- 3 Ekim 2016
- 2.804
- 12.994
- 208
bu da çook zekice :) benim üst ve alt kat eltiler onlarda bir evde toplaşıp her akşam 12 ye kadar çok gürültü yapıyor apartman zaten onların. bunlara ne yapmalı fikir verir misiniz en son üst kattakinin oğlunu alt kattakinin oğulları dövdü de bayadır araları mı açık ne bir arada değiller şükür. ama bebeğim olunca barışırlarsa mümkün değil uyuyamaz tam benim yatak odama geliyor buluşma odaları.
konuya yorum yazan herkesi çirkeflikle itham etmek.Evet onlardan biride sensin bak sende bi çirkef oldun konuya dahil olarak canım kardeşim
hamile olduğumdan hep uykuluyum 9dan sonra başlıyorlar biz salonda dursak zaten ses gelmicek ama ben uyumak istiyorum. ve eşim bunu kabul etmez. ama bir daha olursa ben salonda oturup yatak odasında müzik açtırabilirim ikna edersem eşimi. 1 kere annemler geldi gece 12 ye kadar ses çıkardık kalabalıktık ben özellikle bişey olmaz d,ye bagrındım hep onlar mı yapacak dedim. aynı günlerde de çocuklar kavga etmişti. artık hangisi sebep olduysa daha sesleri gelmiyorhmmmm ne yapılabilir....
heh, onlar toplandığı zaman sizde müziğin sesini sonuna kadar açacaksınız.
birazcık sabredin ve tekrarlayın bunu..
Haddini bil son cümleni iade ediyorm senn başına gelrse ye dayağını polise gt sonra uzlasir sarılır barsrsnzBenim evimde gelip biri bana vursa polisi ararım. Niye kan çıkana kadar döveyim?Niye suçlu duruma düşeyim?Haneye tecavüzle yırtacak kadar basit bir mesele değil bu..
Siz nasıl şiddeti savunursunuz?Hicmi izlemiyorsunuz komşular birbirini öldürüyor?Adalete güveniniz yoksa dağ başında yaşayın o zaman ne diyeyim..
Sagolun Allah razı olsun tabiki sacımı kavga sonuna kadar bırakmadı iki eliyle can haliyle ne yaptım nsl yaptım bilmiyorumBen de sizi haklı buldum.
Keske kan cıkacak kadar ileri gitmeseydiniz. Tabi büyük ihtimalle o da önüne oturup beni döv diye beklemedi o da sana saldırdı ki bu kadar ilerledi kavga. Gecmiş olsun ne diyeyim.
Anlattıgınız kadarıyla bu böyle bitmeyecek. İnadına yapmaya devam edecek. Evi yeni almıssınız ama yine de ruh sağlığınız için bence de tasının o evden. Taşındığınız günde köpeğiniz falan varsa kapısına işetip gidin.
Kızın yine medeni olamadı anne.
Oğluyla baş edememesi benim degil onunsoruna adam gibi çocuk yetiştirecek ana gibi anaolacak yetiştirmeyi bilmiyosa dogurmucakKan çıkana kadar vurmuşsun kadına belki oğluyla baş edemiyor, bu mu komşuluk yuh ya sana
Beni anlayan anladı sen rahat ol takma kafana böle şeylerikonuya yorum yazan herkesi çirkeflikle itham etmek.
haklı tespitimi doğruladığın için tenks.
o kadın da çirkeflikte level atlayıp artık seni ya da kocanı bıçaklatır. kocan onu öldürür derken keşke taşınsaydık dersin belki.
hergün kusmuk temizlemek için sağlam mide lazım ve 1 sene katlanıyorsun. polis savcı 1 senedir gelmedi mi aklına?
onu da kaç kez denedik ama işe yaramıyor deseydin amenna derdik.
