- 25 Haziran 2014
- 826
- 1.344
- 63
- Konu Sahibi heyecandorukta
-
+1 bencedeNe desen kar etmez bence sizin eşiniz onun eşiyle konuşsa daha uygun olur gibi
+1 de benden.Ne desen kar etmez bence sizin eşiniz onun eşiyle konuşsa daha uygun olur gibi
Ne desen kar etmez bence sizin eşiniz onun eşiyle konuşsa daha uygun olur gibi
+1 bencede
siz muhattap olmayın derim
+1 de benden.
Ne bileyim işte o anki sinirle sakin okursa savunmak yerine anlamaya çalışır mı ki diye düşündüm :)Konuştuğunuzda anlamayacak, yazınızı okuyunca aydınlanma mı yaşayacak :)
Bir faydası olmaz.
Eğer kiracı iseler ev sahibi ile konusun.
O uyarsın.
Yada gidin kapısına, çocuğu ile tehdit edin.
Bu şekilde devam ederse sosyal hizmetlere haber vereceğinizi, yardım alması gerektiğini söyleyin.
merhaba,
Taşındığımda beri haftada en az 1 kere kavga bağırmaları ile uyandığım bir komşum var. Adı komşu da bir merhabamız yok (ilk taşındığımızda işr giderken karşılaşıp günaydın demiştim dairemin önünde ne günaydını tanışıyor muyuz diye terslemişti beni)
Her neyse kavgalarında aşırıya gidince eşim uyardı artık çok sesi gelmiyordu şimdi bebeğimi uyuttum bir den bağırmasına bebeğim ağlama krizine girdi vuruyorum duvara susmuyor bebeğim sakinleşmiyor iyice sinirlendim zorla sakinlrştirip uyuttum ama bu hala devam ediyor.
Çocuğuyla kavga ediyor bu sefer de. Akla gelmeyecek küfürler, beddualar, hakaretler çocuk da 3 ya da 4 e gidiyordur en az yarım saat bağırdı daha doğrusu böğürdü.
Yüzyüze konuşulacak insan değil onu anladım. Şöyle bir yazı yazıp kapısına bıraksam olur mu?
Lütfen artık psikolojik destek alın o gerizekalı dediğiniz çocuk sizin eseriniz. Sinir harplerinizle o hale getirdiniz kitap okumuyor diye şikayet etmek yerine önce siz öfke kontrolü kitapları okuyun. Hakkınız yok öyle bir çocuk yetiştirip tüm ömrünü mutsuz geçirmesine sebep olmaya. Hakkınız yok bizim huzurumuzu her gün bozmaya. Bir nefes alıp lütfen kendinize gelin.
Bu arada kavgalarda da eşinden tek duyduğum lütfen bağırma lütfen sakin ol vs yani hep kadın bağırıyor
Yazdıklarınızı anlamayacaktır, çocuk için yapabileceğiniz birşey yok.
Gürültü için de yönetici varsa yöneticiyle konuşun.
Onlar zaten hep kavga ediyordurAdam evde yoktu bu yaşanırken bir de karı koca kavgasına sebep olmaktan da korkuyorum daha önce konuştu o zaman karı koca kavgasıydı adam mahcup olup özür dileyip azalttı. Ama şimdi kendi rahatsızlığımı geçtim derdim o çocuk yazık günah ya böyle büyüyen çocuk nasıl bir insan nasıl bir baba olabilir ki? Ne alırsa onu verecek. Eşim de akşam ben konuşurum deyip durdurdu beni.
Ben buna katilmiyorum. Cocuga kesinlikle yardim edilmeli ... cocuklar hepimizin sorumlulugu. Yarin birgün o cocuga birsey olursa herkes Komsular hic mi birsey duymamis onlar neredeydi diye bas bas bagiricak ... bu duruma gelmeden önce birseyler yapilmali.
Anladığım kadarıyla kadın çoçuğa fiziksel şiddet uygulamıyor. Psikolojik şiddet de “bu ülkede” çok fazla önemsenmiyor. Öyle bağırıp çağırıyor, aşağılıyor diye hemen sosyal hizmetler devreye girmez yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?