- 21 Temmuz 2018
- 7.175
- 21.641
- 348
- Konu Sahibi wanderingstar
-
Üstünüze alınmayın herkes için değil sözüm. Bazıları gece temizlik yapmaktan hoşlanıyormuş, buaralar bolca duyuyorum. Düşünsenize koskoca tum gun evdeler ve gece temizlik yapmak istiyormuş sessizlikte keyfe bakOturmak demeyelim de... Mesela eşim gece çalıştığı zamanlarda gündüz temizlik yapacak süpürge açacak vaktim olmuyor genellikle ve mecburen ,o evden çıkar çıkmaz toplayıp süpürmeye başlıyorum ben de. Bide alt komşuya da bağlı . Ben sordum onlara. Geç yattıkları için sorun olmuyor aramızda
Aynı sizin gibi
Komsum benim kapıma geldi 8 den sonra süpürge calıstırıyorum diye 3. Kez kapıma geldiğimde ilgili kanun maddesini cıktısını alıp eline vermistim, ve hayde dedim tüm gün calısıyorum aksam 8 normal bi saat gece 12 den sonra tam anlamı ile sessizliğe gömülüyoruz, kusura bakmayın cocuk sesinin aynısını sizin cocugunuz da cıkartacak, gece 12 ye kadar günlük hayata dair her gürültü olabilir cok paranız varsa dubleks eve yallah
Bu arada ses siddetini olcen bir cihaz yok. Avukatina soyle iyi arastirsin. Aglama, gulme zaten insani bir ihtiyac. Sayfalarca insanlar size aglamadan rahatsiz olmadigini, kosmadan rahatsiz oldugunu yazmis.Tamam siz cocugunuza 3/5/7 dersiniz cocukta ona uyargüldürdünşz beni, gündüz evinizde cocuk kosuyor diye kimse sizi dava edemez, asırı gürültüde ses siddetini ölcen cihaz farklı dairelerden olmak üzere konumlandırılır ve konumlandırıldıgı tüm dairelerden ses siddeti asması beklenir, insanı bir saatte 7 de 8 de süpürge çalıştırdığın icin ( kısa süren bisey) komsunu sikayet edemezsin ama gece 11 de yaparsa calıstırırsın, velev aglayan bebekten rahatsız olamazsın he oluyorsan git şikayetçi ol dava dahi acılmadan takipsizlik cıkartılır , cevre bakanlığından kime sordunuz bilmem ama kanunu uygulayanlara sorun bir de bence. Yeterince net ifade ettim ki benim defaatle söylediğim sey de süpürge ses vs değil cocuk sesinden rahatsız olan, su pandemi dönemi ortak alana cıksınlar diye akış verenlerdir.. sayın kardeşim bak hastalık yakamızda cocuklar evde ki benim cocucum yok ona ragmen duyarlıyım üst komsumun 2 erkek çocuğu var gündüz sesleri eksik olmaz ama aksam 22 de hic sesleri gelmez. Umarım anlamışsınızdır
Yaaa bilinçli yapanları ilk defa duydum. Çok saçma bence de. Hakka girmek bunun adı. Komşu hakkı çok önemli. Yazık kafalarınaÜstünüze alınmayın herkes için değil sözüm. Bazıları gece temizlik yapmaktan hoşlanıyormuş, buaralar bolca duyuyorum. Düşünsenize koskoca tum gun evdeler ve gece temizlik yapmak istiyormuş sessizlikte keyfe bakkomşular izin verdikten sonra isterseniz gece 2 de yapın ama apartmanda gece 10 dan sonra ses olmamalı
Aaa varmışBu arada ses siddetini olcen bir cihaz yok. Avukatina soyle iyi arastirsin. Aglama, gulme zaten insani bir ihtiyac. Sayfalarca insanlar size aglamadan rahatsiz olmadigini, kosmadan rahatsiz oldugunu yazmis.
