- 4 Mayıs 2011
- 24.320
- 45.696
- 798
- Konu Sahibi Minikkuala
-
Yaf niye azarliyimFarkında olmanıza güzel bişey hiç değilse şikayete geldiklerinde azarlamazsiniz
Yaf niye azarliyim
adamlar haklı zaten
bende elimden geldiğince elinden falan alıyorum yani az izin veriyorum sonra da elinden alıyorum...antrdeki dolaplar acayip ses çıkarıyor açıp kapatırken oda buna bayılıyo....3-5 bişey izin veriyorum sonra alıyorum ordan ...tamamen yasaklamak da istemiyorum altakileri de zıvanadan çıkışını merak etmiyorum ...bakalım artık...
Yönetici yok mu ona söyleseniz.Hanımlar Merhaba daha önceki konumdan bilirsiniz birlik oturuyordum kayınvalide ile ayrı eve çıktık bir ay oldu şükür çok huzurluyum uzak olmak hepimize iyi geldi onlarada esimle banada yaradı ve sorunlarımızı çözdük saygimizi yitirmeden şimdi size bi konuda danışmak istiyorum üst komşu mun 2 çocuğu var biri 4 biri 3 yaşında erkek çocuklar aşırı ses geliyor sürekli koşuyorlar ama sanırsıniz evin içindeler adam karısını kadın çocukları dovuyo gece 1 e kadar sürekli birbirlerini donuyor çocuklar sürekli hı yerden zipliyolar ve artık oturduğum kanepe bile titriyor o derece az önce yukarı çıktım ve nazikçe çok ses geliyor dedim kadın yapıcak bişey yok psikolojim bozuk çocuklar yaramaz ve tek başıma desteksiz büyütüyorum diye çıkışti ben yine alttan alarak konuştum ama kadın resmen beni azarladi ve yapıcak bişey yok cekiceksiniz der gibi konuştu sürekli hu sesi çekmek zorundamiyim eşim vardiyalı calisiyo bazen öyle sesler geliyo ki korkuyorum o derece ne yapmalıyım anlamadım
Ama o yaştaki çocukların gütültü yapması o kadar normalki enerjileri çok artık çocuklar sokaklarda oynayamıyor apartman dairesine tıkılıp kalıyorlar enerjilerini bir şekilde atmaları lazım anne ne zamana kadar zapt edebilirki ben çocuklara karşı daha anlayışlı olunması gerektiğini düşünüyorum
Ama adamın eşini dövmesi belliki gerçekten zor bir hayatı var inşallah öfkesini daha fazla çocuklardan çıkarmaz
Yönetici yok mu ona söyleseniz.
İyide sizin durum farklı siz şiddet duyuyorsunuz...Ay bilemedim size komik geliyo olabilir ama alt taraf için ne şirin nede komik bu durum
İyide sizin durum farklı siz şiddet duyuyorsunuz...
Bizde alt tarafı bikaç oyuncak ve dolap çarpması...belki de o yüzden fazla üstünde durmuyorum
Vhalla bende alttakilere sabır diliyorum zira 10 aylık oğlum halı olmayan yerlerde bulduğu herhangi bir şeyi vurmaya bayılıyor
defalarca defalarca benim bile beynim sulanıyor
şu "psikolojim bozuk ne yapayım?" cılar bunun arkasına sığınıyor gibi geliyor bana.
çünkü gerçekten psikolojisi bozuk biri bilemiyorum bu kadar bilinçli bi boşvermişlik cümlesi kurmaz gibi geliyor.
Bi kaç kere izin veriyorum sonrada elinden alıyorumo defalarca defalarca vururken siz ne yapıyorsunuz?
zaten çocuklara gürültü yapıyor,oyuncaklarla ses çıkarıyor diye kızmaya hakkımız yok,onlara ses çıkarmayan anne ve babaları kızılmayı hak ediyor.
bana pek komik gelmedi buradan.
alt komşunuz adına üzüldüm.