Haddimi de bilirim,kendimide,karsimdakinide..Haddini bil son cümleni iade ediyorm senn başına gelrse ye dayağını polise gt sonra uzlasir sarılır barsrsnz
İnsan bu hayatta herşeyi kontrol altına alamaz herkesim imtihanı farklı velhasıl doğurmuş sizin bir kadın olarak en azından kadının derdine ortak olmasan bile onu dövme hakkın da yok, eğer vicdanı olan biri olsaydın kan çıkana kadar 50 yaşında bir kadını dövmezdin, anlattığın şeyde en ufak bir haklılık payı yok, çok rahatsızlık vermişse polise haber verirsin gelir işi çözer kendi kendine mahkeme kurup kadını dövmüşsün birde yazık gerçekten yazık..Oğluyla baş edememesi benim degil onunsoruna adam gibi çocuk yetiştirecek ana gibi anaolacak yetiştirmeyi bilmiyosa dogurmucak
dövmeniz iyi olmamış. polise şikayet mahkemeye taşı. kusmukları bir dahakine silme fotola.. zabıtaya da haber ver.kızlar lütfen yardım edin akıl verin üst komsum o kadar edepsiz terbiyesiz ki daha ne desem az bi oğlu var serseri desem serserilere hakaret olur oglu içip içip camımdan asagı kusuyor defalarca bagırdım kavga ettim uyardım yok bu sabah kalktıgımda camımda o koca kusmugu görünce cinlerim tepeme çıktı agzıma geleni söledim biz kusmadık die yalan söyluyo bide benim evime gelip kapı girişinde bana vurunca Allah ne verdiyse girdim 50 yasında kadına kapımın heryeri kadının kanı bide pis kanını temizlemeye uğraştım şimdide butun camlarımdan aşagı pis su döküyor işte böle olur die ben bu kadını ne yapayım artık güzellikle söledim olmadı bagırdım olmadı dövdüm yine olmadı polise şikayet etsem yine olmucak bi akıl verin ltfn
Etkiye tepki bende böyle senn düşüncen sana benimki bana. Konu sahibi de istedgni dikkate alsn.Haddimi de bilirim,kendimide,karsimdakinide..
Kamuya açık bir alanda şiddeti savunuyor oh iyi yapmış diyorsunuz hala daha..
Konu sahibi komşusunu döverken kadin bir beyin kanaması yada kalp krizi geçirecek olsaydı konu sahibi katil durumuna düşecekti. İnsan ne kadar sinirli olursa olsun kendine hakim olmayı bilmeli.
Yani sizin dediğiniz gibi dayağı yiyip oturmak değilde mantıklı olanı yani polisi çağırmak gibi akıllıca hareket etmeli..haydi buyrun devam edin şiddeti savunmaya..
Vallahi ben sizi çok iyi anlıyorum ve hak veriyorum. inanın öyle komşular var ki hayretler edersiniz. eski oturduğum evimde üst katımdaki komşum yüzüme karşı " koltuk tepelerine çıkıpta gümm gümmm atlıycam bak gör sen " dedi bana hiç unutmam. insanlıktan nasibini almayanlara laf anlatamazsınız hiç yormayın kendinizi. hangi dilden anlıyorlarsa o dilden konuşmak gerek. bizzat yaşadım ve gördüm. ve kesinlikle polise şikayet edin. heee birde o kustuğu pislediği yerleri kürek vss.. birşeyle olduğu gibi alın ve kişinin kapısının önüne fırlatın. hatta kapısına da bulaştırın güzelcene. işte ozaman anlar... ( eski komşum bebek bezlerini apartman boşluğuna atıyordu. topladım ve açık vaziyette kapısının önüne koydum. bilin bakalım ne oldu)
Etkiye tepki verene kadar sesli harfleri kullan da ne yazdığını anlayalım birdaha ki sefere..Etkiye tepki bende böyle senn düşüncen sana benimki bana. Konu sahibi de istedgni dikkate alsn.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?