Bu eve yeni taşındık üst komşum beni çok sinirlendiriyor. Çocukları var küçükler elbette ses olucak ona bişey demiyorum. Ama balkondan sürekli bahçeye çöp atıyorlar bide sigara izmariti (ki balkonumda geliyor) bende yıllardır sigara içerim bir kere yere atmadım izmarit. Neyse en son şuan yeni astığım çamaşırlarımın üstüne halısını düşürmüş ( bide halı çırpıyor sanki köydeyiz müstakil evi) yani şeytan diyor verme halısını. Daha farketmedi birazdan gelir kapıma ne desem bilemiyorum. Sizce nazikçe bir daha uyarayım mı yoksa artık terslesem mi? Daha önce hiç bu tip insanlarla muhatap olmadım kayınvalidem sert davran kızım diyor yoksa iyice abartırmış
Bende ev sahibiyim Alt katta kiracım var .İlla ki halı silkelemem gerekirse Ona söylerim.Balkon kapısı açıksa,penceresi açıksa örttürürüm.Kontrol ederim,çamaşırı varsa silkelemem.Ahhhh ahhh aynı dert bende var çamaşır asıyorum balkonun mermerlerini mi yıkıyo napıyo anlamıyorum bi kova su çamaşırlarımda hadi tekrar yıka saç kılları tırnak kesmeler sigara izmaritleri 2 tane balkonum var çıkamıyorum çamaşırlarımı içerde kurutuyorum
Benim üstümde oturan ev sahibi bide küçük yer oturduğum herkes eşimin ailesini tanıyo laf gelmesin diye ses çıkarttırmıyo sanki ben suçluymuşum gibi bende ceza olarak balkonları eşime yıkatıyorum
Ama sen 1kere güzellikle uyarmalısın bence yoksa arkası kesilmiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?