Bakın ben sizi anlamıyorum fln demedim
Bunu yazıncada yanlış anlayabilirsiniz benim evi satıp gitmem çok zor. Eğer bilseydim 2 çocuğumla hemde durduramadıpım 2 çocuğumla beni sonsuz hoşgörsün diye gidip birinin üst katına taşıbmazdım. Kanbağım yok kusura bakmayın önce can sonra canan. İnsanın kendi anne babası bile tahammül edemiyor aynı evde 2 kişi bile yüzde yüz uyumlu yaşayamıyoken ben niye çekeyim. Ha çekerim ama 2 gün için ricamı umursamayan birini hiç çekemem
Çocuk sesi dışında, onu bile akşam 10 dan sonra çekiyorsanız haklısınız.
Ama gündüz olan biten için üzgünüm ya, mesela ben de tadilat sesinden inanılmaz rahatsız oluyorum.
Bir odamın tüm duvarı ayna kaplı, üst y da alt hatta 2 şer üst alt katta bir şey yapıldığında, adeta ev zangırdıyor ve çıkan ses beynimi deliyor.
Ne hikmetse sürekli bir tadilat var, şikayet etme hakkım var mı, yok.
Çünkü yasal olarak saat dahilinde elbet yapılacak.
Sizde de aynı şekilde çocuk gürültüsü elbet olacak.
Başka bir konu okudum şimdi, çocuk dışında bir de akşam ev silme, süpürme, eşya çekme vb şeyler varmış.
Bu durumlar varsa buradan sürdürün meselesinizi.
Diğeri gerçekten küçük çocuk, 5 yaş ve 2,5.
Okula başladıklarında bitecektir bu durum, emin olun hiçbir aile istemez öyle gürültü içinde yaşamayı.
Bırakın komşuyu, kendi için tahammül edilemez bir şey.
Engellenebiliyorsa yapıyordur zaten ruh hastası değilse.
Ayrıca sizin mantığınızla bu binada ilk ev sahiplerinden biriyim ve dolayısıyla her gelen, beni bilerek geldi.
Yan komşum da, alt komşum da öyle.
E kendileri istedi, istemeseydi deyip çocukları salayım mı evde, olur mu öyle şey?