Üst Komşu gürültü

Peki şöyle düşünün, tamam çocuklar için çok zor, düzenleri değişti vs, ama şu an hayat herkes için eve sığamıyor maalesef , çalışan bir sürü insan var, konu sahibinin babası mesela çalışıyormuş. Adama yazık günah değil mi, onun ne suçu var?
walla hanfendi cocuk psikolojisi herseyden onemli. cocuklar zaten bunalimda. anne baba yapma etme demesine ragmen muhtemelen kosturuyor cocuk. o anne baba ne yapsin istersiniz cocugun ustune mi yurusun???

Malesef haklısınız, esim gecen gece sesten uyanip duvara vurunca bağırmışlar, 'rahat rahat evimizde oturamıyoruz' diye. Gece saatin üç buçuk olmasi dışında bi problem yok 😁
Off ne biçim insanlar var yahu. Şu apartmanda gürültü konusu çok fena maalesef. Geçen sene altta oturan Suriyelilerin gürültüsü yüzünden evi taşımak zorunda kaldık. Kaç kere polisi aradık, evde 12 tane adam kalıyormuş düşünebiliyor musunuz? Ne yaptıysak çözemedik, maalesef apar topar taşındık. Çok zor böyle insanlarla uğraşmak.

walla hanfendi cocuk psikolojisi herseyden onemli. cocuklar zaten bunalimda. anne baba yapma etme demesine ragmen muhtemelen kosturuyor cocuk. o anne baba ne yapsin istersiniz cocugun ustune mi yurusun???
Kimse çocuğun üstüne yürüsün demedi burada. Hem banane yahu başkasının çocuğundan, ben sabahın köründe işe gideceksem kendimi düşünürüm kimse kusura bakmasın.

Off ne biçim insanlar var yahu. Şu apartmanda gürültü konusu çok fena maalesef. Geçen sene altta oturan Suriyelilerin gürültüsü yüzünden evi taşımak zorunda kaldık. Kaç kere polisi aradık, evde 12 tane adam kalıyormuş düşünebiliyor musunuz? Ne yaptıysak çözemedik, maalesef apar topar taşındık. Çok zor böyle insanlarla uğraşmak.
12 erkek mi 😳 o sesi düşünemiyorum bile. Polisler birsey yapmiyorlar, ben aradığımda telefon yüzüme kapanmıştı. En guzelini yapmışsınız yani sabredilmez ki o sese. Virüs bitince bizde evi satmaya karar verdik

Kimse çocuğun üstüne yürüsün demedi burada. Hem banane yahu başkasının çocuğundan, ben sabahın köründe işe gideceksem kendimi düşünürüm kimse kusura bakmasın.
kendinizi dusunurken baska cocugu bu donemde kisitlamayacaksaniz kendinizi dusunmenin benim icin bi sakincasi yok.

Offff ya hakikaten ne diyorsunuz siz? Çocuk bütün gün eli kolu bağlı otursun demiyoruz hiçbirimiz. Uygun saatlerde koştursun oynadın. Ama gece gürültü yapmalarını kimse hoş göremez karantinayı bahane edip! Millet işe gdiyor sabahın köründe...maalesef karantinada kalamayıp işe gitmek zorunda olan bir sürü insan var herkes evde değil...bu insanlar bi yandan ekmek parası için çalışırken bi yandan virüs bulaşır mı korkusu yaşıyor ve üstüne gece de uyuyamasınlar mı? Sizin şu an yorum yazdığınız Cicek Kiz Cicek Kiz ın eşi de sağlık çalışanı zaten günde kaç saat çalışıyor ve gece gürültü yapan komşular yüzünden işe uykusuz gidiyormuş! İnsaf ya! Bir hanfendi de yazdı azönce buraya 8 aylık ve 4 yaşında 2 çocuğu var ve akşam 22'den sonra kesnlikle çıt çıkmıyormuş çocuklarını öyle eğitmişler. Onların çocukları masıl gürültü yapmıyor? Şu zaman veya bu zaman farketmez, bu tür şeyler bahane edilmemeli ve toplum kurallarına uyulmalı...

Genelde de farkettiğim işi gücü olmayan(yanlış anlaşılmasın , ev hanımı olup da hayatın gerçekleriyle ilgilenen bir sürü insan var) ve hayatta TEK başarısı çocuk doğurmuş olmak olan kişiler burada çocuk psikolojisini savunmuş .... siz böyle çocuk yetiştirin , onlarda sonra herseyi yapmayı hak görsünler kendilerinde .... unutmayın .... vatandaşlık dersinde öğretilmişti ; özgürlük diğer bireyin özgürlüğünün bittiği yerde başlar ....

