- 2 Eylül 2013
- 999
- 1.695
- 113
- Konu Sahibi Minikkuala
-
bütün apartman şikayetçi ise imza toplayın.hayır anlamadığım hem kedileri var hem de kovumuyor mu birde.Çiğ eti kimin için atıyor bahçeye.bende üst komşudan çekenlerdenım 3 ay oldu taşınalı 15 aylık kızım var uyku duzenı alt ust oldu. çocuk uykuya dalamıyor sesten. ıkı tane kedılerı bırde torununa bakıyormuş kadın. torun hafta sonları sadece evıne gıdıyor. gunduz çocugun zıplaması avızelerı sallıyor oyuncakların sesını saymıyorum bıle babaanne sureklı bağıran bıktıgını soyleyen hatta doven bırısı kedılerı balkondan kovmak ıcın gunde en za 3 kez balkon demırlerıne sopayla vuruyor. bahceye ciğ et balık ne varsa atıyor bizim balkona carpıp duşenlerden bılıyorum.gece saat 2 ye kadar temızlık yapılıyor makınalar acılıyor bazen dayanamayıp duvarları yumrukluyorum sağlıklı uykumuz kalmadı.annem bakıyor kızıma dayanamadı uyarmak için çıktı. karşı komşusuda çıkmış artık herkes bıkmış(bend aha once yonetıme 3 kez uyarmalarını soylemıştım) annem bebek var uyumuyor çok ses yapıyorsunuz bırde aksam 9 dan sonra temızlık yapılması yasak yonetım kararıyla ama sız hıc uymuyosunuz demış kadın annemı kovmakdan beter etmiş. şimdi şikayet dilekçesi ile karakola başvurcam
anlatılmalı değil mi çocuklara.sus,dur,yapma.eğitilmeli.
sonuna kadar katılıyorum.ama herkes aynı eğitim düzeyinde değil.
gürültüden daha korkunç bir şey var ortada.çocuklar ve kadın şiddet görüyor.
belki de siz kapıya gittiğinizde utancından o şekilde konuşup üste çıkmaya çalıştı.
sizi anlıyorum ama tekrar söylüyorum korkunç olan gürültü değil.o evde ciddi bir şekilde şiddet yaşayan insanlar var.
herşeyden önce bunun için bişey yapılmalı.
idare edeyim diyemem çığlıklar falan geliyor diyorsunuz.
idare edilecek bir şey değil zaten.
üst katınızda çok kötü şeyler oluyor ve belki de daha kötü şeyler olacak
kedıler için atıyor bahçede bına boyunda dut agacı var kedıler ınıp çıkıyor dıye budama bıle yaptırmıyor. yaprak pıslıgınden bıktım artık ev sahıbı kıracı değil eskı bına kentsel donuşum onayı beklenıyor keşke alınsada taşınsam anneme cok yakın dıye taşındım kızım ıçınbütün apartman şikayetçi ise imza toplayın.hayır anlamadığım hem kedileri var hem de kovumuyor mu birde.Çiğ eti kimin için atıyor bahçeye.
bende üst komşudan çekenlerdenım 3 ay oldu taşınalı 15 aylık kızım var uyku duzenı alt ust oldu. çocuk uykuya dalamıyor sesten. ıkı tane kedılerı bırde torununa bakıyormuş kadın. torun hafta sonları sadece evıne gıdıyor. gunduz çocugun zıplaması avızelerı sallıyor oyuncakların sesını saymıyorum bıle babaanne sureklı bağıran bıktıgını soyleyen hatta doven bırısı kedılerı balkondan kovmak ıcın gunde en za 3 kez balkon demırlerıne sopayla vuruyor. bahceye ciğ et balık ne varsa atıyor bizim balkona carpıp duşenlerden bılıyorum.gece saat 2 ye kadar temızlık yapılıyor makınalar acılıyor bazen dayanamayıp duvarları yumrukluyorum sağlıklı uykumuz kalmadı.annem bakıyor kızıma dayanamadı uyarmak için çıktı. karşı komşusuda çıkmış artık herkes bıkmış(bend aha once yonetıme 3 kez uyarmalarını soylemıştım) annem bebek var uyumuyor çok ses yapıyorsunuz bırde aksam 9 dan sonra temızlık yapılması yasak yonetım kararıyla ama sız hıc uymuyosunuz demış kadın annemı kovmakdan beter etmiş. şimdi şikayet dilekçesi ile karakola başvurcam
gerekli yerlere haber verilecek.çocukların ve kadının şiddet gördüğüne dair.Ne yapmam gerektiğini bile bilmiyorum şaşırdım artık
ev sahibide olsa atılıyor artık apartmandan komşularla beraber imza toplayıp şikayet etmeniz gerek,o eskidenmiş sadece kiracılar atılıyor kanınlar değişti.kedıler için atıyor bahçede bına boyunda dut agacı var kedıler ınıp çıkıyor dıye budama bıle yaptırmıyor. yaprak pıslıgınden bıktım artık ev sahıbı kıracı değil eskı bına kentsel donuşum onayı beklenıyor keşke alınsada taşınsam anneme cok yakın dıye taşındım kızım ıçın
Benimde çok gürültülü üst komsularim oldu hiç rahatsiz olmadim.
Komsu çocuğundan rahatsiz olmak çok itici bence.
Bundan rahatsiz acak saniz yeni eve tasinirken komsularida arastirin.Kucuk cocuklu evde ilaki gurultu olur.oyun oynarlar gürültü, kavga ederler gurultu,susturmaya calis gürültülü.
