- 27 Eylül 2016
- 2.336
- 2.708
- 63
- Konu Sahibi Minikkuala
-
Benim üst komşu da saat 10dan sonra yaşamaya başlıyor çocuklarıyla bizimkiler uyuyamıyor korkudan sesten şimdiye kadar şikayete gitmedik
Yine bir kere aile kavgaları oldu benim zile bastılar sürekli kapıyı açmadım ama saat gece 12 buçuk 1 arasıydı seslenmedim ki evde çocuklarla yalnızdık
Ama ne hikmetse bunlar sürekli bizi uyarır yangın alarmı çalar (bazen sebepsiz çalıyor) kalorifere tak tak vurulur doğalgaz alarmı öttü diye balkondan bana bağırıyor susmuyor işte ne yapabilirim kendileri sanırsın lord bizde karacahil insanlarız
Gördüğümüzde merhabamız var ama şu olaylardan sonra acayip sinir oluyorum
Destek almiyorsa cidden de çocuk yetiştirmek çok zor yaptığı kesinlikle normal değil sizi bu kadar rahatsız etmeye hakkı yok sinir bozucu bir durum ama böyle tiplere nazikçe uyarıda bulunsaniz sizinle kavga ederler tüm apartmana rezil olacak sekilde. Tahammül sınırı diye birşey kalmıyor zaten.Bende sizin gibi çocuk sesi diyordum en başlarda ama artık bi yerden sonra olmuyor koltuklar titriyo çocuklar zipladikca dur yapma demek veya çocuğun zıplamasına engel olmak çokta zor değil bence olduğu yerde ziplamiyor bi yerden aşağı zipliyor kendi alışmış duruma bizide alışmaya zorluyor kadın salmış artık yani sanmıyorum rahatsız olduğunu gayet vurdumduymaz banane napıyım modunda
Yan komsuma marmaristen buraya sosyalleşmek için geldik demiş ben ne diyim şimdi bunlara
Destek almiyorsa cidden de çocuk yetiştirmek çok zor yaptığı kesinlikle normal değil sizi bu kadar rahatsız etmeye hakkı yok sinir bozucu bir durum ama böyle tiplere nazikçe uyarıda bulunsaniz sizinle kavga ederler tüm apartmana rezil olacak sekilde. Tahammül sınırı diye birşey kalmıyor zaten.
Ya aslında bu tür insanların hepsini aynı binada toplayıp birbirlerine komşu yapsalardı ne iyi olurdu.
Bizimkiler kiracı ben çocuklarım uslu demiyorum koşuyorlar falan ama saat 9 buçukta ses biter bizde ama onlar o saatten sonra başlıyor yaşamayaBenimkinin 1 level atlamis versiyonu Sizinkiler herkeste aynı dert var ne kadar cahil insanlar ya müstakil evlerde yaşasalar hepimiz rahat etsek
Bizimkiler kiracı ben çocuklarım uslu demiyorum koşuyorlar falan ama saat 9 buçukta ses biter bizde ama onlar o saatten sonra başlıyor yaşamaya
Onların oturma odası bizim çocuk odamız ona da eyvallah da bizim gösterdiğimiz tolerans onlarda Yok maalesef
Gece kavgaları olduğunda çok korkmuştum ama aile kavgası onlarda üzülmüştür yeterince rencide oldular bende üstlerine gitmeyim dedim zili de yanlışlıkla çalmışlardır büyük ihtimalle utanmasınlar falan derken bizim doğalgaz alarmı ötüyor diye adamlar çıldırdı kalorifere vuruyor balkondan bağırıyor yeter diye ama susmadı meret susmuyor aynı alarm onlarda da var ve biliyorlar sebepsiz yere de çaldığını çok öfkelenmiştim düştüğüm duruma
Ama sizin Yerinizde olsam polisi arardım
Buarada bizim komşular kıpraşmaya başladılar yine
Benim de aynı sorunum var adam karısınıda kızınıda dövüo. sözde baksan çok modern sosyal insanlar...psikolojim maffoldu gerçekten. kadın birde iki yaşındaki bebeğini dövüo....ben bebek için yalvarırken ağlayarak her geece kadın dövüo sürekli bebeği ,ağlıyorum bazen saatlerce rabbim yardımcıları olsun huzursuzluklarını alsın herkesin....
Oyle bi durumda polisi arayip adinizin gizli kalmasini rica edebilirsiniz. Ama sikayet edenin siz oldugunu anlarlarda sikinti da olabilir . :/
Ya ben hiç polisin ad gizlediğini duymadım, özel belirtmek mi gerekiyor bilmiyorum ama. Önceden yaşadığım apartmanda sarhoş bir adam vardı, gecenin 2'si 3'ünde bağıra bağıra apartmanı inletirdi, herkesi rahatsız ederdi. Ben de polise şikayet ediyordum, polis benim kapıma geliyordu. Ya kardeşim, adamın kapısına gitsenize bana niye geliyorsunuz? "Şikayeti eden siz misiniz?" diye beni sorguya çekiyor bi de. Sarhoş adam zaten, bi de manyak olsa benim üzerime yürüse ne olucak? Niye beni hedef gösteriyorsun?
Ben de içimi döktüm burada sinirden :) Cidden adımı vermeyin diye belirtirsek vermiyorlar mı?
yok yok vermiyolar isim adresi bulamadılarsa arayıp onay istiyolar o kadar
Benim yaşadığım yerdeki polisler bir garipti o zaman. Her şikayetimde sanki ben şikayet edilmişim gibi benim kapıma geliyordu. Hatırladıkça sinirlendim yine.
bu çok saçma sizin güvenliğinizi tehlikeye atıyorlar
kavgası bol bi sokaktayız kaç defa aradık polisi bi kere eve gelmediler gizli kalmasını da istemiştik tabi
bunun dışında da arayıp sorun yok güvende hissediyorsunuz değil mi diye aramışlardı
Normal insan olarak dusunupte sinirlenmeyin karsinizda siddet goren dayak yedigini komsularinin bildigini bilen kendini assagilanmis hissedeb muhtemelen birakip gitme ihtimali olmayan yada aman kocisim doverde severde diyen bir kadin varÇok fazla empati yapıyorum ve cok fazla iyimser olmaya çalışıyorum ama kadının konuşma tarzı surat ifadesi beni şok etti resmen ben olsam Özür diler durumumu anlatırdim ama kadın öyle bi tepki verdiki hamile olmasam seviyesine inmeyi dener ve sonu ne olursa olsun kavga ederdim sırf bebeğim için sükunetimi korumaya çalışıyorum ama yanlış yapıyorum galiba
Sen gel kvden kurtul ayri eve cik orda da rahat yok vay anasiniAy bilmiyorum şaşırdım artık ne yapıcagimi Zaten zor bi hamilelik geçiriyorum sürekli kusuyorum bide bunlar iyice çöktüm yönetimle konusucaz artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?