• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Üst Kattan Gelen Sesler

Kızlar... dün gece enteresan bir şey oldu; sesler gene geldi ve eşimle bu sefer sanki üstten değil de yandan geliyormuş gibi hissettik yaa

Eğer öyleyse yukarıdaki çocuklu ailenin fena halde günahını aldık demektir ama hala emin değiliz çözemedik olayı:)) kimden geldiğine emin olmadan da faaliyete geçmek istemiyoruz.. :)

Faaliyete geçip de napıcaksak sanki insanların evini basacaz kolluk kuvvetiyle:):olamaz:
Her iki daireyi de direk yada dolaylı uyarmak yerine acaba şöyle mi yapsanız.Selamlaştığınız insanlarsa eğer selam nasılsınız iyimisiniz faslından sonra gece geç saatlerde sesler geliyor.Uykudan uyanıyoruz o derece.Sizede geliyor mu eşimle anlayamadık ta nerden geldiğini gibi bir sohbet mi etseniz acaba.Üzerlerine almasalar da mutlaka daha temkinli sevişeceklerdir.:halay:Çünkü gerçekten farkında olmayabilirler.

Ya en merak ettiğim nokta da o iştw çocukları napıyorlar acaba o geceleri anneanne babaanne evine mi yolluyorlar diye düşinüyorum ama gün aşırı da yollanmaz ki sanmıyorum. Eğer o çocuklar evde ise gerçekten çok korkunç bir şey değil mi? Ben mi büyütüyorum:110:
Büyütmüyorsun aynen öyle o çocukların psikolojisini düşünsene

Ay konunuzu okuyunca aklıma eski yan komşum geldi. Kendileri torun tombalak sahibi insanlardı. Ama teyze o esnada inlemekten ziyade çok acayip sesler çıkarıyordu. Bir de arabesk müzik eşliğinde yapıyolardı. Off iğrençti ya. Apartmanda başka bir olaya karıştılar da bir haftada apar topar taşındılar Allah'tan.

Uyarmaktan başka çare yok. Belki sesin bu kadar gittiğini bilmiyolardir. Ya da yöneticiye söyleyin apartman girişine falan uyari seklinde assın. Gece 11den sonra ses yapmamaya dikkat edilsin gibisinden.
Arabesk bide teyze kalpten gidecek

Sizinki yine iyiymiş bizim binada eskort bir kadın vardı onun iğrenç sesleri yüzünden midemiz bulanırdıo_O korkudan kapısına da gidemezdik neyse ki binada fazla barınamadı.Bence komşunuzun sesi geldiğinde diğer üyelerinde dediği gibi sopayla tavana vurun

Benim de yan komsum da gec saatlerde cok gurultu yapiyordu gecen sene. Konussam mi konusmasam mi, sikayet etsem mi etmesem mi diye dusunup dururken bir gun sabaha karsi delirip sert bir cisimle duvara 15-20 kere var gucumle vurdum. Tissssss. Bir daha da gurultu olmadi. Tavsiye ederim. Herkes soylemis zaten. :)

Ben de geçenlerde üst komşu karısını dövüyor sandım. Böyle şeylere şahit olunca direkt polisi ararım ama bu öyle bir şey değilmiş :olamaz: ama adam karısını öldürecek sandım ve çok korktum. Tam polisi arıyordum ne olduğunu anladım :)

Neyse ki bana kalmadan başkaları uyardı da artık sesleri gelmiyor.

Açık açık uyarmak lazım sanırım, müstakil ev değil sonuçta. Ayıp denen bir şey var.

Nereden anladınız sonradan:dondurma:

Okuyunca midem bulandı.
Yazık çocuklarına.
Ben kesinlikle gidip direkt söylerdim.
Hatta sonra mide bulandırıcı oluyor yaptığınız da derdim. Ama çok sakin bir üslupla söylerdim.
Anlarsa yerin dibine girer.

Bizim üst komşularımız da öyleydi,misafirim geliyor kadının sesi oturma odamda,kızım anne o ses ne diye soruyordu babası dolap takıyorlar kızım diyordu :D Gece gündüz demeden sevişyorlardı,park yerine kadar sesi geliyordu kadının resmen.Yan komşumun kızı seslerini çekmişti hatta.Bir de kavgaları da çok oluyordu,defalarca kapılarına çıktı eşim.Biz senin kız arkadaşının çığlıklarını duymak zorunda değiliz dedi.Baktık olmadı,ev bürosuna şkayet ettik defolup gittiler.Tabi burası Almanya

Benim önerim mektup yazmak isminizi yazmayın komşu olarak rahatsız olduğunuzu yazın PTT den postalayın daha garantili olur

o sesler geliyorsa yalıtım yok demektir. ses yalıtımı iyi olan bi binaya oturmak en mantıklısı. yani biri benim posta kutuma sessiz seviş! diye not bıraksa kamera vs varsa arar bulurdum kim attı notu diye.

Direkt gidip söyle, uyar. O abartılı sesleri çıkarıp insanları rahatsız ederken utanmıyorsa sen söylemekten neden utanacaksın? Ki bu kadar sesler nasıl çıkıyor anlamış değilim, yani en fazla ne oluyor ki bu kadar anlayamadım:olamaz:

Back
X