Üst komşu ve bitmeyen sesleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Üstünüze alınmayın herkes için değil sözüm. Bazıları gece temizlik yapmaktan hoşlanıyormuş, buaralar bolca duyuyorum. Düşünsenize koskoca tum gun evdeler ve gece temizlik yapmak istiyormuş sessizlikte keyfe bak komşular izin verdikten sonra isterseniz gece 2 de yapın ama apartmanda gece 10 dan sonra ses olmamalı

herkezde begenmemis yorumunuzu Vence bi yandanda haklisiniz bazen anlayis lazim iki tarafli anlayis oldunmu daha sorun cikmaz

Bu arada ses siddetini olcen bir cihaz yok. Avukatina soyle iyi arastirsin. Aglama, gulme zaten insani bir ihtiyac. Sayfalarca insanlar size aglamadan rahatsiz olmadigini, kosmadan rahatsiz oldugunu yazmis.

Yaaa bilinçli yapanları ilk defa duydum. Çok saçma bence de. Hakka girmek bunun adı. Komşu hakkı çok önemli. Yazık kafalarına

Bu arada ses siddetini olcen bir cihaz yok. Avukatina soyle iyi arastirsin. Aglama, gulme zaten insani bir ihtiyac. Sayfalarca insanlar size aglamadan rahatsiz olmadigini, kosmadan rahatsiz oldugunu yazmis.
Aaa varmış

Eklentiler

• ED5F7E77-ACC0-479C-A3B1-E72F4665D7FD.webp
    19,3 KB · Görüntüleme: 19
Biz inşaat için bunu irdelemiştik ama dinlenme saati diye bir şey yoktu. Gayet sabah 7de inşaat başlıyordu, adamların türküleri bağırışları, har hur sesler.
Bakılınca ben de gündüz 2-3 gbi yapılan tamirat-tadilat yahut süpürge işlerinden rahatsızım çünkü oğlumun uyku saati. Ama kimse keyfime göre davranamayacağı için 8-20 arası yapılan yaşam seslerine anormal bakmak tuhaf.

7 çok geç bir saat değil ki..
Ben akşam 6bucukta işten geliyorum. 1.5 yaşında bebegim de var. Şimdi senin hesabinla hesap yaparsak bir hafta boyunca eve hiç supurge tutmadan bebeğimi tozun içinde o evde büyütmem lazim ? Nasıl olacak ? Artık hava bile 7 de kararmiyor.
Bazı insanlar ev hanımı olamayabilir, ben işten gelip o yorgunlukla üstümü çıkarır çıkarmaz hemen eve süpürge tutuyorum. Çünkü mecburum. Bebeğim de yeni yeni birşeyleri keşfetmeye başladı o yüzden sürekli evin icinde geziyor nasıl dur diyebilirim, desem de anlamıyor zaten. Gece de bazen uyanıyor, kalkmak istiyor ağlıyor bebeğe susturucu takamam ya ağlama desen de agliyor. Hiçbir annenin de bu durum hoşuna gitmez kim ister bebeğinin yada çocuğunun ağlamasını , gece vakti uyanmasını , ordan oraya koşturup durmasini yada işten yorgun argın gelip üstünü çıkarır çıkarmaz ev supurmeyi ?

Ben alt komsum şikayet için gelmeden ondan helallik istedim. Kusura bakmamasini söyledim. O da Allah razı olsun anlayışla karşıladı bebek/cocuk küçük olduğu için sorun değil tabi ki koşup oynayacak, aglayacak dedi. Saat 21:00 den sonra süpürge tutulmadigi sürece bence sorun yok kaldı ki benim yan komşum geçen saat 23:00 de süpürge tuttu. Bir süre bekledim sonra kesildi sesi. Aklımdan da herhalde birşey döküldü onu supurdu diye geçirdim. İnsanız sonuçta ileride bebeğin doğduğunda ne demek istediğini anlayacaksin.