Offff ya hakikaten ne diyorsunuz siz? Çocuk bütün gün eli kolu bağlı otursun demiyoruz hiçbirimiz. Uygun saatlerde koştursun oynadın. Ama gece gürültü yapmalarını kimse hoş göremez karantinayı bahane edip! Millet işe gdiyor sabahın köründe...maalesef karantinada kalamayıp işe gitmek zorunda olan bir sürü insan var herkes evde değil...bu insanlar bi yandan ekmek parası için çalışırken bi yandan virüs bulaşır mı korkusu yaşıyor ve üstüne gece de uyuyamasınlar mı? Sizin şu an yorum yazdığınız Cicek Kiz Cicek Kiz ın eşi de sağlık çalışanı zaten günde kaç saat çalışıyor ve gece gürültü yapan komşular yüzünden işe uykusuz gidiyormuş! İnsaf ya! Bir hanfendi de yazdı azönce buraya 8 aylık ve 4 yaşında 2 çocuğu var ve akşam 22'den sonra kesnlikle çıt çıkmıyormuş çocuklarını öyle eğitmişler. Onların çocukları masıl gürültü yapmıyor? Şu zaman veya bu zaman farketmez, bu tür şeyler bahane edilmemeli ve toplum kurallarına uyulmalı...
koca koca insanlar bu buhran doneme katlanamiyorlar ama kucucuk cocuklarin o olgunluga sahip olmasini bekliyorlar. cocuklarda olgunluk goremeyince de kendilerini aklamak icin cocuklarin 7 24 kosturup ses cikardigini ima edip soylenme ve sikayet konusunda hakliymiscasina vicdanlarini rahatlatiyorlar. vay beee

tabi o anne telefonda onu bunu çekiştirmekle , akrabaya laf yetiştirmekle , çocuğuyla GERÇEK anlamda ilgilenmek yerine televizyon ve gıybetle ilgilenirse çocuk degil akşama kadar ertesi sabaha kadar uyumaz çünkü çocuk enerjisini boşaltamıyor degil İLGİ ÇEKMEK istiyor .... anasının babasının gerçek ilgisini ...... evde oynanabilecek bir sürü oyun var ....

koca koca insanlar bu buhran doneme katlanamiyorlar ama kucucuk cocuklarin o olgunluga sahip olmasini bekliyorlar. cocuklarda olgunluk goremeyince de kendilerini aklamak icin cocuklarin 7 24 kosturup ses cikardigini ima edip soylenme ve sikayet konusunda hakliymiscasina vicdanlarini rahatlatiyorlar. vay beee
Küçücük çocuk degil yalnız konu sahibi belirtmiş lise çağı diye 😌 küçük çocuk degil ergen

hayatta TEK başarısı çocuk doğurmuş olmak olan kişiler burada çocuk psikolojisini savunmuş ....
sizin de hayattaki tek basariniz laf olsun diye konusmak heralde. cocuk psikolojisinden ben bahsettim ve hayatmdaki tek basarim cocuk yapmak da degil. ki cocuk yapmak da yetistirmek de en onemli basarilardandir.

Boşuna konuşmaya gerek yok sizle. Konudan çıkın siz en iyisi.

sizin de hayattaki tek basariniz laf olsun diye konusmak heralde. cocuk psikolojisinden ben bahsettim ve hayatmdaki tek basarim cocuk yapmak da degil. ki cocuk yapmak da yetistirmek de en onemli basarilardandir.
Laf olsun diye konuşmuş olsam cevap yazmaya tenezzül etmezdiniz diye düsünüyorum lafım yerine ulaşmıştır teşekkür ederim 😊 ergen psikolojisinden de bahsedin isterseniz ... psikologsunuz sanırım ?

Gerçek başarı cocugu DÜZGÜN İYİ VE SAYGILI yetiştirmektir ... yoksa herkes çocuk yetiştirir

Evet başlıktan anlaşılacağı gibi üst katta oturanlarin gurultusunden rahatsizim . Ozellikle geceleri. Su saat oldu hala sesleri bitmedi. Cok fazla takirtilari vardi zaten ama son zamanlarda ses de eklendi . Ozellikle o kizlari kosuyor gece gece tak tak. Az once sinirlendim artik ve yukariya vurdum. Onlar da karşılık vurdular yüzsüzce.Sizce napmalıyım, yarın uyarmaya gitmeli miyim? Veya bu konuda nasil yasal haklarimiz var ugrastirirlarsa ugrasirim çünkü sonuna kadar.
Bu soruna matkabın ucunu çıkarıp tavana dayayıp uzun uzun çalıştırarak çözüm bulmuştum herkes laftan anlamaz çünkü

Laf olsun diye konuşmuş olsam cevap yazmaya tenezzül etmezdiniz diye düsünüyorum lafım yerine ulaşmıştır teşekkür ederim 😊 ergen psikolojisinden de bahsedin isterseniz ... psikologsunuz sanırım ?
niye? laf olsun diye konusmus oldugunuzu birinin size gostermesi gerekiyor ki tekrarlamayin. selametle.

niye? laf olsun diye konusmus oldugunuzu birinin size gostermesi gerekiyor ki tekrarlamayin. selametle.
Birsey göremedim yani siz boşa konuşmuş oldunuz :) tekrarlayıp tekrarlamayacağım beni bağlar ki burası özgür bir platform sizin malınız degil .... sizin yolunuz açık olsun

isime gelen yorumlari yazin lutfen diye actiginiz konulara belirtin madem.
Konuyu ben açmadım bu 1,
İkincisi yazdığım şeylerden anlamsız çıkarımlar yapmışsınız ben size ne desem boş, tartışma olmasın, sizi kırmayayım diye çıkın dedim. Konu sahibi derdini yazmış yardım istemiş, düşüncemizi sormamış..yardımcı olmayacağınız bir konuya birşey yazmanın anlamı yok bence..
Siz ve sizin gibiler evlerinizde oturup "aman çocuğumun pisikolojisi" diye gece yarısı çocuklarınızın gürültü yapmasına müsade ettiğiniz için burada bir sağlık çalışanı uykusuz işe gidiyor ve lanet olası virüsle savaşıyor! Orayı okuduysanız az vicdan yaparsınız belki

Back
X