- 27 Eylül 2016
- 2.336
- 2.708
- 63
- Konu Sahibi Minikkuala
-
Sen gel kvden kurtul ayri eve cik orda da rahat yok vay anasini
valla ne yap et ama gurultuyu cekme ... o kim oluyormusda sana emir veriyor cekeceksin diye... benden sana bir tavsiye al eline bir supurge onlar durana kadar vur. ne yapiyon derlersede ya duracaksiniz yada bunu hergun cekeceksiniz de
Ben dayak yiyen kadına cok üzüldüm. Olabilir kadın dayak yemekten psikolojisi bozulmuştur cocuklarini dövmesi bariz örneği zaten.bence sikayet etmeyin,adam daha beter yapabilir kadını.dövmeye bahane arıyor olabilir adam surekli dovdugune göre. ..apartman sahibiyle güzelce konuşmanız anlatmaniz durumu yeterli.ama ama oyle polis falan bence yapma.tabi sen bilirsin
Hanımlar Merhaba daha önceki konumdan bilirsiniz birlik oturuyordum kayınvalide ile ayrı eve çıktık bir ay oldu şükür çok huzurluyum uzak olmak hepimize iyi geldi onlarada esimle banada yaradı ve sorunlarımızı çözdük saygimizi yitirmeden şimdi size bi konuda danışmak istiyorum üst komşu mun 2 çocuğu var biri 4 biri 3 yaşında erkek çocuklar aşırı ses geliyor sürekli koşuyorlar ama sanırsıniz evin içindeler adam karısını kadın çocukları dovuyo gece 1 e kadar sürekli birbirlerini donuyor çocuklar sürekli hı yerden zipliyolar ve artık oturduğum kanepe bile titriyor o derece az önce yukarı çıktım ve nazikçe çok ses geliyor dedim kadın yapıcak bişey yok psikolojim bozuk çocuklar yaramaz ve tek başıma desteksiz büyütüyorum diye çıkışti ben yine alttan alarak konuştum ama kadın resmen beni azarladi ve yapıcak bişey yok cekiceksiniz der gibi konuştu sürekli hu sesi çekmek zorundamiyim eşim vardiyalı calisiyo bazen öyle sesler geliyo ki korkuyorum o derece ne yapmalıyım anlamadım
Normal insan olarak dusunupte sinirlenmeyin karsinizda siddet goren dayak yedigini komsularinin bildigini bilen kendini assagilanmis hissedeb muhtemelen birakip gitme ihtimali olmayan yada aman kocisim doverde severde diyen bir kadin var
Normal degil oda ofkesini cevreden cocuktan cikartiyor
Kendisini bir defa uyarmissiniz muhatap almayin siniriniz ziplar ne gerek var kiraciysa ev sahibini taciz edin her seste ev sahibini arayin aksam 12 mi biz uyuyamiyoruz kiraciniz yuzunden sizde uyumayin sizden sikayetci olucam diyin kontrati dolunca sutlar yan dairemizi oyle cikartti ev sahibi
degilsede polise sikayet edin
Ne demek yapacak bir şey yok. Şikayet edin bakalım yapacak bi şey var mıymış yok muymuş
Canım şikayet etmen lazım.Bu kadar vurdumduymaz olamadim hiç bi zaman yanarım da ona yanarin
Canım şikayet etmen lazım.
Sizin ettiğiniz öğrenmez öğrense de "yapacak bir şey yoktu" dersin.
Yeri geliyor eşimizin sesine tahammül edemiyoruz. Kimsenin kimseyi böyle rahatsız etmeye hakkı yok.
Gece 1.30 yatak odamın üstünde güm güm yürüyor mu zıplıyor mu bilmiyorum . Çocuk ta koşturuyor gece 1.30 . Gündüz ve akşam zaten sesin haddi hesabı yok ona artık bir şey demiyoruz da gece yapmayın bari yatın zıbarın... avazım çıktığı kadar bağırdım Gece 2 de. Sabah 6 dan beri pat pat tepemde sanki ayı yürüyor !! Cinnet geçirmeme ramak kaldı . Uyku haram . Ya bu yaratıklar hiç mi uyumuyor anlamıyorum.Hayat resmen işkence gibi eve gitmek istemiyorum ya . Artık savcılığa vs vereceğim ben bu hayvan sürüsünü...
