Üst Kattan gelen seslerin nedenini öğrenmem ve sizce bu evde kalmaya devam etmeliymiyim ? Benim için güvenilir midir ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yönetici dangalağının salyalarını akıta akıta "gelirler gelirler" diyişi resmen gözümde canlandı. Pislikler, bi bitmediler. Yok babası ne halin varsa gör demiş de yok baş edememiş de. Reşit olan bir kadın evinde istediği gibi yaşar, hiç kimseyi ilgilendirmez. En fazla gider uyarırsınız "geceleri ses geliyor lütfen dikkat edin" diye. Babası kızına evi vermiş git işlet demiş gibi anlatıyor yönetici de sanırsın Manukyan. Tamamiyle saçmalamış. Bizim eski evimizin yanında moldovalı kadınlar senelerce fuhuş yapmış kimsenin ruhu duymadı taa ki bi gece polis kapıma dayanana kadar, polis diyor ki git olgayı çağır gelsin hakkında şikayet var =))))) yanlışlıkla bizim eve gelmişler o sayede öğrenmiştik

Pis işler çevirdikleri sonucuna nasıl ulaştınız? Sevişme seslerinden mi, sevişmek mi pis iş? O değilse ne?

Kadın fuhuş yapıyor olsa ben de tedirgin olurum. Gelip giden tiplerle apartmanda karşılaşmak hoşuma gitmez.
Ama kadın işinde gücündeyse ve sevgilisi ya da seks partneri ya da partnerleri varsa bana ne? Seslerden çok rahatsız oluyorsam uyarırım o kadar.
Kimse sevişirken "yav canları çekmiştir, bi tabak da komşuya götürelim" diyerek kapınıza gelmez merak etmeyin.

Son düzenleme:
Sizi çok takdir ettim gerçekten konuya gelirsem eğer evde illegal bir durum yoksa sadece gürültü için uyarabilirsiniz.

Ses konusunda rahatsız olmakta haklısınız uyarın bence ama ne yaptıklarıyla uğraşmayın bence sonucta sizi ilgilendiren hicbirsey yok

Böyle ithamlar (fuhuşa vardirmislar olayi)çok yanlış. Cezai yaptirimi olur.
O kiz sizi şikayet eder ve ispatlayamazsaniz bir de üstüne ceza alırsınız.
Bazı sesleri de duymamak gerek. Ayrica bazi insanlar kendileri soylemeye cesaret edemedikleri şeyleri başkalarının ağzından söylemeye bayılırlar. Yönetici gidipte komşu kadin fuhus yapıldığını iddia ediyor diye lafi cevirip anlatirsa sasirmayin.

Gurultuden rahatsizsaniz polisi ararsınız ama kadinin ne yaptığını bilmek zorunda degilsiniz sevgilisi vardir ozel hayatina karisamazsiniz

Babasının verdiği evde oturan kız genel ev işletmiyordur diye düşünüyorum. Öyle bir yazmışsınız ki evin abdesti bozuluyor gibi

Yani gürültü çok rahatsız edici ise tabi ki şikayet edin. Onun dışında pis iş gibi durmuyor hepimiz gibi sevişiyor kızcağız.

yazdığınız konu başlıklarını görünce direk siz olduğunuzu anlıyorum neden öyle acaba ya

Artık kimse evinde gülemicek sevişemicekmi anlamdım ? İnsanların size ne zararı var isteyen istediğini yapar evinde bence çok arbartmışsınız.

Kaldi ki fuhuştan şüpheleniliyor.
Evet genelde genç kızlar babalarına ait evde fuhuş, beyaz kadın ticareti hatta bir arkadaşın söylediğine göre uyuşturuculu partiler falan yaparlar

Gürültüyü şikayet etmek ayrı, bu evde fuhuş yapılıyor diye şikayet etmek ayrı. İkincisinde kendinizi tazminat davasında bulabilirsiniz

Normal veya değil kimi ilgilendirir?

Gece 12de duvara gümbür gümbür çivi çakan var bisey diyemiyoruz.

Su an saat gece 2:18 ramazan davulcusu mahallemizde tüm sanatını konuşturuyor bisey diyemiyoruz.

Evli çiftlere apartmana iftara 100 misafir geliyor bisey diyemiyoruz.

Bekar kadın erkek çağırınca sevişince woww haram.

Evli insanların arkadaşları ne idugu belirli. Bekarlarin evine ise giren çıkan olursa onların ne idugu belirsiz.

Böyle is mi olur dostlar ya. Sadece soruyorum.

Gecenin bir yarısı komşu seslerinden dolayı uykumdan uyanmak istemem o konuda haklısınız. Hergün hergün katlanılmaz olur. Insanlar sevişmekte özgür ama bende onlar rahat olacak diye neden uykusuz kalayım. Sevişmek ihtiyaçsa uykuda bir ihtiyaç.
Belki duvarların ince olduğundan haberleri yoktur, bence kapısına not bırakın. Devam ederse yöneticinin eşine anlatın durumu, bide o konuşsun.
Not: Evde fuhuş olduğuna dair söylentiler çikarmayın zararlı siz çıkarsınız.

Birşeyin normal olup olmadığını siz belirliyorsunuz sanırım,bilmiyorduk.
Sizin hayat görüşünüze göre normal olmayabilir ama bunu genele vurmanız biraz saçma ve komik.

Kaldı ki kadının fuhuş yapıldığına dair elinde bir kanıtı yok. Tamam evler kağıt gibi ama her farklı erkeğin sesini de duymuyordur, o kadar da değil.
Bir de bekar bir kadın sevişince neden aklınıza "piiiğğss işler yapıyorlaaağğr" geliyor merak ediyorum konu sahibi? Bekar bir kadın sevişemez mi? Gürültü için rahatsız olduğunuzu dile getirebilirsiniz ama milletin sevişmesine de karışmayın bir zahmet.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…