üst komşu

Benimkinin 1 level atlamis versiyonu Sizinkiler herkeste aynı dert var ne kadar cahil insanlar ya müstakil evlerde yaşasalar hepimiz rahat etsek

Destek almiyorsa cidden de çocuk yetiştirmek çok zor yaptığı kesinlikle normal değil sizi bu kadar rahatsız etmeye hakkı yok sinir bozucu bir durum ama böyle tiplere nazikçe uyarıda bulunsaniz sizinle kavga ederler tüm apartmana rezil olacak sekilde. Tahammül sınırı diye birşey kalmıyor zaten.

Artık eşi evdeyken çıkıcam tam dayak yerken yani isterse satassin polisi ararım bende son çare bu

Benimkinin 1 level atlamis versiyonu Sizinkiler herkeste aynı dert var ne kadar cahil insanlar ya müstakil evlerde yaşasalar hepimiz rahat etsek
Bizimkiler kiracı ben çocuklarım uslu demiyorum koşuyorlar falan ama saat 9 buçukta ses biter bizde ama onlar o saatten sonra başlıyor yaşamaya
Onların oturma odası bizim çocuk odamız ona da eyvallah da bizim gösterdiğimiz tolerans onlarda Yok maalesef
Gece kavgaları olduğunda çok korkmuştum ama aile kavgası onlarda üzülmüştür yeterince rencide oldular bende üstlerine gitmeyim dedim zili de yanlışlıkla çalmışlardır büyük ihtimalle utanmasınlar falan derken bizim doğalgaz alarmı ötüyor diye adamlar çıldırdı kalorifere vuruyor balkondan bağırıyor yeter diye ama susmadı meret susmuyor aynı alarm onlarda da var ve biliyorlar sebepsiz yere de çaldığını çok öfkelenmiştim düştüğüm duruma
Ama sizin Yerinizde olsam polisi arardım
Buarada bizim komşular kıpraşmaya başladılar yine

Bizim gece 1 e kadar aktif korkuyorum tepeden düşücek ler diye esimle konuştuk şimdi eşim işte boşver diyo uğraşma diyo bide anlayış abidesi eşim var benim bize denk gelmez böyle anlayislilari

Benim de aynı sorunum var adam karısınıda kızınıda dövüo. sözde baksan çok modern sosyal insanlar...psikolojim maffoldu gerçekten. kadın birde iki yaşındaki bebeğini dövüo....ben bebek için yalvarırken ağlayarak her geece kadın dövüo sürekli bebeği ,ağlıyorum bazen saatlerce rabbim yardımcıları olsun huzursuzluklarını alsın herkesin....

Işte kiminin olur değerini bilmez kimide ister ama olmaz imtihan işte ama üzme kendini Rabbim sanada nasip etsin en kisa zamanda stres yapma kendine ablamin beş sene olmadı tüp bebek asilama neler neler sonra kendiliğinden oldu zamanı var herseyin . Üst komsuna gelince cidden tahammülü zor insanlar

Kat Mülkiyeti Kanunu'na göre çevredekileri rahatsız etmek suçtur. Gündüz gürültü için İlçe Zabıtasına Akşam Gürültü için Polis Merkezine Telefonda şikayetinizi bildirebilirsiniz. Ayrıca Çocukların durumu için vaktiniz var ise mahalle muhtarı ile bile görüşebilirsiniz. Şiddet kime yapılırsa yapılsın büyük suçtur Sevgiler..

Oyle bi durumda polisi arayip adinizin gizli kalmasini rica edebilirsiniz. Ama sikayet edenin siz oldugunu anlarlarda sikinti da olabilir . :/

Ya ben hiç polisin ad gizlediğini duymadım, özel belirtmek mi gerekiyor bilmiyorum ama. Önceden yaşadığım apartmanda sarhoş bir adam vardı, gecenin 2'si 3'ünde bağıra bağıra apartmanı inletirdi, herkesi rahatsız ederdi. Ben de polise şikayet ediyordum, polis benim kapıma geliyordu. Ya kardeşim, adamın kapısına gitsenize bana niye geliyorsunuz? "Şikayeti eden siz misiniz?" diye beni sorguya çekiyor bi de. Sarhoş adam zaten, bi de manyak olsa benim üzerime yürüse ne olucak? Niye beni hedef gösteriyorsun?

Ben de içimi döktüm burada sinirden :) Cidden adımı vermeyin diye belirtirsek vermiyorlar mı?

yok yok vermiyolar isim adresi bulamadılarsa arayıp onay istiyolar o kadar

yok yok vermiyolar isim adresi bulamadılarsa arayıp onay istiyolar o kadar

Benim yaşadığım yerdeki polisler bir garipti o zaman. Her şikayetimde sanki ben şikayet edilmişim gibi benim kapıma geliyordu. Hatırladıkça sinirlendim yine.

Benim yaşadığım yerdeki polisler bir garipti o zaman. Her şikayetimde sanki ben şikayet edilmişim gibi benim kapıma geliyordu. Hatırladıkça sinirlendim yine.

bu çok saçma sizin güvenliğinizi tehlikeye atıyorlar
kavgası bol bi sokaktayız kaç defa aradık polisi bi kere eve gelmediler gizli kalmasını da istemiştik tabi
bunun dışında da arayıp sorun yok güvende hissediyorsunuz değil mi diye aramışlardı

Taşındım gerçi oradan şu an, ama evet beni hedef gösterdiler yani yüzlerine de söylemiştim yaptıklarının abuk bir şey olduğunu. Genel olarak böyle yapılmadığına sevindim ama, başıma yine aynı olay gelirse bu sefer onları şikayet ederim :)

Normal insan olarak dusunupte sinirlenmeyin karsinizda siddet goren dayak yedigini komsularinin bildigini bilen kendini assagilanmis hissedeb muhtemelen birakip gitme ihtimali olmayan yada aman kocisim doverde severde diyen bir kadin var
Normal degil oda ofkesini cevreden cocuktan cikartiyor
Kendisini bir defa uyarmissiniz muhatap almayin siniriniz ziplar ne gerek var kiraciysa ev sahibini taciz edin her seste ev sahibini arayin aksam 12 mi biz uyuyamiyoruz kiraciniz yuzunden sizde uyumayin sizden sikayetci olucam diyin kontrati dolunca sutlar yan dairemizi oyle cikartti ev sahibi
degilsede polise sikayet edin

Ben dayak yiyen kadına cok üzüldüm. Olabilir kadın dayak yemekten psikolojisi bozulmuştur cocuklarini dövmesi bariz örneği zaten.bence sikayet etmeyin,adam daha beter yapabilir kadını.dövmeye bahane arıyor olabilir adam surekli dovdugune göre. ..apartman sahibiyle güzelce konuşmanız anlatmaniz durumu yeterli.ama ama oyle polis falan bence yapma.tabi sen bilirsin

valla ne yap et ama gurultuyu cekme ... o kim oluyormusda sana emir veriyor cekeceksin diye... benden sana bir tavsiye al eline bir supurge onlar durana kadar vur. ne yapiyon derlersede ya duracaksiniz yada bunu hergun cekeceksiniz de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…