Üst komşu

selopi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2015
641
1.115
63
37
Bu eve yeni taşındık üst komşum beni çok sinirlendiriyor. Çocukları var küçükler elbette ses olucak ona bişey demiyorum. Ama balkondan sürekli bahçeye çöp atıyorlar bide sigara izmariti (ki balkonumda geliyor) bende yıllardır sigara içerim bir kere yere atmadım izmarit. Neyse en son şuan yeni astığım çamaşırlarımın üstüne halısını düşürmüş ( bide halı çırpıyor sanki köydeyiz müstakil evi) yani şeytan diyor verme halısını. Daha farketmedi birazdan gelir kapıma ne desem bilemiyorum. Sizce nazikçe bir daha uyarayım mı yoksa artık terslesem mi? Daha önce hiç bu tip insanlarla muhatap olmadım kayınvalidem sert davran kızım diyor yoksa iyice abartırmış

Valla zor izmarit atanlardan bizde de vardı birçok kez yöneticiye söylememe rağmen boş
Karakter meselesi
Dediği şeyde rahatsız oluyorsammış müstakile geçecekmişim
Bende apartman kurallarını bilmiyorsa kendi gitsin mustakile dedim
Ev alma komşu al demişler kolaylıklar dilerim
Çocuk için birşey diyemicem yani aşırı birşey olmadığı sürece idare edeceksiniz çünkü çocuk işte bağlayamaz ya

Bene güzellikle 1 kere uyarmalısın. İnsan evladıysa anlar zaten. Baktın olmuyor sert bir dille uyar. Yine olmuyorsa şikayet edilen bir yer vardı beyaz masa olabilir yanlış olmasın şimdi hatırlayamadım halı çırpmak yasak diye biliyorum artık.
Fotosunu çek şikayet et ileriye giderse. Ama yinede komşudur güzellikle çözmeni dilerim.

ben olsam çemkirirdim hiç elemem öyle saygısızlıklara , insan yaşıyor burda da dikkatedin azıcık ya bu kdr zor deil diee böğür bacım

Önce uyarılı tatlı bir dille konuş insansa zaen anlar.Bizde apartmanda oturuyoruz ama balkondan bir sofra bile silkelemem karton kuu koydum ona silkelerim.Süpürgeyi akşamları çalıştırmam sabah erken çalıştırmam olabildiğince dikkat ederim BANA YAPILMASINI İSTEMEDİĞİM ŞEYİ BAŞKASINA NEDEN YAPAYIM Kİ ama herkes aynı düşünmüyo

Sanki kendi bilmiyor mu silkelenemeyeceğini.Halıyı almaya gelince göz dr.tavsiyesinde bulunurum.Neden derse balkondaki çamaşırlarımı görmediniz herhalde,halı silkelediniz derim.Anlayana.

canım belli ki öküz.. izmarit atmak halı silkelemek apartman kuralları içinde yapılmaması gereken şeyler ve bunun için bir insanın uyarılması bile gereksiz..
sen direk çemkir kötü insan ol.. bırak onlar senden tırssınlar.. ay aşağıda bir cadı kadın var aman bulaşmayalım der bi daha da yapmaz senin de kafan rahat eder..

Ahhhh ahhh aynı dert bende var çamaşır asıyorum balkonun mermerlerini mi yıkıyo napıyo anlamıyorum bi kova su çamaşırlarımda hadi tekrar yıka saç kılları tırnak kesmeler sigara izmaritleri 2 tane balkonum var çıkamıyorum çamaşırlarımı içerde kurutuyorum
Benim üstümde oturan ev sahibi bide küçük yer oturduğum herkes eşimin ailesini tanıyo laf gelmesin diye ses çıkarttırmıyo sanki ben suçluymuşum gibi bende ceza olarak balkonları eşime yıkatıyorum
Ama sen 1kere güzellikle uyarmalısın bence yoksa arkası kesilmiyo

böyle insanlarla uğraşmak zor..çünkü apartmanda nasıl yaşanır bilmiyorlar ve kurallara uymuyorlar...tatlı sert bir tavrın olsun..birşey silkelerken aşağıya bakması gerektiğini , yere izmarit atmak yerine çöp kovasına atması gerektiği haa eğer yoksa alması gerektiğini falan söyle...

