduğum için tek aktivitem terlik sesi oluyor:)

:) Çok güldürdün.... Bir an gözümde yatakodasında çatal bıçak çekmecesi canlandı

Yoksa o kadar ses nasıl çıkar ki? Benim bildiğim komodinde ufak tefek eşyalar durur. Kitap, ne bilim çoraplar belki… yani arama sesinin duyulmuş olması nasıl oluyor gerçekten aklım almadı. Bence konu fazla abartı ve bir yöne çekilmek istendi ama tutmadı o kısım.

ben katılmıyorum insanin dikkat etmesi gerekir ev yaptırmakla ne alaka herkes binalarda oturuyo her yetişkin insanın ses gidebileceğini düşünüp daha sessiz ve sakin davranması gerekir ayrıca bu bir adap kuralıdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…