Üst kattaki yeni evli çift :(

Gardenia

Bana kırmızı çok yakışıyorr :))
Pro Üye
12 Ocak 2009
4.050
1.089
698
Evet başlıktan anlaşılacağı üzere, sorunum kadının kahkahaları, evet ciddi anlamda rahatsız olmaya başladım,taşınalı 5 ay oluyor biz tatildeyken gelmişler.
Sonra ev sahibimizden öğrendik yeni evli bir çiftmiş, şimdi tamam yeni evliler biraz tolarans tanıyayım, diyeceğim ama yok arkadaş ben sizin yatak odanızda malum işi yaptığınızı, bilmek zorundamıyım
yatak odalarımız aynı sırada bina olarak dün gece saat 1 hanımefendinin kahkalarıyla uyandım, sadece kahkaha da değil (canım acıyor yapma ) peşinden yene gülmeler 10 dakika sonra ses tamamen kesildi,sanırım salona geçtiler. Eşim ilk başta abarttığımı düşündü ama şimdi kadın dengesiz galiba diyor, şimdi ne yapayım?
Konuşmam gere tabi ama nasıl bir uslupta.

yan komsumla aynı duurmu ben yasamıstım
burda da bır yorumda bahsemıstım
bana kıskanma dıyenler olmustu:))))

saatlerce süren seslerı benı artık cok rahatsız etmıstı , ben sıte yonetımı adından pc de yazı yazıp kapılarına bırakmıstım
snr seslerı kesıldı

Başlığı görünce çaktım dedim gene ekşınlı ayıplı komşular var.

Kadını görürsen uygun bir dille konuş derim..

Bizimde ust katta vardi boyle cift sabahin erken saatlerinfe kadinin malum anda cikardigi sese uyanirdim o derece bagiriyordu yani artik ozel anlarinin saatlerini ezberlemistim aksam 7 civari ve sabah 8 bisey diyemedik nasil denir zaten sonra tasinip gittiler

oooo sıkı dur kıskanıyorsun yorumları gelir birazdan

ne yaparsan yap işe yarayacağını sanmıyorum, bu tarz insanlar her konuda terbiyesiz oluyor çünkü, normal saygılı insan zaten komşusunu rahatsız etmez

Aynen cnm 2 ay önce sabah inlemesiyle uyandık hadi yeni evliler dedik ama bu kadarına da pess artıkk

Hazırlıklıyım sıkıntı yok

Aynen insanda azıcık saygı olur ama bunlar hep böyle sabah apartmandan bir inmesi var kadının paldır küldür

Hem acıyor diyip hem gülmek
Bu dengesiz kadınlar yüzünden erkekler gerçekten acıdığında ve istemediğimizde naz yapıyoruz zannediyorlar....
Ama bu ucuz numaraları iyi biliriz hehe

Site değil malesef apartmanda zaten bir onların ev sahibi bir bizim ev sahibi var

Ay okurken ben utandım yaa.
Simdi bunu soylesen bi türlü soylemesen bi türlü.

Aynen hayır ben söylerken bile çekineceğim için stres yapıyorum

Hem acıyor diyip hem gülmek
Bu dengesiz kadınlar yüzünden erkekler gerçekten acıdığında ve istemediğimizde naz yapıyoruz zannediyorlar....
Ama bu ucuz numaraları iyi biliriz hehe

Ya zaten söylediğini duyunca kan beynime çıktı

ayyy bizimde aşağıdakilere gidiyomudur yatak odamızın alt katında askerden yeni gelen bir çocuk var

ahahhahaha kıskanma mıı cidden kahkaha attıımm

:)) komıkmıs .
Hazırlıklıyım sıkıntı yok

Aynen insanda azıcık saygı olur ama bunlar hep böyle sabah apartmandan bir inmesi var kadının paldır küldür
kımsede saygı yokkı onlarda olsun.bence soyleyın ayıp yanı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…