Aynı versiyondan bende de var ilk başlarda güzellikle konuştum ki benim komşumun da çocuğu var sürekli gürültü patırtı olur bir gün bile çocuk çok ses yapıyor demedim demem de. Ama üstümden atmasından bi şeyler silkelemesinden bıktım değil dışarda çamaşır asmak camımı bile açamıyorum. En üst katta oturuyor her sabah yedi sekiz civarı pilav mercimek bir gün öncesinden olan yemekleri pencere önüne döküyor kuşlar yesin diye tabi bir kısmı da benim pencereme dökülüyor sürekli kuşlar geldiği için pislik hiç eksik olmuyor. Şimdi benimle konuşmuyor kapıda karşılaşsak kafasını çeviriyor sanki eziyet eden benmişim gibi

Bende ev sahibiyim Alt katta kiracım var .İlla ki halı silkelemem gerekirse Ona söylerim.Balkon kapısı açıksa,penceresi açıksa örttürürüm.Kontrol ederim,çamaşırı varsa silkelemem.

Bu arada ev sahibi olan ben kiracı olan üst kat komşum. Sırf bu yüzden bundan sonra taşındığımda en üst kat tercih edeceğim.

Halı silkelemek eskidenmiş artık elektrik süpürgeleri herkesin evinde var bir de silkelenen halıdan uçuşan tozlar sadece alt kattakileri değil kendi camını penceresini balkonunu da etkiliyor. Halı silkeleme olayını gerçekten mantığım almıyor.

Kuralları senden de iyi biliyor ona emin olabilirsin. Hani bir şey öğrenir belki falan diye kendini sıkma anlatmak için.
Sigara izmaritini balkondan atıp, hala bu devirde halısını silkeleyerek temizlediğine inanan, üstelik tek akıllı oymuş gibi yağmur yağarken camlarını köpüklü sulu kovalarla yıkayan kişilere hiçbir şey öğretemezsin.

Sadece rahatsızlığını belirt, çamaşır asmıştım üstüne silkelenmişsiniz. Bir kaç defadır oluyor bu tatsızlık çıkmaması için ses etmedim ama dikkatli davranırsanız sevinirim de.
Hiç yumuşama, direk sert de çıkışma. Resmi davran.

bugun gunlerden salı mesela
halı silkeleme günü yok mu?
halı silkemelemese bile alta çamaşır varken halısını bile havalandıramaz cok temız olsa havalandırma ıhtıyacı duymaz bence ayrıca

Hayır daha önce dedim tatlı bir şekilde keke yaptım yukarı çıktım kibarca söyledim halı çarpmayın en azından çamaşıra bakın diye bakarım tabiki dedi bide şakayla kedin var zaten sen alışıksın tüye dedi bana ne diycem şaşırdım bişey diyemedim. Çocuklarla ilgili bir sıkıntım yok elbette gürültü olucak ama elektrik süpürgesi kullanmak daha kolay yani. Neyse Allah düşürdü elime şimdi halı bende

Hakının üstüne bişeyler sür toz toprak silkelediklerin düşünce gene yapışmış de.
birdaha yaparsa sesi duyarsan çek fotosunu yada silkelerken halıyı çek

benim üstteki de öyle üstelik hesapta entel takılan tanınmış bi kadın. bikere silkelerken öektim halısını düşüyodu kadın aşağı .

hiç çekinme sen elektrik süpürgesi drnen şeyden haberi olsun artık

bizim üst komşu da tepemizden halıları silkeledi durdu bir uyardık olmadı iki uyardık olmadı en sonunda halıyla çıktığında annem avazı çıktığı kadar bağırdı çek şunu diye ama yine etkili olmadı ve evi taşıdık.. o yüzden sert ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…