haklısınız çok korkunçAy artık ben laf yetistiremedim kadına tamam Özür dilerim dedim öyle böyle değil kadın lafları ses tonu surat ifadesiyle dövdü beni resmenben ben olalı hiç bu kadar değişik bi insan gormemistim bide dediğiniz gibi psikolojisinin bozuk olduğunun gayet farkındaama ben idare etmek zorunda ddeğilim aman kadının psikolojisi bozuk idare edeyim diyemem babamın oğlu değil ki öyle sesler geliyo ki inanin çok korkuyorum çığlıkları falan rüyalarıma giriyo artik
En favori üste çıkma cümleleri... TOP 1 'de bu cümle benim içinde
1- Ayyy ama psikolojim bozuk napıyammm
2- Fekat lakin ben hamileyim
3- Rahatsız oluyorsanız müstakil eve çıkın. ( Şikayete gelen komşunuzun yüzüne tükürün diyen bir abla da vardı burada )
4- Kınamayınnnn... Kınadığınızla sınanmadan ölmeyin...
Bi kaç kere izin veriyorum sonrada elinden alıyorum
Çünkü gelişimine bu da katkı sağlıyor bence...
hayır zaten bikaç saniyelik gürültüyü çekmeyen binada oturmasın zaten ...salt sessizlik bebekle zor
Allah biz kiracilarin yardımcısı olsun.. nekadar kolay söylenmiş ev sahibine söyle sutlasin diye.. bu kara kista birde . ..hayir yani cocuga ne yapabilir ki sus oglum dur oglum diyor durmuyor malesef dövüyor yine susmuyor ne yapacak ki ağzını mi bantlayacak bağıran çocuğun . ? vallahi bilmiyorum bebegim gece ağlıyor diye alt komşu yukari ciksa ben de ona susturucu mu takayim derdim sanirim.. bazi cocuklar sustan durdan anlamıyor ki..muzik degil tv degil yatak odasi sesi degil ...cozum zor
Yok buna benim beynim dayanmaz...tabiki zor bebek sesi olmasa başka bir ses gürültü oluyor ama siz defalarca defalarca yazınca yoksa sizde mi bebeğine-çocuğuna sınırsız özgürlük tanıyan ama başkalarının özgürlüğünü hiçe sayan annelerdensiniz diye merak ettim.
değilmişsiniz :)
Aynı şekilde gürültüden rahatsız olduğumuzu söyledik diye çok rahatlıkla " benim çocuğum gürültü yapacak, rahatsız oluyorsanız siz müstakil eve çıkın" deniyor...Allah biz kiracilarin yardımcısı olsun.. nekadar kolay söylenmiş ev sahibine söyle sutlasin diye.. bu kara kista birde . ..hayir yani cocuga ne yapabilir ki sus oglum dur oglum diyor durmuyor malesef dövüyor yine susmuyor ne yapacak ki ağzını mi bantlayacak bağıran çocuğun . ? vallahi bilmiyorum bebegim gece ağlıyor diye alt komşu yukari ciksa ben de ona susturucu mu takayim derdim sanirim.. bazi cocuklar sustan durdan anlamıyor ki..muzik degil tv degil yatak odasi sesi degil ...cozum zor
ben dovsun demedim konuda cocuklari da dövüyor anneleri denmis..ona istinaden malesef dovmus dedim.. belki de bu cocuklarin o gördüğünüz çocuklardan farki vardir algi sorunu vardir belki de..haklilar demiyorum ama susmayan çocuğa ne yapilabikir ki bant mi takacak? eminim annede durumdan rahatsizdir benceAynı şekilde gürültüden rahatsız olduğumuzu söyledik diye çok rahatlıkla " benim çocuğum gürültü yapacak, rahatsız oluyorsanız siz müstakil eve çıkın" deniyor...
Ayrıca da çocuk sussun diye dövülmez... Konuşulur, eğitilir, anlatılır, ikna edilir....
Ne çocuklar görüyoruz... Her şeyin farkında olan... Onları da bir anne baba yetiştiriyor nihayetinde.
Ay artık ben laf yetistiremedim kadına tamam Özür dilerim dedim öyle böyle değil kadın lafları ses tonu surat ifadesiyle dövdü beni resmenben ben olalı hiç bu kadar değişik bi insan gormemistim bide dediğiniz gibi psikolojisinin bozuk olduğunun gayet farkındaama ben idare etmek zorunda ddeğilim aman kadının psikolojisi bozuk idare edeyim diyemem babamın oğlu değil ki öyle sesler geliyo ki inanin çok korkuyorum çığlıkları falan rüyalarıma giriyo artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?