- Konu Sahibi zorunlualann
-
Iyi de ben de zaten kendi görüşümü söyledim kimse size göre de yaşamak zorunda değilKime göre normal değil? Herkes sizin doğrularınıza göre yaşamak zorunda değil.
İsteyen istediğiyle sevişir.
Ben de zaten gözlemleyip yüksel kanaat elde edince dedim. Evet aynen öyle diyecek polise üst katımda fuhus SUÇU yapıldığından şüphe duyuyorum araştırılmasını istiyorum çünkü korkuyorum diyecek.Her gece farklı erkek olduğuna dair yöneticinin beyanı hariç bir kanıt yok ki
Apartmanımda fuhuş yapıldığını bilsem ben de rahatsız olurdum
Ama burda öyle bir durum yok net olarak
Sadece yönetici kaynaklı bi zan var
Bizim apartmanda 40 daire var valla kim tanıdık kim değil hiçbi fikrim yok benim
Zira fuhuş olsa da haberim olmazdı herhalde
En son vakit ayırabileceğim kitle apartmandaki diğer insanlar çünkü
Ne desin polise mesela üst kattakiler sevişiyor bi uyarır mısınız mı?
Yoksa hiç tanımadığı ne yaptığını bilmediği bi kızı fuhuş yapmakla mı suçlasın?
Belki birkaç farklı partneri var, belki sadece yöneticinin uydurması. Şu kadarcık konudan fuhuş yapıldığını nasıl çıkardınız? Üstelik babasının evindeBekar kadin sevisemez nerede demişim nerenizden anliyorsunuz elbette sevişir ama her gece farklı erkekle sevişen kadınlar yüzde 90 belki 99 bu işi para için yapan insanlar oluyor
Hatta burada bile yeni sevgili olan Kızlara sevişeceksen biraz daha tanı demiyor muyuz?
öyle kadınlara giden erkeklerin apartmanima girip çıkmasını ben de istemem tekin değillerdir bu erkekler yani sorun yine kadında değil o erkeklerin tekinsizliğinde. Apadtmanimda tanıdık olmayan bir sima görünce bile geriliyorum ben siz haber okumuyor musunuz? Yani bence konu sahibi biraz daha gözlemleyip polise haber vermekte haklı
Size ne insanların kaç erkekle seviştiği. size mi düştü bunu sorgulamak. Kaldı ki ev sahibinin kızıymış kim olduğu belli. Doğru ya da yanlış sorgulamıyorum ben. Herkesin doğrusu yanlışı kendine. Benim kızdığım insanların hayatları hakkında bu kadar rahat hükümler vermenizBekar kadin sevisemez nerede demişim nerenizden anliyorsunuz elbette sevişir ama her gece farklı erkekle sevişen kadınlar yüzde 90 belki 99 bu işi para için yapan insanlar oluyor
Hatta burada bile yeni sevgili olan Kızlara sevişeceksen biraz daha tanı demiyor muyuz?
öyle kadınlara giden erkeklerin apartmanima girip çıkmasını ben de istemem tekin değillerdir bu erkekler yani sorun yine kadında değil o erkeklerin tekinsizliğinde. Apadtmanimda tanıdık olmayan bir sima görünce bile geriliyorum ben siz haber okumuyor musunuz? Yani bence konu sahibi biraz daha gözlemleyip polise haber vermekte haklı
Fuhuşa yüksek kanaat nasıl getirebilir?Ben de zaten gözlemleyip yüksel kanaat elde edince dedim. Evet aynen öyle diyecek polise üst katımda fuhus SUÇU yapıldığından şüphe duyuyorum araştırılmasını istiyorum çünkü korkuyorum diyecek.
Polise haber verdikten sonra bunun takibini polis yapar ayrıca hemen kapıya da dayanmaz polis takibe alır sadece merak etmeyin dediğiniz kadar masumsa zaten bisey çıkmazAa buldum erkekleri seslerinden de ayırt edebilir belki
En iyisi bi not defteri alsın her farklı erkek sesine de bi kod koysun
Sessiz sevissin o zamanYani 0st kat genel ev değilse ne diyecek
Sürekli başka adamlarla sevişiyor diye şikayet olur mu?
Yok artik.Aa buldum erkekleri seslerinden de ayırt edebilir belki
En iyisi bi not defteri alsın her farklı erkek sesine de bi kod koysun
Masumsa yalnız asıl ahlaksızlık hiç alakası olmayan birini fuhuşla itham etmek olurPolise haber verdikten sonra bunun takibini polis yapar ayrıca hemen kapıya da dayanmaz polis takibe alır sadece merak etmeyin dediğiniz kadar masumsa zaten bisey çıkmaz
Peki üst kat fuhuş yapmıyorsa ve iftiradan dava açarsa ne olacak?Ben de zaten gözlemleyip yüksel kanaat elde edince dedim. Evet aynen öyle diyecek polise üst katımda fuhus SUÇU yapıldığından şüphe duyuyorum araştırılmasını istiyorum çünkü korkuyorum diyecek.
E ne bileyim fuhuşa yüksek kanaat alt komşu tarafından nasıl getirilir başkaYok artik.
Kapisinin önüne oturursabi sure sonra pecete ve kolanya tutmaya doner o iş, of yiycem baniFuhuşa yüksek kanaat nasıl getirebilir?
Ne yapacak tüm gece üst kata giren erkeklerin çetelesini mi tutacak?
Karşı komşu değil ki delikten baksın kim girdi kim çıktı
Oldu olacak bi sandalye çeksin kapının önüne de tam garanti olsun işi yani
Kaç daireli yerde oturuyorsunuz bilmiyorum da kim nereye giriyor çıkıyor 3 daireli aile apartmanı değilse insanın haberinin olması mümkün gelmiyor bana.
Ki şu an evden çalışıyorum
Tüm gün evdeyim yani
Siz bu süreci bilmiyorsunuz biraz araştırın bence. Daha fazla yazmayacağım iyi eğlenceler sizePeki üst kat fuhuş yapmıyorsa ve iftiradan dava açarsa ne olacak?
Üst katta fuhuş yapılması konu sahibinin canını nasıl tehdit ediyor?Arkadaşlar söylediklerim niye yanlış anlaşılıyor ben kimsenin kukusunun derdinde değilim ben de zamanında sevgilimle aynı evde yaşadım sevistim ama sizce de her gece farklı erkeklerin girip çıktığı fuhus ihtimalinin yüksek olduğu bi komşuya sahip olmak korkunç değil mi? Ben konu sahibinin canının derdindeyim.
Doğrudur bilmiyorum. fuhuş yapıyorlar diye kimseyi şikayet etmedim şimdiye dek. Çünkü bana neSiz bu süreci bilmiyorsunuz biraz araştırın bence. Daha fazla yazmayacağım iyi eğlenceler size
boşver sakın ol bu kadar dert etme kendineArkadaşlar söylediklerim niye yanlış anlaşılıyor ben kimsenin kukusunun derdinde değilim ben de zamanında sevgilimle aynı evde yaşadım sevistim ama sizce de her gece farklı erkeklerin girip çıktığı fuhus ihtimalinin yüksek olduğu bi komşuya sahip olmak korkunç değil mi? Ben konu sahibinin canının derdindeyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?