- 30 Kasım 2010
- 9.605
- 19.276
- 448
Kadını kan içinde bıraktınız ve bunu temizlediniz.. İlla o kadınla bir olmanız gerekmezdi. Ki sizin yaptığınız çok daha ağır. Ben olsam en kötü, baktım kadın bana vuruyor hemen polisi arardım. Tabi ki kendimi savunurdum ama kadını evden çıkarmaya çabalardım. Sen mi ben mi güzel dayak atarz olayına girmek istemezdim. Ayrıca kadın oğluna sahip çıkamıyor olabilir şimdi ki gençler kimseyi takmıyor. Bilemiyorum. Ben polisi arardım. Çok yanlış geldi banakızlar lütfen yardım edin akıl verin üst komsum o kadar edepsiz terbiyesiz ki daha ne desem az bi oğlu var serseri desem serserilere hakaret olur oglu içip içip camımdan asagı kusuyor defalarca bagırdım kavga ettim uyardım yok bu sabah kalktıgımda camımda o koca kusmugu görünce cinlerim tepeme çıktı agzıma geleni söledim biz kusmadık die yalan söyluyo bide benim evime gelip kapı girişinde bana vurunca Allah ne verdiyse girdim 50 yasında kadına kapımın heryeri kadının kanı bide pis kanını temizlemeye uğraştım şimdide butun camlarımdan aşagı pis su döküyor işte böle olur die ben bu kadını ne yapayım artık güzellikle söledim olmadı bagırdım olmadı dövdüm yine olmadı polise şikayet etsem yine olmucak bi akıl verin ltfn
50 yaşındaki kadını dövdün mü? aaa şaşkınlığımı tarif edemiyorum, yazıklar olsun.kızlar lütfen yardım edin akıl verin üst komsum o kadar edepsiz terbiyesiz ki daha ne desem az bi oğlu var serseri desem serserilere hakaret olur oglu içip içip camımdan asagı kusuyor defalarca bagırdım kavga ettim uyardım yok bu sabah kalktıgımda camımda o koca kusmugu görünce cinlerim tepeme çıktı agzıma geleni söledim biz kusmadık die yalan söyluyo bide benim evime gelip kapı girişinde bana vurunca Allah ne verdiyse girdim 50 yasında kadına kapımın heryeri kadının kanı bide pis kanını temizlemeye uğraştım şimdide butun camlarımdan aşagı pis su döküyor işte böle olur die ben bu kadını ne yapayım artık güzellikle söledim olmadı bagırdım olmadı dövdüm yine olmadı polise şikayet etsem yine olmucak bi akıl verin ltfn
+1Kadınımı dovdun hemde kan çıkıncaya kadar?
Bunu demeseydin tavsiyem olacaktı biraz ama maalesef şimdi tek bir tavsiyeyi dahi hak etmediğini düşünüyorum. Üzgünüm.
kızlar lütfen yardım edin akıl verin üst komsum o kadar edepsiz terbiyesiz ki daha ne desem az bi oğlu var serseri desem serserilere hakaret olur oglu içip içip camımdan asagı kusuyor defalarca bagırdım kavga ettim uyardım yok bu sabah kalktıgımda camımda o koca kusmugu görünce cinlerim tepeme çıktı agzıma geleni söledim biz kusmadık die yalan söyluyo bide benim evime gelip kapı girişinde bana vurunca Allah ne verdiyse girdim 50 yasında kadına kapımın heryeri kadının kanı bide pis kanını temizlemeye uğraştım şimdide butun camlarımdan aşagı pis su döküyor işte böle olur die ben bu kadını ne yapayım artık güzellikle söledim olmadı bagırdım olmadı dövdüm yine olmadı polise şikayet etsem yine olmucak bi akıl verin ltfn
Ne elmiş arkadaş,bir vuruşta kan olmuş heryer.Ben sizden insan gibi akıl bekliyorum görüyorum ki sizlerin benden daha çok akla ihtiyacı var elimle vurdum kadına hiç üzülmeyin 1.70 boyunda en az 90 kilo öle acınacak bi kadın degil
Bir üst komşu mağduru da benim annem.. Davalığız şu anda hem de 2 tane dava.. Ama bu yüzsüzler oldukça ben artık adalete de güvenmiyorum.. Hala aynı sorunlar devam ediyor.. Ne zabıra ne darp raporu ne karakol ne adliye hiçbir işe yaramıyor..kızlar lütfen yardım edin akıl verin üst komsum o kadar edepsiz terbiyesiz ki daha ne desem az bi oğlu var serseri desem serserilere hakaret olur oglu içip içip camımdan asagı kusuyor defalarca bagırdım kavga ettim uyardım yok bu sabah kalktıgımda camımda o koca kusmugu görünce cinlerim tepeme çıktı agzıma geleni söledim biz kusmadık die yalan söyluyo bide benim evime gelip kapı girişinde bana vurunca Allah ne verdiyse girdim 50 yasında kadına kapımın heryeri kadının kanı bide pis kanını temizlemeye uğraştım şimdide butun camlarımdan aşagı pis su döküyor işte böle olur die ben bu kadını ne yapayım artık güzellikle söledim olmadı bagırdım olmadı dövdüm yine olmadı polise şikayet etsem yine olmucak bi akıl verin ltfn
ne olduuuu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?