Belki seslerinin size kadar geleceğini düşünememiştir. Kendim bile inanmadım yazdığıma yahu:))) İyi niyetli bakmaya çalışıyorum diyelim:)))Gerçekten kesinlikle abartmıyorum ben yapamadım hiç öyle bir ses ne yeni evlendiğimde ne de şimdi hayır sex yapmasa bile o kahkaha nedir yaa
Hanımefendi sakin olur musunuz, tek yeni gelin siz değilsiniz diye not bırakın kapıya.
Oldu, benim kocam-çocuğum senin sesini duymak zorunda mı? Ben zorunda mıyım? Ağzını tut. Cilveleşeceklerse gidip tatilde matilde cilveleşsinler ya da seslerinin dozajını ayarlasınlar bir zahmet. Cilveleşmeye akıl eriyorsa buna da ermeli.
Fofenk fofenk olunca bacımız kendini kaptırıyor demekki,göz görmez kulak duymaz anacım
bence konuşmanız çok ayıp, evimde kahkaha atamayacaksam nerede atacağımben de banyoda sürekli alt komşunun çocugunun "anne kakam bitti, anne gel beni al, annee şu bu" diye bağırmalarını duyuyorum gidip şikayet mi edeyim. üstelik 10 dakika sonra bitmiyor, çocuklar sürekli bağırıyor, kapıları çarpıyor vs.
o yüzden böyle konular açılınca korkuyorum
acaba ben miyim diyetabiki şaka
ama belki kadında o kadar sesin gittiğinin farkında değildir
Şimdiki eve taşınalı 2 gün oldu. Bi önceki evinizde karşı komşuz yeni evliydi ve evler ayna konmuş gibi simetrikti yani onların yatakodasıyla bizim yatakodamız yan yana hatta yataklarımız başbaşaydı arada sadece duvar vardı ve sanırım duvarlar çok inceydi. Bildiğin gerdek geceleri afedersin sanki bizim odada oldu. Allah teknolojiden razı olsun da müzik açıp sesi bastırdımTabi sonrasında yaklaşık 3 ay daha bunların sesini dinlememk için repertuarımızı geliştirdik. Bazen o kadar aşırı geliyodu ki heralde kızı dövüyo diyodum Allahtan başka sebeplerden dolayı taşındıkta kurtulduk.
Çocuğun kaka yapmasıyla bu aynı değil ama..
Nasıl farkında olmaz ki,hepimiz dikkat etmeye çalışıyoruz ama aman ses gitmesin diye..
Kaç yıllık evliyim hiç bir komşumun sesini duymadım..
sizin evin yalıtımı iyidir kesinÇocuğun kaka yapmasıyla bu aynı değil ama..
Nasıl farkında olmaz ki,hepimiz dikkat etmeye çalışıyoruz ama aman ses gitmesin diye..
evet hatta çok sert bı yorum yapmıstım o cevaba:))ahahhahaha kıskanma mııcidden kahkaha attıımm
KK 'da "fofenk fofenk" ifadesini benimsedi ya aklıma o konu geliyor her gördüğümde krize giriyorum
Bir ara benden mi söz ettiniz dedim de ben yeni taşınmadım yeni de evli değilim
Ama geçen boynum tutulmuş eşim masaj yapıyor ben de ay ah uff gibi seslerden sonra yapma acıyor vs dedim eşim de sus millet yanlış anlayacak dedi
Sonra da gülmekten koptum
Gözümden yaş geldi vs banyoya gidip yüzümü vs yıkadım
Apartmandaki herkes ne sandı acaba
Çocuğun kaka yapmasıyla bu aynı değil ama..
Aynen ya bende çok gülmüştüm o konuya bi ara eşime söylüyodum o ne diyodu gülüp geciyodumKK 'da "fofenk fofenk" ifadesini benimsedi ya aklıma o konu geliyor her gördüğümde krize giriyorum
bence farkında değillerdir sesin size geldiğinden gidin bayana çıtlatın ha olmadı devam ozaman başka yollar arayın derim
bizim evimizde aile apartmanı ses gidecek diye ödüm kopuyor ve alt kat kaynanam orta ben üst kat elti :) aynı yatak odalar bazen bu terbiyesizlere özenmiyor değilim :)
bende yeni evliyim, evet ve dikkat ediyorum ama kahkahama hiç dikkat etmiyorum valla :) tamam malum seslerden rahatsız olunur da kahkahadan rahatsız olunmaz bence ya :) ben kendim de çok gülerim kahkaha atan insanları da çok severim :) keşke herkes bol bol gülse, malum konuya bir şey diyemeyecğim, evinizde çocuk yoksa bırakın azcık rahatlarına baksınlar
sizin evin yalıtımı iyidir kesin
yaa olaya iyi yönüyle bakmaya çalışıyorum
Aynen 10 yıl başka bir apartmanda kaldık hiç ses falan duymadık
kaldiki bu çocuk sesiyle aynı şeymi allah aşkına o na bakarsak ben de çocuklara bağırıyorum ev hali benimd esesim çıkıyor olabilir ama bu çok farklı
Tatlı dille konuşun. maalesef yeni evlerde ytong denen bir malzeme kullanıldığı için ses yalıtımı çok kötü oluyor.Konuşmanıza rağmen aynen devam ediyorlarsa onlar işi pişirdiğinde tavana birşeyle vurun.
Neyse ki 10 dakikacıkmış.Ben öğrenciyken kaldığım evde üst katımızda oturan abazab eve kız attığında sabaha kadar dans olurdu.Dayanamayıp bir gün yeter la yeter kızı da bizi de pert ettin diye bağırmıştım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?