Üst komşu

Haklısın senin yerinde olsam bende bunu yapardım ama ben dayak yerdim taşınmak daha güzel sabah akşam tedirgin olrdm

Ben de sizi haklı buldum.
Keske kan cıkacak kadar ileri gitmeseydiniz. Tabi büyük ihtimalle o da önüne oturup beni döv diye beklemedi o da sana saldırdı ki bu kadar ilerledi kavga. Gecmiş olsun ne diyeyim.
Anlattıgınız kadarıyla bu böyle bitmeyecek. İnadına yapmaya devam edecek. Evi yeni almıssınız ama yine de ruh sağlığınız için bence de tasının o evden. Taşındığınız günde köpeğiniz falan varsa kapısına işetip gidin.
Kızın yine medeni olamadı anne.

hmmmm ne yapılabilir....
heh, onlar toplandığı zaman sizde müziğin sesini sonuna kadar açacaksınız.
birazcık sabredin ve tekrarlayın bunu..

Evet onlardan biride sensin bak sende bi çirkef oldun konuya dahil olarak canım kardeşim
konuya yorum yazan herkesi çirkeflikle itham etmek.
haklı tespitimi doğruladığın için tenks.

o kadın da çirkeflikte level atlayıp artık seni ya da kocanı bıçaklatır. kocan onu öldürür derken keşke taşınsaydık dersin belki.
hergün kusmuk temizlemek için sağlam mide lazım ve 1 sene katlanıyorsun. polis savcı 1 senedir gelmedi mi aklına?

onu da kaç kez denedik ama işe yaramıyor deseydin amenna derdik.

hmmmm ne yapılabilir....
heh, onlar toplandığı zaman sizde müziğin sesini sonuna kadar açacaksınız.
birazcık sabredin ve tekrarlayın bunu..
hamile olduğumdan hep uykuluyum 9dan sonra başlıyorlar biz salonda dursak zaten ses gelmicek ama ben uyumak istiyorum. ve eşim bunu kabul etmez. ama bir daha olursa ben salonda oturup yatak odasında müzik açtırabilirim ikna edersem eşimi. 1 kere annemler geldi gece 12 ye kadar ses çıkardık kalabalıktık ben özellikle bişey olmaz d,ye bagrındım hep onlar mı yapacak dedim. aynı günlerde de çocuklar kavga etmişti. artık hangisi sebep olduysa daha sesleri gelmiyor

Haddini bil son cümleni iade ediyorm senn başına gelrse ye dayağını polise gt sonra uzlasir sarılır barsrsnz

Sagolun Allah razı olsun tabiki sacımı kavga sonuna kadar bırakmadı iki eliyle can haliyle ne yaptım nsl yaptım bilmiyorum

Kan çıkana kadar vurmuşsun kadına belki oğluyla baş edemiyor, bu mu komşuluk yuh ya sana
Oğluyla baş edememesi benim degil onunsoruna adam gibi çocuk yetiştirecek ana gibi anaolacak yetiştirmeyi bilmiyosa dogurmucak

Beni anlayan anladı sen rahat ol takma kafana böle şeyleri

Haddini bil son cümleni iade ediyorm senn başına gelrse ye dayağını polise gt sonra uzlasir sarılır barsrsnz
Haddimi de bilirim,kendimide,karsimdakinide..
Kamuya açık bir alanda şiddeti savunuyor oh iyi yapmış diyorsunuz hala daha..
Konu sahibi komşusunu döverken kadin bir beyin kanaması yada kalp krizi geçirecek olsaydı konu sahibi katil durumuna düşecekti. İnsan ne kadar sinirli olursa olsun kendine hakim olmayı bilmeli.
Yani sizin dediğiniz gibi dayağı yiyip oturmak değilde mantıklı olanı yani polisi çağırmak gibi akıllıca hareket etmeli..haydi buyrun devam edin şiddeti savunmaya..

Hanimlar biraz sakin olalim bence.ben dahil kimse de tahamul kalmamis.gecenler de babannemin bir komsusu bize geldi cok ta severim kadini eski anilardan komsuluktan bahsediyor kadin eskiden makina yokmus ellerinde yikarlamris camasirlari su isitarak tam suyu isittim camasir yikayacaktim diyor komsunun kucuk oglu geldi suyun icine isedi diyor kahkahalarla ayni olay simdi olsa buyuk olay cikar sanirim.
Bu kadinin kucuk kizi benle yasitti benide kuccuken cok defa banyo yaptirmisti allah razi olsun cocuk kalbi kirmamak icin.
Ben dede tahamul yok keske o eakielrdeki sabir olsa eminim kimsenin kimseyle sorunu olmazdi.
Koni sahibi eger bir daha kusarsa bence direk polis xagirin artik konusacak durumunuuz kalmamis keske yasanmasaydi bu olaylar ama olan olmis

Oğluyla baş edememesi benim degil onunsoruna adam gibi çocuk yetiştirecek ana gibi anaolacak yetiştirmeyi bilmiyosa dogurmucak
İnsan bu hayatta herşeyi kontrol altına alamaz herkesim imtihanı farklı velhasıl doğurmuş sizin bir kadın olarak en azından kadının derdine ortak olmasan bile onu dövme hakkın da yok, eğer vicdanı olan biri olsaydın kan çıkana kadar 50 yaşında bir kadını dövmezdin, anlattığın şeyde en ufak bir haklılık payı yok, çok rahatsızlık vermişse polise haber verirsin gelir işi çözer kendi kendine mahkeme kurup kadını dövmüşsün birde yazık gerçekten yazık..

dövmeniz iyi olmamış. polise şikayet mahkemeye taşı. kusmukları bir dahakine silme fotola.. zabıtaya da haber ver.

Baştan sona hata bide burda sizi eleştirenlere sinirleniyorsun bikere ağzına geleni söylemisin ama ne söylediğini yazmamışın 50yasında kadın belki daha fazla oğlu sorunlu belli ama sen kadına suç atıyorsun yetiştirmesiyle ilgili kan çıkmış her yer pis kan oldu diyorsun cok iğrenc bi tabir bence hanımefendi sizin sinir probleminiz var imdat diye bağırsanız polis gelirdi bisekilde çare bulurda 50yasındaki insanı nasıl dövdünüz anlamıyorum ozaman ben kaynanamı öldüreyim bana attığı iftira yalan dolan kötü herşey için böyle dünya mı var canım hak hukuk var hem siddet uygulamışsınız bide güzel bisey gibi savunuyorsunuz bide Komsu teyzeyi dinlemek lazım bence Çan'ını acıtacak ne dediniz kadına kim bilir bu kadar insanı sizi doğru bulamamasına bu kadar tepki veriyorsanız kadının yaptığı yanlış ama sizinki çok büyük ayıp gençlere kötü örnek oluyorsunuz..

Etkiye tepki bende böyle senn düşüncen sana benimki bana. Konu sahibi de istedgni dikkate alsn.

ne olduuuu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…