olması gereken bu zaten canım göz göre göre nasıl yapıyor anlamıyorum bide çalışıyorum bu gözümün gördükleri ben yokken neler yapıyo hiç bilmiyorumBende ev sahibiyim Alt katta kiracım var .İlla ki halı silkelemem gerekirse Ona söylerim.Balkon kapısı açıksa,penceresi açıksa örttürürüm.Kontrol ederim,çamaşırı varsa silkelemem.
halıyı istemeye gelirse aaaaa ne halısı balkonuma halınız düşmediki deyin bir hafta halıyı saklayın kadını iyice korkutun:)Bu eve yeni taşındık üst komşum beni çok sinirlendiriyor. Çocukları var küçükler elbette ses olucak ona bişey demiyorum. Ama balkondan sürekli bahçeye çöp atıyorlar bide sigara izmariti (ki balkonumda geliyor) bende yıllardır sigara içerim bir kere yere atmadım izmarit. Neyse en son şuan yeni astığım çamaşırlarımın üstüne halısını düşürmüş ( bide halı çırpıyor sanki köydeyiz müstakil evi) yani şeytan diyor verme halısını. Daha farketmedi birazdan gelir kapıma ne desem bilemiyorum. Sizce nazikçe bir daha uyarayım mı yoksa artık terslesem mi? Daha önce hiç bu tip insanlarla muhatap olmadım kayınvalidem sert davran kızım diyor yoksa iyice abartırmış
halısına ızmarıtı sur bır guzel, sonra balkondan asagıya salla....Bu eve yeni taşındık üst komşum beni çok sinirlendiriyor. Çocukları var küçükler elbette ses olucak ona bişey demiyorum. Ama balkondan sürekli bahçeye çöp atıyorlar bide sigara izmariti (ki balkonumda geliyor) bende yıllardır sigara içerim bir kere yere atmadım izmarit. Neyse en son şuan yeni astığım çamaşırlarımın üstüne halısını düşürmüş ( bide halı çırpıyor sanki köydeyiz müstakil evi) yani şeytan diyor verme halısını. Daha farketmedi birazdan gelir kapıma ne desem bilemiyorum. Sizce nazikçe bir daha uyarayım mı yoksa artık terslesem mi? Daha önce hiç bu tip insanlarla muhatap olmadım kayınvalidem sert davran kızım diyor yoksa iyice abartırmış
Canım sen iyi sabrediyorsun o zaman.. Yazık o kadar çamaşırını asıyorsun , birde üstüne su dökülüoyr tekrar yıkamaya götürüyorsun. Azıcık aşağıya baksın ya. Siz kimseye demeden uyarınAhhhh ahhh aynı dert bende var çamaşır asıyorum balkonun mermerlerini mi yıkıyo napıyo anlamıyorum bi kova su çamaşırlarımda hadi tekrar yıka saç kılları tırnak kesmeler sigara izmaritleri 2 tane balkonum var çıkamıyorum çamaşırlarımı içerde kurutuyorum
Benim üstümde oturan ev sahibi bide küçük yer oturduğum herkes eşimin ailesini tanıyo laf gelmesin diye ses çıkarttırmıyo sanki ben suçluymuşum gibi bende ceza olarak balkonları eşime yıkatıyorum
Ama sen 1kere güzellikle uyarmalısın bence yoksa arkası kesilmiyo
göz görmeyince gönül katlanıyor o zamanlar bir süreliğine işten ayrılmıştım da görmüştüm şimdi çalışıyorum neler yapıyo hiç görmüyorum bidaha denk gelirsem zaten ...........Canım sen iyi sabrediyorsun o zaman.. Yazık o kadar çamaşırını asıyorsun , birde üstüne su dökülüoyr tekrar yıkamaya götürüyorsun. Azıcık aşağıya baksın ya. Siz kimseye demeden uyarın
Sen de mangal yak yukari tuttur dumanlari pufur pufur rahatsiz olursa mustakile gecsin. Te allam.Valla zor izmarit atanlardan bizde de vardı birçok kez yöneticiye söylememe rağmen boş
Karakter meselesi
Dediği şeyde rahatsız oluyorsammış müstakile geçecekmişim
Bende apartman kurallarını bilmiyorsa kendi gitsin mustakile dedim
Ev alma komşu al demişler kolaylıklar dilerim
Çocuk için birşey diyemicem yani aşırı birşey olmadığı sürece idare edeceksiniz çünkü çocuk işte bağlayamaz ya
Canım k bakma çok güldüm halısı düşürmus haberi yok şeytan diyo ki verme demişsin ya nazikçe uyar bence hakka giriyorlar hem sen onların pisliklerini temizlemek zorunda değilsin ya bu hali cirpmayi ben niye yapmıyorum supurgeler var yikamacilar var Halı çırpmak ne hem eziyet hem alt komşunun camlarinin batması demekBu eve yeni taşındık üst komşum beni çok sinirlendiriyor. Çocukları var küçükler elbette ses olucak ona bişey demiyorum. Ama balkondan sürekli bahçeye çöp atıyorlar bide sigara izmariti (ki balkonumda geliyor) bende yıllardır sigara içerim bir kere yere atmadım izmarit. Neyse en son şuan yeni astığım çamaşırlarımın üstüne halısını düşürmüş ( bide halı çırpıyor sanki köydeyiz müstakil evi) yani şeytan diyor verme halısını. Daha farketmedi birazdan gelir kapıma ne desem bilemiyorum. Sizce nazikçe bir daha uyarayım mı yoksa artık terslesem mi? Daha önce hiç bu tip insanlarla muhatap olmadım kayınvalidem sert davran kızım diyor yoksa iyice abartırmış
Tamam cok sinir bozucu da bi hali meselesi icin dusseydi kadin ?Hakının üstüne bişeyler sür toz toprak silkelediklerin düşünce gene yapışmış de.
birdaha yaparsa sesi duyarsan çek fotosunu yada silkelerken halıyı çek
benim üstteki de öyle üstelik hesapta entel takılan tanınmış bi kadın. bikere silkelerken öektim halısını düşüyodu kadın aşağı .
hiç çekinme sen elektrik süpürgesi drnen şeyden haberi olsun artık
ilahi güldürdün beniOfff benim üst komşuda matkap manyağı. 4 yıldır sürekli matkap çalışır evinde. Dele dele bitiremedi.
Balkona asıp bırakmıştır geri almaya cikmadiysa farketmemistir :)))Akşam oldu halısının yokluğunu hala fark etmedi kadın yahu. Ben çamaşırları tekrar yıkadım kuruttum. Götürüp vericem yani artık. Hayır çamaşır değil ki halı bu nasıl fark etmedi acaba
Sen de mangal yak yukari tuttur dumanlari pufur pufur rahatsiz olursa mustakile gecsin. Te allam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?