Sen gercekten cahil bi kadınsın ama cok sey bildiğini iddaa eden benim avukatım cok iyi biliyor sen rahat ol, senden benden de iyi biliyor ses siddetini ölçen aletin adı ; sismoftaftır, bu cihaz aynı zamanda gece clüplerinde de yakınlarında cesitli tarihi eserli yapılar varsa mutlaka kullanılır ( örneğin kapadokya) ama senin cehaletine bunlar gene az gelecektir , cahillede laf yarıştırmam son 23 aydır davalarımı üstlenen avukatımda isim vermiyim de, haberlerde adını duydugun bi isim ve eski belediye baskanı :) hadi sana hayırlı dersler

Bahsettigin alet gazino gibi yerlerdeki gurultuyu olcmek icin kullaniliyor. Belediyenin gurultu birimi kullaniyor. Gidip sordum. Simdi kendinize gulun.
Valla bende suan neremle gülüyorum tahmin et , gazino mu kaldı Bizzat sitemizde yasadık site adı vereyim de delir brooklyn park kadıköy komsunun pitbullu asırı ses çıkardığı rahatsız olan komsular oldugu icin farklı noktalara ses siddetini ölcen cihaz konumlandılar, vurdum gol oldu by

İnşaat, tadilat gerekli olabilir. Bu ihtiyaca girer. Ama disari cikmamak icin evde basket, futbol oynamak bir ihtiyac mi?

Düzeltme sismograf !

Cok komiksin. O alet gece kulübü olcer evsel gurultuyu degil. Avukatin unlu olsa bana ne olmasa bana ne. Unlu diye her dedigi dogru mu?

herkezde begenmemis yorumunuzu Vence bi yandanda haklisiniz bazen anlayis lazim iki tarafli anlayis oldunmu daha sorun cikmaz
Cok tesekkür ederim nazik yorumunuz icin, hic bir zaman icin çoğunluktan olmayı kendime örnek almadım hayatımda, cogunluğa dahil olmak önemli değil benim icin, kendi vicdanım ve aklımla bebeği olacak bir kadının cocuk sesinden rahatsız olmasını anlamauacak cünkü kendi çocuğu da aynı seyleri yapacak, hepimiz aynı yollardan gececeğiz yani. Bizi ise sagduyu olumlu tutacak

Ağzınıza saglık burada mantıklı yorumlar görünce mutlu oluyorum kendi adıma

Cok komiksin. O alet gece kulübü olcer evsel gurultuyu degil. Avukatin unlu olsa bana ne olmasa bana ne. Unlu diye her dedigi dogru mu?
Canım bosa iddalasıyorsun komik oluyorsun tatlım benim, bak kendimiz yasadık site adı veriyorum sana ama defaatle sen cahil taklidi yapıyorsun site yönetimi görevlilerle beraber ses siddetini ölcmek icin koydı diyorum mahkemeye bu ses siddeti raporu sunuldu daha neyi zorluyorsun, hangi ilkokul mezununa sorduysan bunları is tam tersi ben biliyorum sen rahat olabilirsin canım

Bana gelen cevap belediyeden ve kamu denetciliginden. Ne mezunu olduklarini kendin arastir. Cahil kelimesinin de ekran görüntüsünü aldım. Muhteşem avukatinla tanisirim.

Cahilcim bak senin icin dosya ekliyorum kimi zaman bunu yetkililer ölcüyor kimi zaman da cihaz takıyor bizim sitede oldugu gibi

Eklentiler

• 32F744C0-495E-4409-8A8B-30607912318A.webp
    54,8 KB · Görüntüleme: 20
Bana gelen cevap belediyeden ve kamu denetciliginden. Ne mezunu olduklarini kendin arastir. Cahil kelimesinin de ekran görüntüsünü aldım. Muhteşem avukatinla tanisirim.
Tabi hayatım istediğin zaman tanıs cahil kelimesi bir zaman kavramı belirtmediği gibi hakarette sayılmıyor iyi eglenceler ahahajajaj

Cahilcim bak senin icin dosya ekliyorum kimi zaman bunu yetkililer ölcüyor kimi zaman da cihaz takıyor bizim sitede oldugu gibi
Ayy sen simdi şeylere selam söyle neydi cevre denetcisi mi ne ise ahahajaj yanlıs biliyorsun dediğim halde kendimi neden bu duruma düsürdük bak sana kanıtlarla geldim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…