- 21 Aralık 2009
- 33.534
- 18.232
- 498
- Konu Sahibi cikolatakizzz
-
bence bunlar hıcde normal degıl bende bınada oturuyorum a desen duyuluyor adam lavaboya gırıyor ben yattıgım yerde rahat duyabılıyorum hatta kızıyorumda pekı bu ınsanlarda hıc akıl yokmu fıkır yokmu aceba komsular duyarmı dıye bence terbıyesızlık
bizimde duvarlar ince..korktum şimdi...acaba bizi de duyuyorlar mıdır:18:
Ne ilginçsiniz insanlar tuvaletlerini de yapmasınlar o halde.. komşuya ses gidecek diye hortum taksınlar sonra kanala versinler. O zaman daha kendiniz ev yaptırıp tüm seslerden soyutlayın evinizi.
kendilerine sonda taksınlar canım, ben onların tuvalet sesini duymak zorunda mıyım
çekmece sesine varana kadar duyuyorsan sıkı dur alt katında oturanda seninn her sesini duyuyor. tuvalette dahill
kendilerine sonda taksınlar canım, ben onların tuvalet sesini duymak zorunda mıyım
Haket nasıl oluyor bunlar ya. Adam WC ye gidiyor bu yatak odasından adamın şeyinin sesini duyuyor. Hani çamaşır makinası çalışınca ses gelebilir belki ama bu kadarı da abartının alası.
Pazar 11 dedin mi benim bütün makinalar çalışmaya başlar. Her komşuyu ayrı ayrı düşüneceksek kendimize zaman mı kalır..11e kadar uyandı uyandı benim komşular sonrasında gözünün yaşına bakmam.
Çekmece sesi ne ki.. içinden bir şey aradığına kadar duyuluyormuş. Benim anlamadığım çatal bıçak çekmecesi mi yoksa komodin mi?
Haket nasıl oluyor bunlar ya. Adam WC ye gidiyor bu yatak odasından adamın şeyinin sesini duyuyor. Hani çamaşır makinası çalışınca ses gelebilir belki ama bu kadarı da abartının alası.
Pazar 11 dedin mi benim bütün makinalar çalışmaya başlar. Her komşuyu ayrı ayrı düşüneceksek kendimize zaman mı kalır..11e kadar uyandı uyandı benim komşular sonrasında gözünün yaşına bakmam.
Çekmece sesi ne ki.. içinden bir şey aradığına kadar duyuluyormuş. Benim anlamadığım çatal bıçak çekmecesi mi yoksa komodin mi?
Kizlar günaydın. Benin icin pek günaydın olamadi ama.. burada konu acmistim üst kat diye. . Cocuklarin gürültusu yuzunden ders çalışmıyordum. Kadin ev hanimi kapali bi bayan. Cikip uyarmıştım kibarca. Napayim cocuk demişti. Bende pek calisamadim verimli. Bekledigimin altinda oldu puanimda((
Kismet dedim artik..
Neyse bir senedir altinda oturuyorum. Simdide yatak gicirtilari ah uh sesleri basladi( dun gece istisnasız saat iki ye kadar sürdü. O kadar iğrenç bi durum ki adamin gidis gelisi rahatlamasi filan naklen duyuyorum ya (( kadın hemen takir tukur cekmeceleri acip kapatıyor isleri bitince. Adamda banyoya gidiyor (
Offff uyarsam kadini da utandirmak istemem ama nedir benim cektigim
Ben tahmin ettim ama sülümemm.acaba çekmecede ne var ipek meraklandım ciddi ciddi
:) Çok güldürdün.... Bir an gözümde yatakodasında çatal bıçak çekmecesi canlandı
Ne ilginçsiniz insanlar tuvaletlerini de yapmasınlar o halde.. komşuya ses gidecek diye hortum taksınlar sonra kanala versinler. O zaman daha kendiniz ev yaptırıp tüm seslerden soyutlayın evinizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?