Üst komşu

Bende ev sahibiyim Alt katta kiracım var .İlla ki halı silkelemem gerekirse Ona söylerim.Balkon kapısı açıksa,penceresi açıksa örttürürüm.Kontrol ederim,çamaşırı varsa silkelemem.
olması gereken bu zaten canım göz göre göre nasıl yapıyor anlamıyorum bide çalışıyorum bu gözümün gördükleri ben yokken neler yapıyo hiç bilmiyorum

Benimde üstteki çocuğunu sürekli dövüyor 6 7 yaşında kızı var sanırım 1. sınıfa gidiyor. Her gün o kızın ağlama sesini duyuyorum. Cumarteside çalışıyodum eşim evdeydi o da söyledi kızı yerden yere vurdu resmen dedi. Nasıl huzursuz bir aile. Ya çocuğu döverler ya karı koca birbirine girer. Bu üvey anne haberinden sonra medyada çok ses uyandırdı dayak yiyen çocuklar bende polisi mi arasam haber versem ama anlarlar benim yaptığımı

halıyı istemeye gelirse aaaaa ne halısı balkonuma halınız düşmediki deyin bir hafta halıyı saklayın kadını iyice korkutun:)

halısına ızmarıtı sur bır guzel, sonra balkondan asagıya salla....
ben olsam oyle yapardım

Canım sen iyi sabrediyorsun o zaman.. Yazık o kadar çamaşırını asıyorsun , birde üstüne su dökülüoyr tekrar yıkamaya götürüyorsun. Azıcık aşağıya baksın ya. Siz kimseye demeden uyarın

göz görmeyince gönül katlanıyor o zamanlar bir süreliğine işten ayrılmıştım da görmüştüm şimdi çalışıyorum neler yapıyo hiç görmüyorum bidaha denk gelirsem zaten ...........

Temiz çamaşırın üstüne halı çırpmakta neyin nesi yahu.Vala benim üst komşumda sürekli halı çırpıyo çoçuklar gürültülü. Bana gelen geldi kadın beni gördü binada tam kızıcaktım kusura bakma çoçuklar küçük laf dinlemiyo falan böyle tatlı tatlı konuştu bana kal geldi dediğim şey çoçuktur onlar mühim değil sadece haftasonları ve akşam uyku zamanı sessiz olsunlar dedim Tatlı dil beni yatıştırdı takmıyorum tabi kadın bu arada günde 4 kere sürekli elektrik süpürgesi çalıştırıyo temizlik hastası.herşeye tamamda binada haftanın 2 günü var halı çırpılıyo bana çok saçma geliyor. halı çırpmak ne köymü burası süpür yeter .yazın normalde balkonum kolay kolay asla kirlenmez ama halı çırpma yüzünden her hafta 2 gün balkon yıkıyorum sinir bozucu.

Halıyı gelip almaya cesaret edemedi sanırım.bende sonucu bekleyenlerdenim

halıya yemek dök. üst kattan dökülmüş dersin

Sen de mangal yak yukari tuttur dumanlari pufur pufur rahatsiz olursa mustakile gecsin. Te allam.

Canım k bakma çok güldüm halısı düşürmus haberi yok şeytan diyo ki verme demişsin ya nazikçe uyar bence hakka giriyorlar hem sen onların pisliklerini temizlemek zorunda değilsin ya bu hali cirpmayi ben niye yapmıyorum supurgeler var yikamacilar var Halı çırpmak ne hem eziyet hem alt komşunun camlarinin batması demek

Tamam cok sinir bozucu da bi hali meselesi icin dusseydi kadin ?

Ayy okuyunca eski ev aklima geldi - aile apartmanında oturuyordum bana birsey cirpma dediler ki zaten yapmam ama her hafta yukarida oturan kizi birseyler cirpardi
Bana koydukları yasaklari kendileri cignerdi evimin penceresinin açıkligina bile karisirlardi neymis kış ya ev sogur biz de asagida usuruz çok defa uyardim en sonunda benim evimin ici beni ilgilendirir dedim vay efendim saygisiz mi olmadim apartman hayatini bilmiyormusum aman aman boyle insanlar laftan anlamaz direkt cadı olacaksin
Simdiki apartman daha büyük ama kimseyle kotu olmadim cunku dikkatliyimdir kimse de bos yere ozele mudahale etmez
Apartmanda yasamak zordur ama karsilikli hosgoru olunca gul gibi geçinilir yeter ki muhataplar cahil olmasinlar

Akşam oldu halısının yokluğunu hala fark etmedi kadın yahu. Ben çamaşırları tekrar yıkadım kuruttum. Götürüp vericem yani artık. Hayır çamaşır değil ki halı bu nasıl fark etmedi acaba

B
Balkona asıp bırakmıştır geri almaya cikmadiysa farketmemistir :)))

Sen de mangal yak yukari tuttur dumanlari pufur pufur rahatsiz olursa mustakile gecsin. Te allam.

Yok ben yapmam bana terste. onuda yapan olmuştu .hemde beyazlari yeni sermistim. İnsanlarda görgü olacak o yoksa büyük kayıp insanlarla ugrasmak zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…