Benim konumu okudun mu bilmiyorum. Bizimki de pişkin pişkin haklı çıkmaya çalışmıştı.Laftan da anlamiyorlar pişkin pişkin madem öyle giriş katta otursalar bide 9. Katta lar şaka gibi bundan sonraki süreç o olucak çünkü başka dilden anlamiyorlar kötü olmayayım dedim ama kadın nerdeyse beni dovucekti kendi bilir bide şikayet ettim nazikçe uyardı suratıma kapattı kapıyı boyleleri insanliktan anlamiyo
Benim konumu okudun mu bilmiyorum. Bizimki de pişkin pişkin haklı çıkmaya çalışmıştı.
Bu ara sessizler, torunları daha az geliyor o yüzden ses olmuyor ama zaten biz de yaza doğru taşınacağız inşallah
Tepkisi çok sinir bozucu gerçekten. "ya kusura bakmayın, çocuklarla tek başıma zor uğraşıyorum ama dikkatli olacağım" dese eminim siz de anlayış gösterirdiniz.Işte ev alma komşu al diyolar ya gerçekten öyle ben rahat bi iki sene burdayım bilmiyorum bunlarla nasıl olur . Aman gidicegi yerde sor sorustur komsularini gerçekten çok sinir bozucu bi durum sadece çocuk olsa neysekkadının çığlıkları beni yildirdi artık sanki birini kesiyolar çocukları dovuyo sürekli kendi dayak yiyo artık anlayış gosteremiyorum hep anlayışlı oldum oda zor durumda diye ama dün verdiği tepki beni iyice sinirlendirdi
Tepkisi çok sinir bozucu gerçekten. "ya kusura bakmayın, çocuklarla tek başıma zor uğraşıyorum ama dikkatli olacağım" dese eminim siz de anlayış gösterirdiniz.
şu "psikolojim bozuk ne yapayım?" cılar bunun arkasına sığınıyor gibi geliyor bana.
çünkü gerçekten psikolojisi bozuk biri bilemiyorum bu kadar bilinçli bi boşvermişlik cümlesi kurmaz gibi geliyor.
Vhalla bende alttakilere sabır diliyorum zira 10 aylık oğlum halı olmayan yerlerde bulduğu herhangi bir şeyi vurmaya bayılıyor
defalarca defalarca benim bile beynim sulanıyor
Hiç de mecbur değilsiniz. Valla en iyisi şikayet etmek :)Gerçekten bunu söylese hiç sesim çıkmaz kadın yapamıyorum zor derim hak veririm ama mecbur cekiceksiniz desteksiz çocuk büyütüyorum psikolojim bozuk ne yapabilirim yani çocuk evi dağıtıyor ben topluyorum artık yetisemiyorum sizde mecbursunuz çünkü durmuyo lar yapıcak hiç bişey yok dedi pat suratıma kapattı kapıyı bide bağıra bağıra konuştu ben şok
4 ve 3 yaşında ki çocuklar gecenin 1 lerine kadar nasıl ayakta kalıyor hiç mi uykusu gelmiyor çocukların en azından günde 1 saat parka indirse enerjilerini atar o çocuklar tamam havalar soğudu ama güneşli günlerde indirebilir.Aslında siz çıkmayacaktınız kapıya yönetici ve güvenlik görevlisi varsa direk onlara söyleyecektiniz onlar gidecekti.Ay artık ben laf yetistiremedim kadına tamam Özür dilerim dedim öyle böyle değil kadın lafları ses tonu surat ifadesiyle dövdü beni resmenben ben olalı hiç bu kadar değişik bi insan gormemistim bide dediğiniz gibi psikolojisinin bozuk olduğunun gayet farkındaama ben idare etmek zorunda ddeğilim aman kadının psikolojisi bozuk idare edeyim diyemem babamın oğlu değil ki öyle sesler geliyo ki inanin çok korkuyorum çığlıkları falan rüyalarıma giriyo artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?