Üst Kattan gelen seslerin nedenini öğrenmem ve sizce bu evde kalmaya devam etmeliymiyim ? Benim için güvenilir midir ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kime göre normal değil? Herkes sizin doğrularınıza göre yaşamak zorunda değil.
İsteyen istediğiyle sevişir.
Iyi de ben de zaten kendi görüşümü söyledim kimse size göre de yaşamak zorunda değil
Ayruca ben apartmanjmda yabancı sima görünce bile acaba kim ve neden burada diye gerilen biriyim kadın ister sevişsin ister kendini pazarlasın banane ama ben apartmanimda istemezdim ve yine bana göre fuhuş ihtimalinden şüpheleniyorsa konu sahibi polise gitmekte hakli

Ben de zaten gözlemleyip yüksel kanaat elde edince dedim. Evet aynen öyle diyecek polise üst katımda fuhus SUÇU yapıldığından şüphe duyuyorum araştırılmasını istiyorum çünkü korkuyorum diyecek.

Belki birkaç farklı partneri var, belki sadece yöneticinin uydurması. Şu kadarcık konudan fuhuş yapıldığını nasıl çıkardınız? Üstelik babasının evinde

Bizim bina 42 daire, sitede aynısından 11 tane bina var. Örgüt evi de olabilir, fuhuş evi de, mafya babasının evi de bu koskoca yerleşim yerinde. Gireni çıkanı tanımak zaten mümkün değil ki ben komşuların bile çoğunu tanımam 8.5 senedir aynı evdeyim. Hayat sizin küçücük dünyanızdan ibaret değil.

Size ne insanların kaç erkekle seviştiği. size mi düştü bunu sorgulamak. Kaldı ki ev sahibinin kızıymış kim olduğu belli. Doğru ya da yanlış sorgulamıyorum ben. Herkesin doğrusu yanlışı kendine. Benim kızdığım insanların hayatları hakkında bu kadar rahat hükümler vermeniz

Fuhuşa yüksek kanaat nasıl getirebilir?
Ne yapacak tüm gece üst kata giren erkeklerin çetelesini mi tutacak?
Karşı komşu değil ki delikten baksın kim girdi kim çıktı
Oldu olacak bi sandalye çeksin kapının önüne de tam garanti olsun işi yani

Kaç daireli yerde oturuyorsunuz bilmiyorum da kim nereye giriyor çıkıyor 3 daireli aile apartmanı değilse insanın haberinin olması mümkün gelmiyor bana.
Ki şu an evden çalışıyorum
Tüm gün evdeyim yani

Arkadaşlar söylediklerim niye yanlış anlaşılıyor ben kimsenin kukusunun derdinde değilim ben de zamanında sevgilimle aynı evde yaşadım sevistim ama sizce de her gece farklı erkeklerin girip çıktığı fuhus ihtimalinin yüksek olduğu bi komşuya sahip olmak korkunç değil mi? Ben konu sahibinin canının derdindeyim.

Aa buldum erkekleri seslerinden de ayırt edebilir belki
En iyisi bi not defteri alsın her farklı erkek sesine de bi kod koysun
Polise haber verdikten sonra bunun takibini polis yapar ayrıca hemen kapıya da dayanmaz polis takibe alır sadece merak etmeyin dediğiniz kadar masumsa zaten bisey çıkmaz

Polise haber verdikten sonra bunun takibini polis yapar ayrıca hemen kapıya da dayanmaz polis takibe alır sadece merak etmeyin dediğiniz kadar masumsa zaten bisey çıkmaz
Masumsa yalnız asıl ahlaksızlık hiç alakası olmayan birini fuhuşla itham etmek olur

Peki üst kat fuhuş yapmıyorsa ve iftiradan dava açarsa ne olacak?

Kapisinin önüne oturursabi sure sonra pecete ve kolanya tutmaya doner o iş, of yiycem bani

Üst katta fuhuş yapılması konu sahibinin canını nasıl tehdit ediyor?

Fuhus varsa polise sikayet edebilirsiniz.
Ama kizin kendi ozel hayati ise, ona karisamazsiniz.
Tabiki kimse bu tarz sesler duymaktan hoslanmaz ama tekrar ediyorum ozel hayati böyle ise sikayetci olmaniz fayda etmez.
Anca belki apartmanda sizle beraber sikayetci olanlar olursa, coklukla belki bir ise yarar.

boşver sakın ol bu kadar dert etme kendine
öyle olsa boş boğaz yönetici konu sahibine dediği gibi başkasına da der şuan o kızda dairede gözlem altında kokusu çıkar öyle bir şey olucagini sanmıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…