yani illa polis zabıta olmasın.Beni anlayan anladı sen rahat ol takma kafana böle şeyleri
Banlanmak istemiyorum. O yüzden dikkate almıyorum yazdıklarını sanada iyi aksamlar...Etkiye tepki verene kadar sesli harfleri kullan da ne yazdığını anlayalım birdaha ki sefere..
İyi günler.
Anam öldüreydin bide kan mı çıktı ney neykızlar lütfen yardım edin akıl verin üst komsum o kadar edepsiz terbiyesiz ki daha ne desem az bi oğlu var serseri desem serserilere hakaret olur oglu içip içip camımdan asagı kusuyor defalarca bagırdım kavga ettim uyardım yok bu sabah kalktıgımda camımda o koca kusmugu görünce cinlerim tepeme çıktı agzıma geleni söledim biz kusmadık die yalan söyluyo bide benim evime gelip kapı girişinde bana vurunca Allah ne verdiyse girdim 50 yasında kadına kapımın heryeri kadının kanı bide pis kanını temizlemeye uğraştım şimdide butun camlarımdan aşagı pis su döküyor işte böle olur die ben bu kadını ne yapayım artık güzellikle söledim olmadı bagırdım olmadı dövdüm yine olmadı polise şikayet etsem yine olmucak bi akıl verin ltfn
Polis cagiririm napacagim? Kapima gelip bana vuruyorsa zaten bir yolunu bulur evimin icine girmesini saglarim, o da haneye tecavuze girer zaten,kolayca hallolur isim. Biraz zekice davranin boyle edepsiz insanlara. Hic mi haber izlemiyorsunuz?ortalikta boyle deliler cok,ya caniniza kastetseydi? Hic mi korkmuyorsunuz? Cagirin polisi,caminizi pisletiyorsa cagirin zabitayi tutanak tutturup verin mahkemeye. Kadini dovunce sorunlariniz cozuldu sanki yapmayin lutfen.Hanım efendi cahil cühella okumamış insanlıktan anlamayan kişi degilim yazdım yorumları okursanız o anda siz ne yapardınız bi zahmet söleyin
Oğluyla baş edememesi benim degil onunsoruna adam gibi çocuk yetiştirecek ana gibi anaolacak yetiştirmeyi bilmiyosa dogurmucak
Allah razı olsun ya anlayan bi kişi cıktı benim kimseden korkum yok korkum olsa benden uzun benden en az 40 kilo fazla hatta annem yaşında bi kadına saygısızlık yapmazdım ama 1 senedir kusmuk siliyorum ayda bir yıldım artık
yok ben gayet anladım.yaşadığınız sıkıntıyı anladım.sinirlendiğinizi anladım.dayanamayak şeyler yaşadığınızı anladım.Hanım efendi anlamak istemiyorsunuz sanırım kadın benim evimde bana vurdu darp raporu alsa ne haneye tecavüze girer bu dava keşke gidip şikayetçi olsa
Ya Allah askina her ay pencereniz kusmuk olsa bi de kadin kapiniza gelip sacinizi tutsa uste ciksa naparsiniz lutfen hanfendi oturun biraz konusalim mi dersiniz
Allah seni çok çocuğunla sınamasın dikkat etOğluyla baş edememesi benim degil onunsoruna adam gibi çocuk yetiştirecek ana gibi anaolacak yetiştirmeyi bilmiyosa dogurmucak
Tamam kan cikana kadar dovmus olmasi hos degil ama oglundan cekiyorsa insan bi mahcubiyet gosterir daha yag gibi uste cikmaya calismaz. O kusmuk havadan ucmiyor ya yalan soyledigi ortada. Ve yasli diye gelip konu sahibine el kaldiramaz, banada biri gelip elini kaldirsq bende geri vurarim yalan degil. El kaldirmadan önce sonuclarini dusunsun bu insanlarda birazYa kapinin onu o kadar kan olacak kadar yasli bir kadini nasil doversiniz yacok kotu etkilendim Allahim sen karsilastirma annemle yasit kadin, sen boylelerinden koru
Oglundan zaten cekiyormus, yazik. İnsanligin geldigi hâl.
Polise sikayet etmek varken kan cikarana kadar dovmek...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?