Evet bencede buna katlanamayan kalabalik apartmanlarda oturmasin.Bunu soyleyince imkanimiz olsa otururduk diyeceksiniz .....o kadinda imkani olsa sustururdu cocuklari emin olun.
kusura bakmayın tek sorun cocuk değil onunla ılgılenenlerde bu sese ortak oluyorlar aşağıda ınsan varmı unutuyorlar hepımız ses yapıyoruz ama gece yarısı değil bına kurallarına uyarak gece yarısı hıc halı çırpmadım meselaBenimde çok gürültülü üst komsularim oldu hiç rahatsiz olmadim.
Bundan rahatsiz acak saniz yeni eve tasinirken komsularida arastirin.Kucuk cocuklu evde ilaki gurultu olur.oyun oynarlar gürültü, kavga ederler gurultu,susturmaya calis gürültülü.
Evet bencede buna katlanamayan kalabalik apartmanlarda oturmasin.Bunu soyleyince imkanimiz olsa otururduk diyeceksiniz .....o kadinda imkani olsa sustururdu cocuklari emin olun.
gerekli yerlere haber verilecek.çocukların ve kadının şiddet gördüğüne dair.
siz bu gürültüleri bir süre sonra unutursunuz fakat ne o kadın ne de çocuklar bunu atlatamayacaklar.
lütfen rica ediyorum sizden birşeyler yapın
şuan belki değil.ama zamanla olabilir.Ben elimden geleni yapsamda sizce kadın şiddet gördüğünü itiraf edecek kadar cesaretlimi
Cok iyi algiladim da konusahibinden ziyade bundan rahatsiz olan herkes icin yazdim.Sorun sadece çocukların sesi degil dikkatli okursanız algilayabileceginizi umuyorum
şuan belki değil.ama zamanla olabilir.
gürültü için şikayet yerine bir kahve içmeyi teklif edip zamanla öğrenebilirdiniz durumunu.
tabi ki bu benim fikrim.sizin ne yapacağınızı söylemek haddim değil ama belki birini bu durumdan kurtarabilirsiniz.
belki dertleşmek bile iyi gelecek ona.belki çok utandığı için sizinle o şekilde konuştu.
emin olun sizin herşeyi duyduğunuzun farkında
Benimde çok gürültülü üst komsularim oldu hiç rahatsiz olmadim.
Evet bencede buna katlanamayan kalabalik apartmanlarda oturmasin.Bunu soyleyince imkanimiz olsa otururduk diyeceksiniz
Cok iyi algiladim da konusahibinden ziyade bundan rahatsiz olan herkes icin yazdim.
Konu sahibi komsusunun baska dertlerine uzulmemis ama oncelikli sikayeti gürültü...
Kadın dün bana bagirdi sadece yüzünün yarısını gördüm kapıdan ve sonra suratıma kapattı kapıyı ki gerçekten artık yüreğim kaldırıyor sorun yaşamayı kendimi onu dinleyebilecek kadar iyi hissetmiyorum çünkü benimde çocukluğumda yaşadığım ve tedavi görerek atlattıgim bi sorun aile huzursuzlugu benim için çok sağlıklı olmaz bu
Farklı bi yol izleyip kadını kahveye çağırın . psikolojisi düzelir belki biraz. anlatsın derdi neymiş . sonra bosanmasi için yol gösterin sorun çözülsün :) bu sakaydi tabi ki .
Kadına biraz motive vermeyi dene . yani senin ve kadının karakteri nasıl bilmiyorum ama yapabilirsen bi iki sohbet et . sonra de ki, siz kavga ediyorsunuz ben Aşşağıda ağlıyorum çok etkileniyorum hamileyim hassasim . Eşim de bana anne git evde durunca ağlıyorsun üzülüyorum diyor . Bende anneme mi gitsem ne yapsam siz susmuyorsunuz falan diyerek ilerlet muhabbeti . o zmaan kendisine biraz hakim olur . koyvermislik var kadın da çünkü komsulardan kimseyi umursamiyor görüşmüyor sanırım . sen biraz muhabet kur . o zaman dikkat eder
Zateb çocuklarına böyle kötü davraniyorsa insanlık adına bile destek olunabilir . He bakınız kadın şirret hiç yanasmiyor iyilikten anlamiyor . ara polisi o zaman kadın çocuklarına şiddet uyguluyor de
muhtemelen yüzü gözü mor.kimseyle görüşmek bile istemiyor.
tabi çok söylenecek bişey yok bu durumda.umarım kadında çocuklarda bir an önce bu durumdan çok zarar görmeden kurtulur.
siz susuyorsunuz.neden?yapmışsınız açıklamanızı.bu size göre haklı bir sebep muhakkak.
ama herkes mi susuyor.kimse bir şey yapmıyor mu?
hayret.çok üzücü
Tabiki yapisamazsiniz iste o yuzden ev ararken etrafin nasil oldugunuda araştırın diyorum.Yarsimci olmaniz gerektigini soylemiyorumKendine yaklaştırmayan azarlayan bi insana nasıl yardımcı olabilirim siz gidip sizi azarlayan hiç tanımadığınız birine yapısıp sana yardım etmem lazım dermisiniz merak ettim ben ona gayet anlayışlı bi şekilde tatlı bi dille yaklaştim ama onun tepkisi çok farkliydi o bişeyler için çaba göstermezse bende gidip yapisamam kimseye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?