Üst komşu

Beni anlayan anladı sen rahat ol takma kafana böle şeyleri
yani illa polis zabıta olmasın.
belaya balıklama dalacağım diyorsun.
iyi batışlar gülümmm

Anam öldüreydin bide kan mı çıktı ney ney

Hanım efendi cahil cühella okumamış insanlıktan anlamayan kişi degilim yazdım yorumları okursanız o anda siz ne yapardınız bi zahmet söleyin
Polis cagiririm napacagim? Kapima gelip bana vuruyorsa zaten bir yolunu bulur evimin icine girmesini saglarim, o da haneye tecavuze girer zaten,kolayca hallolur isim. Biraz zekice davranin boyle edepsiz insanlara. Hic mi haber izlemiyorsunuz?ortalikta boyle deliler cok,ya caniniza kastetseydi? Hic mi korkmuyorsunuz? Cagirin polisi,caminizi pisletiyorsa cagirin zabitayi tutanak tutturup verin mahkemeye. Kadini dovunce sorunlariniz cozuldu sanki yapmayin lutfen.

Ahahahayyyttt tam cılgınsın ya bıçakladn mı naptn

Kadin kendini ssvunmus dayak mi yeseydi

Zaten komsu canina tak ettirmis

Oh eline saglik bazen cirkef olmak gerek anladigi dil bu

Zaten utansaydi gelir camini silerdi

Igrenc ya camlara kusmak nedir guvercin pisligine daysnamiyorum ben

Hemen kinamislar konu sahibini herkes cicis birr o kotu hic inandirici degil

Oğluyla baş edememesi benim degil onunsoruna adam gibi çocuk yetiştirecek ana gibi anaolacak yetiştirmeyi bilmiyosa dogurmucak

Bu lafa sesli güldüm.Yetiştirmeyi bilmeyenler doğurmaya doyamıyor.Yetiştiren zaten fazla doğurmaya korkuyor.

Maddi yetişse bile manevi olarak yetişemeyeceğinin bilincinde.

Eğitimsiz toplumların sıkıntısı bu(.Eğitimden kastım öğretim değil).Saygısızlık, şiddet, vurdumduymazlık.

Üst komşu saygısız hatasını kapatmak için şiddete başvururyor.Siz de ''dövdüm bir de pis kanını temizledim''

diyorsunuz.Sizin de ondan farkınız yok.Kusura bakmayın.

Eğitim şart.

Yaşayananlar ne demek elalemin kusmuğunu tmizlemek?? Komşun çok mukanadı neresi kanadı ki?? Sende baya güçlüymüşsün o halde

Hanım efendi anlamak istemiyorsunuz sanırım kadın benim evimde bana vurdu darp raporu alsa ne haneye tecavüze girer bu dava keşke gidip şikayetçi olsa
yok ben gayet anladım.yaşadığınız sıkıntıyı anladım.sinirlendiğinizi anladım.dayanamayak şeyler yaşadığınızı anladım.
ama ısrarla yok zabıta ne yapacak,yok polis ne yapacak demenizi anlamadım.
işin sonu buraya geldi işte.size vuran birinden kendinizi korumaya çalıştığınızı ,zarar görmemeye çalıştığınızı anlatsaydınız olurdu.şimdi siz onu haneye tecavüzden dava ederdiniz.ama siz allah ne verdiyse giriştim diyorsunuz.
kadın polise gitse dese ki,oğlum bir terbiyesizlik yapmış ben de özür dilemek için gittim o da beni dövdü diye rapor alsa ne yapacaksınız?
daha önce zabıta ya da polise şikayet etmiş olsaydınız elinizde kanıtınız olurdu.
anlatmaya çalıştığımız şey bu işte. bu durumda siz mi anlamıyorsunuz ben mi bilemiyorum.
hakkınız da hayırlısı

Ya Allah askina her ay pencereniz kusmuk olsa bi de kadin kapiniza gelip sacinizi tutsa uste ciksa naparsiniz lutfen hanfendi oturun biraz konusalim mi dersiniz

Hayır
Mesela üstümden iterim
İki tane okkalı laf söylerim
Suratına kapıyı kapatır
Polisi ararım
Kanı kapıya bulaşana kadar dövmek, içimden gelmiyor diyelim.

Birisi size saldirinca refleks olarak itebilir ya da vurabilirsiniz ama 1 kere olur 2 kere olur. Kan cikarana kadar dövmek yanlis. Siddet olmadan çözebilirsiniz bunu. Bimde plastik eldivenler var, ameliyat eldivenine benziyor. Kusmugu kapisinin esigine yayin mesela. Midem bulaniyor diyorsaniz rahatsız etmenin binbir turlu yolu var. Cay iciyorsaniz demini dökün kapisina, ben yapmadim deyin. Bunlar basit ornekler, çoğaltılabilir ama siddet sizi haksiz cikarir.

Konu sahibinin başına gelen çok zor Allah göstermesin.Ama yorumları okurken çok güldüm ya.Yorgunluğumu unuttum resmen.Allah da hepinizi güldürsün inşallah.

Ya kapinin onu o kadar kan olacak kadar yasli bir kadini nasil doversiniz ya cok kotu etkilendim Allahim sen karsilastirma annemle yasit kadin, sen boylelerinden koru

Oglundan zaten cekiyormus, yazik. İnsanligin geldigi hâl.

Polise sikayet etmek varken kan cikarana kadar dovmek...

Ay allahim insanlar konuyu duzgun okumuyor sanirsam, allah askina kimse kendini dövdürmez ve ilk komsu vurdugu icinde zaten komsu suclu. Kimse kusura bakmasin bana el kaldirani bende paralarim, bana dokunmadan önce düsünsün ozaman allah allah. Ne sacma yorumlar okudum ya.

Tamam kan cikana kadar dovmus olmasi hos degil ama oglundan cekiyorsa insan bi mahcubiyet gosterir daha yag gibi uste cikmaya calismaz. O kusmuk havadan ucmiyor ya yalan soyledigi ortada. Ve yasli diye gelip konu sahibine el kaldiramaz, banada biri gelip elini kaldirsq bende geri vurarim yalan degil. El kaldirmadan önce sonuclarini dusunsun bu insanlarda biraz

Yorumlarda yazdın mı bilmiyorum konu sahibi, kan yere bulaşacak kadar nasıl vurdun? Burnu mu kanadı yoksa bildiğin kafasını falan mı kırdın?

Yasadığın çok zor. Düşündüm de ben de sürekli kusmuk görsem deli olurum. Kesin kavga ederim ama zannediyorum o saldırmasa sen de saldırmazdın.

Ne diye geldi saçına yapıştı ki? Öyle yapınca sen itmiş bitane vurmuşsan burnuna gelip pekala kanamış olabilir. Umuyorum tutup kafasını duvara vurmamışsındır.

Merak ettiğim diğer şey nasıl ayrıldınız? Komşular falan mı girdi araya?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…