- 25 Haziran 2019
- 1.103
- 2.201
- 83
- 42
Uslup derken?? Hakaret mi ettim cocuklara? Kotu bir soz mu soyledim??Yani hanimefendinin nasil bi egitimci oldugunu sorgulayacak en son insansiniz cocuklarla ilgili uslubunuz ortada...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Uslup derken?? Hakaret mi ettim cocuklara? Kotu bir soz mu soyledim??Yani hanimefendinin nasil bi egitimci oldugunu sorgulayacak en son insansiniz cocuklarla ilgili uslubunuz ortada...
Ayrica kimsenim egitimciligini sorgulamadım..Bilemem dedim ki gercekten tanimam etmem nerden bileyim ben onun nasil oldugunu?? Hanimefendi benimle tartisirken, kendini, egitimciligini vurgulayarak, hakli cikarmaya calisti..Ozellikle " ben eğitimciyim " diyerekYani hanimefendinin nasil bi egitimci oldugunu sorgulayacak en son insansiniz cocuklarla ilgili uslubunuz ortada...
Bence hiç uğraşmayın.. Kendi görüşlerine uymayan birşey yazdığınızda ya saptırılıyo yada yazmadığınız birşeyi yazmış gibi suçluyorlar.Uslup derken?? Hakaret mi ettim cocuklara? Kotu bir soz mu soyledim??
Ağzından salyalar akan derken hakaret etmediniz mi çocuklara. Bana da cahil dediniz o da iltifattı herhalde. Genel anlamda gayet hakaret ettiniz. Haklı çıkmak için eğitimciyim demedim. Bana çocuk konusunda akıl vermeyin demek için uzmanlığımı söyledim. Sizin uzmanlığını psikoloji herhalde bu kadar pedagojiye hakim olduğunuza göreUslup derken?? Hakaret mi ettim cocuklara? Kotu bir soz mu soyledim??
Çocuğunuz yoksa neden konuda biz de yetiştirdik terbiye verdik diyorsunuz? Çocuğunuz olsa bu kadar empatiden uzak olamazdınız çocuklara. Ben anne olduğumdan beri ağlayan çocuk görünce üzülür oldum. Üst kattaki 15 yaşındaki kızlar mesela hala gürültü yapıyorlar kızamıyorum. Arkadaşlarıyla sosyalleşeceği okulu yok, tüm gün evde elbette gürültü yapacak yazık diyorum.Belaltı çalışan Bi eğitimci![]()
Bana bencil demekle ne yaptınızAğzından salyalar akan derken hakaret etmediniz mi çocuklara. Bana da cahil dediniz o da iltifattı herhalde. Genel anlamda gayet hakaret ettiniz. Haklı çıkmak için eğitimciyim demedim. Bana çocuk konusunda akıl vermeyin demek için uzmanlığımı söyledim. Sizin uzmanlığını psikoloji herhalde bu kadar pedagojiye hakim olduğunuza göre
Salya dilimize rumcadan gecmis bir kelime hanimefendi..Agizdan cikan tükürük demek.Bunun neresi hakaret? Evet tiksinebilirim bir bebegin salyasindan ne var bunda?? Egitimci oldugunuzu vurguladiniz cunku " sozumun üstüne soz soyleme" demek istediniz..Ağzından salyalar akan derken hakaret etmediniz mi çocuklara. Bana da cahil dediniz o da iltifattı herhalde. Genel anlamda gayet hakaret ettiniz. Haklı çıkmak için eğitimciyim demedim. Bana çocuk konusunda akıl vermeyin demek için uzmanlığımı söyledim. Sizin uzmanlığını psikoloji herhalde bu kadar pedagojiye hakim olduğunuza göre
Salyali tukuruklu cocuklari sevmem yazmis asagilar gibi kim iftira atiyorBence hiç uğraşmayın.. Kendi görüşlerine uymayan birşey yazdığınızda ya saptırılıyo yada yazmadığınız birşeyi yazmış gibi suçluyorlar.
Sevmiyordur suçmu bu hangi kanunda var çocukları sevmek zorunda diyeSalyali tukuruklu cocuklari sevmem yazmis asagilar gibi kim iftira atiyor
Sevmek zorunda degil ama saygi duymali kendince salyali tukuruklu seklinde asagilamamali.onu ne niyetle soyledigi ortadaSevmiyordur suçmu bu hangi kanunda var çocukları sevmek zorunda diye
İyi, o sevmiyor diye çöpe atalım salyalı çocuklarımızı.Sevmiyordur suçmu bu hangi kanunda var çocukları sevmek zorunda diye
O sevmez hakkı varİyi, o sevmiyor diye çöpe atalım salyalı çocuklarımızı.
Buyurduysa kraliçemiz, başımız gözümüzün üstüne...
Sevmiyorsa çocuk doğurmaz ve biter, başka çocuklar ya da nasıl oldukları hakkında yargılama yapamaz.
Atamam, dolayısıyla sesi çıkmasın ya da koşmasın diye bağlayamam da.O sevmez hakkı var
Sizde atamazsınız bu kadar basit
Bakın ben sizi anlamıyorum fln demedimAtamam, dolayısıyla sesi çıkmasın ya da koşmasın diye bağlayamam da.
Koşuyor yahu, yapma diyorum yapıyor.
Neden koşmaması gerektiğini anlatıyorum, yine yapıyor.
Ceza veriyorum yine, güzel uyarıyorum yine.
E ne yapayım, tekil şahıs olarak konuşuyorum ama değil, şu pandemi döneminde çocuğunu zapt edebilen varsa söylesin yahu.
Büyükler, okul çağındakiler neyse dersleri var, oyalanacak ödevi sınavı vs, küçükler coştu ve sonuna kadar haklılar.
Biz ebeveynler bayılıyoruz evde bağrış çığrış koşma zıplama seslerine, her gün ilaç içerek gün deviriyoruz.
Amuda kalkmadığımız kaldı durdurmak için, e yok olmuyor, sonuç?
Sonuç yok, her böyle konuda kavga ve banlar.
Tek yapılacak şey, ebeveyn mümkün mertebe en aza indirgeyecek ve komşular da birbirini idare edecek.
Yapacak başka bir şey yok.
Çocuk sesi dışında, onu bile akşam 10 dan sonra çekiyorsanız haklısınız.Bakın ben sizi anlamıyorum fln demedim
Bunu yazıncada yanlış anlayabilirsiniz benim evi satıp gitmem çok zor. Eğer bilseydim 2 çocuğumla hemde durduramadıpım 2 çocuğumla beni sonsuz hoşgörsün diye gidip birinin üst katına taşıbmazdım. Kanbağım yok kusura bakmayın önce can sonra canan. İnsanın kendi anne babası bile tahammül edemiyor aynı evde 2 kişi bile yüzde yüz uyumlu yaşayamıyoken ben niye çekeyim. Ha çekerim ama 2 gün için ricamı umursamayan birini hiç çekemem
Sevsin diyen yokki sevmeyen doğurmasın ama saygı duymak zorunda. O şekilde aşağılayamaz nokta.O sevmez hakkı var
Sizde atamazsınız bu kadar basit