- Konu Sahibi zorunlualann
-
Sizi çok takdir ettim gerçektenHayır olmuyor neden olsun ki onu anlamadım ama sanırım sabah işe gitmiyorsunuz anlamında söylüyorsanız şöyle söyleyeyim bizde sabah çook çalıştık şimdi sefasını sürüyoruz kaldı ki çalışmamış baba parası yiyen bir asalakta olabilirdim ya da sevgili parası yerdim yine kimseyi ilgilendirmezdi ama merak ettiğiniz için söylüyorum yıllarca sürüne sürüne buralara geldim öğrenciyken dahi sokakta simit satmaktan otobüs hostesliğine kuaförlerden apartman, merdiven temizliğine kadar gece hizmet veren sektörlere kadar bar, pub vs garsonluk bulaşıkçılık derken yaptığım işten hiç gocunmadan paşalar gibi çalıştım biriktirdim kendi işimi kurdum e ticaret yapıyorum + sosyal medya danışmanlık hizmetleri veriyorum sabah çalışmak zorunda değilim tek zorunluluğum sabah kargo geliş ve çıkışlarını yönetmek onun da başında durmak zorunda değilim çok gerekirse uyumam yine dururum sıkıntı olmaz benim için yani insanların mesleğini bilmediğimiz için gece çalışan herkes uyuştucu kullanıyo kötü işler yapıyor diyemez ex eşimde gece çalışıyordu mesela gayet güzel bir mesleği vardı kaldı ki yok kötü bir iş yapıyor yine beni buna zorlamadığı ve üst katımda fuhuş , genel ev vs işi dönmediği sürece umrumda olmaz herkesin kendi hayatı der geçerim
Teşekkür ederimSizi çok takdir ettim gerçektenkonuya gelirsem eğer evde illegal bir durum yoksa sadece gürültü için uyarabilirsiniz.
Gürültü sikayet sebebidir. O kadar komik bir şey değil.Merhaba polis bey/hanım, üst komşum her gece başka erkekle sevişiyor, bu benim güvenliğimi tehdit ediyor. Lütfen müdahale edin.
Yapmayın allah aşkına ya
Kaldi ki fuhuştan şüpheleniliyor.Merhaba polis bey/hanım, üst komşum her gece başka erkekle sevişiyor, bu benim güvenliğimi tehdit ediyor. Lütfen müdahale edin.
Yapmayın allah aşkına ya
Artık kimse evinde gülemicek sevişemicekmi anlamdım ? İnsanların size ne zararı var isteyen istediğini yapar evinde bence çok arbartmışsınız.Geçenlerde buraya gecenin üçünde tuhaf Seslerle uyanıyorum demiştim. Dün çöp atmaya inerken apartman yöneticisi ile karşılaştım bana asansörde sorun mu var deyince öğrendim yönetici olduğunu daha sonra sordum yönetici sizmisiniz diye evet ben ilgileniyorum dedi. Bende daire 8 de kim oturuyor diye sordum oda ne oldu bir sorun mu var dedi. Bende geceleri gülüşme seslerine uyanıyorum sürekli dedim oysaki o sesler farklı seslerdi . Bana adam daha sonra o dairenin bir adama ait olduğunu ve kızınıda yola getiremediği ve uğraşmak istemediği için daire verdiğini söyledi . Sonra farklı farklı erkek sesleri mi duyuyorsunuz gelirler onlar gibi bi şey söyledi. Biz bu kızı zaptedenedik Allah be*asını versin daha ne diyim ben size ama babasına söyleyeceğim deyip bir hışımla çıktı. Ben ev sahibime de söylemiştim meğer bu dairelerin sahipleri birbiri ile akrabaymış meğer ev sahibimde yukarıda pis işlerin döndüğünü bildiği halde bana bilmemezlikten geldi. Sizce bu durumda ben ne yapmalıyım bu evde kontratımın bitmesini mi beklemeliyim . Yani o kadar zor geliyorki taşınmak ne yapacağımı dahi bilmiyorum ;(
Evet genelde genç kızlar babalarına ait evde fuhuş, beyaz kadın ticareti hatta bir arkadaşın söylediğine göre uyuşturuculu partiler falan yaparlarKaldi ki fuhuştan şüpheleniliyor.
Normal veya değil kimi ilgilendirir?Sevgiliyle yaşanabilir belirli aralıklarla sevgili değişebilir saygiliyim normal buluyorum ama her gece ne olduğu belirsiz tiplerin tek gecelik zevkleri için apartmanda ses çıkarması kimse kusura bakmasın NORMAL değil !
Birşeyin normal olup olmadığını siz belirliyorsunuz sanırım,bilmiyorduk.Sevgiliyle yaşanabilir belirli aralıklarla sevgili değişebilir saygiliyim normal buluyorum ama her gece ne olduğu belirsiz tiplerin tek gecelik zevkleri için apartmanda ses çıkarması kimse kusura bakmasın NORMAL değil !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?