Biz inşaat için bunu irdelemiştik ama dinlenme saati diye bir şey yoktu. Gayet sabah 7de inşaat başlıyordu, adamların türküleri bağırışları, har hur sesler.Mail atmaniza gerek yok, buraya koyun. Ben gurultu yönetmeliğini bizzat cevre bakanligina sordum. Gurultuyle ilgili konulari avukatlar da bilemeyebiliyor. 3-5-7 insanlarin dinlenme saati. Gunduz diye evde insanlari rahatsiz edemezsiniz.
Temizlik ihtiyaciniz vardir, tadilat yaptirabilirsiniz. Bunlar ihtiyactir ama nasil olsa gunduz diye evde kosamazsiniz. Bunu anlamak niye bu kadar zor? Niye illa insanlari rahatsız etmeye calisiyor insanlar?
Bahsettigin alet gazino gibi yerlerdeki gurultuyu olcmek icin kullaniliyor. Belediyenin gurultu birimi kullaniyor. Gidip sordum. Simdi kendinize gulun.Aaa varmış
Sen gercekten cahil bi kadınsın ama cok sey bildiğini iddaa eden benim avukatım cok iyi biliyor sen rahat ol, senden benden de iyi biliyor ses siddetini ölçen aletin adı ; sismoftaftır, bu cihaz aynı zamanda gece clüplerinde de yakınlarında cesitli tarihi eserli yapılar varsa mutlaka kullanılır ( örneğin kapadokya) ama senin cehaletine bunlar gene az gelecektir , cahillede laf yarıştırmam son 23 aydır davalarımı üstlenen avukatımda isim vermiyim de, haberlerde adını duydugun bi isim ve eski belediye baskanı :) hadi sana hayırlı derslerBu arada ses siddetini olcen bir cihaz yok. Avukatina soyle iyi arastirsin. Aglama, gulme zaten insani bir ihtiyac. Sayfalarca insanlar size aglamadan rahatsiz olmadigini, kosmadan rahatsiz oldugunu yazmis.
Valla bende suan neremle gülüyorum tahmin et , gazino mu kaldıBahsettigin alet gazino gibi yerlerdeki gurultuyu olcmek icin kullaniliyor. Belediyenin gurultu birimi kullaniyor. Gidip sordum. Simdi kendinize gulun.
İnşaat, tadilat gerekli olabilir. Bu ihtiyaca girer. Ama disari cikmamak icin evde basket, futbol oynamak bir ihtiyac mi?Biz inşaat için bunu irdelemiştik ama dinlenme saati diye bir şey yoktu. Gayet sabah 7de inşaat başlıyordu, adamların türküleri bağırışları, har hur sesler.
Bakılınca ben de gündüz 2-3 gbi yapılan tamirat-tadilat yahut süpürge işlerinden rahatsızım çünkü oğlumun uyku saati. Ama kimse keyfime göre davranamayacağı için 8-20 arası yapılan yaşam seslerine anormal bakmak tuhaf.
Düzeltme sismograf !Sen gercekten cahil bi kadınsın ama cok sey bildiğini iddaa eden benim avukatım cok iyi biliyor sen rahat ol, senden benden de iyi biliyor ses siddetini ölçen aletin adı ; sismoftaftır, bu cihaz aynı zamanda gece clüplerinde de yakınlarında cesitli tarihi eserli yapılar varsa mutlaka kullanılır ( örneğin kapadokya) ama senin cehaletine bunlar gene az gelecektir , cahillede laf yarıştırmam son 23 aydır davalarımı üstlenen avukatımda isim vermiyim de, haberlerde adını duydugun bi isim ve eski belediye baskanı :) hadi sana hayırlı dersler
Cok komiksin. O alet gece kulübü olcer evsel gurultuyu degil. Avukatin unlu olsa bana ne olmasa bana ne. Unlu diye her dedigi dogru mu?Sen gercekten cahil bi kadınsın ama cok sey bildiğini iddaa eden benim avukatım cok iyi biliyor sen rahat ol, senden benden de iyi biliyor ses siddetini ölçen aletin adı ; sismoftaftır, bu cihaz aynı zamanda gece clüplerinde de yakınlarında cesitli tarihi eserli yapılar varsa mutlaka kullanılır ( örneğin kapadokya) ama senin cehaletine bunlar gene az gelecektir , cahillede laf yarıştırmam son 23 aydır davalarımı üstlenen avukatımda isim vermiyim de, haberlerde adını duydugun bi isim ve eski belediye baskanı :) hadi sana hayırlı dersler
Cok tesekkür ederim nazik yorumunuz icin, hic bir zaman icin çoğunluktan olmayı kendime örnek almadım hayatımda, cogunluğa dahil olmak önemli değil benim icin, kendi vicdanım ve aklımla bebeği olacak bir kadının cocuk sesinden rahatsız olmasını anlamauacak cünkü kendi çocuğu da aynı seyleri yapacak, hepimiz aynı yollardan gececeğiz yani. Bizi ise sagduyu olumlu tutacakherkezde begenmemis yorumunuzu Vence bi yandanda haklisiniz bazen anlayis lazim iki tarafli anlayis oldunmu daha sorun cikmaz
Ağzınıza saglık burada mantıklı yorumlar görünce mutlu oluyorum kendi adımaBiz inşaat için bunu irdelemiştik ama dinlenme saati diye bir şey yoktu. Gayet sabah 7de inşaat başlıyordu, adamların türküleri bağırışları, har hur sesler.
Bakılınca ben de gündüz 2-3 gbi yapılan tamirat-tadilat yahut süpürge işlerinden rahatsızım çünkü oğlumun uyku saati. Ama kimse keyfime göre davranamayacağı için 8-20 arası yapılan yaşam seslerine anormal bakmak tuhaf.
Canım bosa iddalasıyorsun komik oluyorsun tatlım benim, bak kendimiz yasadık site adı veriyorum sanaCok komiksin. O alet gece kulübü olcer evsel gurultuyu degil. Avukatin unlu olsa bana ne olmasa bana ne. Unlu diye her dedigi dogru mu?
Bana gelen cevap belediyeden ve kamu denetciliginden. Ne mezunu olduklarini kendin arastir. Cahil kelimesinin de ekran görüntüsünü aldım. Muhteşem avukatinla tanisirim.Canım bosa iddalasıyorsun komik oluyorsun tatlım benim, bak kendimiz yasadık site adı veriyorum sanaama defaatle sen cahil taklidi yapıyorsun site yönetimi görevlilerle beraber ses siddetini ölcmek icin koydı diyorum mahkemeye bu ses siddeti raporu sunuldu daha neyi zorluyorsun, hangi ilkokul mezununa sorduysan bunları is tam tersi ben biliyorum sen rahat olabilirsin canım
Cahilcim bak senin icin dosya ekliyorum kimi zaman bunu yetkililer ölcüyor kimi zaman da cihaz takıyor bizim sitede oldugu gibiCok komiksin. O alet gece kulübü olcer evsel gurultuyu degil. Avukatin unlu olsa bana ne olmasa bana ne. Unlu diye her dedigi dogru mu?
Tabi hayatım istediğin zaman tanıs cahil kelimesi bir zaman kavramı belirtmediği gibi hakarette sayılmıyor iyi eglenceler ahahajajajBana gelen cevap belediyeden ve kamu denetciliginden. Ne mezunu olduklarini kendin arastir. Cahil kelimesinin de ekran görüntüsünü aldım. Muhteşem avukatinla tanisirim.
Ayy sen simdi şeylere selam söyle neydi cevre denetcisi mi ne ise ahahajaj yanlıs biliyorsun dediğim halde kendimi neden bu duruma düsürdük bak sana kanıtlarla geldimCahilcim bak senin icin dosya ekliyorum kimi zaman bunu yetkililer ölcüyor kimi zaman da cihaz takıyor bizim sitede oldugu gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?