- 25 Ağustos 2014
- 8.558
- 12.752
- 248
Kavramlari karistirmamak gerekiyor .Evli insanların sex yaptığını hepimiz biliyoruz . Evli olmadigim halde bunu ben de yaptım .ama sokak ortasında ciftlesmiyoruz değil mi ? Gaz çıkarma hepimiz yapıyoruz ama insanların yanında yapmıyoruz değil mi ? Toplu halde yaşayan insanlar toplumsal kurallara uymali. Anlıyorum cinsel devrimci yaklasiminizi ama hoş değil .Bu sadece sex sesi değil üst komşumuz sesi bize gelecek şekilde müzik dinleme bu da saygısızlıktir. Yalıtım olmadığını bile bile bağırsa yüksek sesle konuşsa bu da saygisizliktir. Bizim ortamız yok ya .ya insanlarin yatak odasına sonuna kadar kariscaz yargiliycaz ya da suyunu cikarip her şeyi normal karsilicaz.
Sanane pardon.insanlar evlenmeden yapiyor edebiyle kimseye duyurmadan.sen evlendin diye herkese duyuruyorsun.birde edepten bahsediyorsun..sokaktada yap o zaman nasilsa evlisin..ne kafasi bu ya..ne iciyorsunuz siz?Gaz çıkarmakla sexi nasıl birbirine karıştırıyorsunuz ?
Toplu yaşamanın kuralları var evet Ozaman birliktelikten sonra kimse duş almasın sabahı beklesin
Zira o su sesi gece insanı çıldırtıyo
Evlenmeden birlikte olmak ayıp değil toplum kuralı değil tercih kocanla birlikte olurken inlemek topluma aykırı vay bee!!!
Elalemin adaminin senin mahremini duymasini umursamiyorsan ciddi sorunlarin var bence..
Evlenmeden birlikte olmak ayıp değil toplumu ilgilendirmez sokak ortasinda alenen yapilmadigi surece ve evet eğer etrafı rahatsız ediyorsa kimse gece gece duş almasın. Buradaki rahatsızlık ahlaki rahatsızlık değil sesten rahatsız olma . Farzedin ki ailenizden birini kaybettiniz yakınlarıniz sizin evde baş sağlığına geldiler tüm sulale oturuyorsunuz . Yukarıdan inleme sesleri geliyor .Bu hoş mu ? Müzik sesi geliyor Bangir Bangir peki bu hoş mu ? Gaz cikarmakla sex aynı ikisi de fizyolojik ihtiyaç. Ama biz hayvan değiliz. zoon politicon denilmis insana fizyolojik ihtiyaçlar bakımından hayvanız ama sosyal ve düşünme yönümuz var ve bu bizi hayvanlardan ayırıyor .ve hayvan olmamanin ölçütü bence her ne iş yaparsan yap başkasını rahatsız etme .Gaz çıkarmakla sexi nasıl birbirine karıştırıyorsunuz ?
Toplu yaşamanın kuralları var evet Ozaman birliktelikten sonra kimse duş almasın sabahı beklesin
Zira o su sesi gece insanı çıldırtıyo
Evlenmeden birlikte olmak ayıp değil toplum kuralı değil tercih kocanla birlikte olurken inlemek topluma aykırı vay bee!!!
Ben gebel konustum.oda onlarin ayibi.ve bence bilincli yapiliyor...bizim orf adetimize gore yatakodasi mahremdir.evli ol yada olma.iki kisi arasinda kalir bu konu.Îyî de o elalemin adamının ve elin adamının karısının sesini bende duyuyorum hemde öyle bi ses ki köpek ağlıyo diğeri eşek andırıyor gibi
Hoş Bir şey mi peki bu ?Îyî de o elalemin adamının ve elin adamının karısının sesini bende duyuyorum hemde öyle bi ses ki köpek ağlıyo diğeri eşek andırıyor gibi
Gerçekten şok oldum şu an. Demek ki siz 'bekar bir kız' olarak böyle bir ses duysanız elin adamını hayal edeceksiniz. Böyle bir düşünce yapısını aklım almadı. Adam niye 'Ben şu kadını şey etsem...' diye düşünsün? Ha yeterli doyuma ulaşmıyorsa ya da ergense belki ama sağlıklı bir psikoloji değil erkek açısından.yaw ben niye başkasının seksinin sesini duyayım...
ayrıca insanız erkeğin de kadının da canı çeker
açık konuşcam valla adam demez mi kadını ben ... nasıl olur acaba diye
erkekler düşünür bunları yaaa
kaldı ki bekarım ben mesela kız olduğum halde duysam belki ben bile düşünürüm erkek açısından tabi
başıma gelmedi ama muhtemelen tipi de hoşsa adamın gelir valla
insanı utandırıyorsunuz vallahi söyletip ama böyle insanız ve nefsimiz var yaaani...
Evlenmeden birlikte olmak ayıp değil toplumu ilgilendirmez sokak ortasinda alenen yapilmadigi surece ve evet eğer etrafı rahatsız ediyorsa kimse gece gece duş almasın. Buradaki rahatsızlık ahlaki rahatsızlık değil sesten rahatsız olma . Farzedin ki ailenizden birini kaybettiniz yakınlarıniz sizin evde baş sağlığına geldiler tüm sulale oturuyorsunuz . Yukarıdan inleme sesleri geliyor .Bu hoş mu ? Müzik sesi geliyor Bangir Bangir peki bu hoş mu ? Gaz cikarmakla sex aynı ikisi de fizyolojik ihtiyaç. Ama biz hayvan değiliz. zoon politicon denilmis insana fizyolojik ihtiyaçlar bakımından hayvanız ama sosyal ve düşünme yönümuz var ve bu bizi hayvanlardan ayırıyor .ve hayvan olmamanin ölçütü bence her ne iş yaparsan yap başkasını rahatsız etme .
valla şok olabilirsiniz ne diyeyimGerçekten şok oldum şu an. Demek ki siz 'bekar bir kız' olarak böyle bir ses duysanız elin adamını hayal edeceksiniz. Böyle bir düşünce yapısını aklım almadı. Adam niye 'Ben şu kadını şey etsem...' diye düşünsün? Ha yeterli doyuma ulaşmıyorsa ya da ergense belki ama sağlıklı bir psikoloji değil erkek açısından.
Bu gürültülü seks yapan devrimci hatunlar cocuklarindan hic utanmiyor mu.igrenc ya annemin babamin sesini duymak midw bulabsirici olurdu..
Allah Allaaah. Ya tamam hormonlar herkesde var da tutup komşunun kocasını hayal edecek kadar düşmedim.valla şok olabilirsiniz ne diyeyim
etcem kesin değil ama edebilirim de sonuçta ben de bir insanım hormonlarım var evet
Olabilir. Türkiye cinsel açligin Afrikasi değil mi ? Kapı önündeki terlige tecavüz edilmiyor mu ? Mini etekle halk otobüsüne binmeyi deneyin bakalım kaç iğrenç bakış olacak üzerinizde. Bu adamlar bizim çevremizde belki ailemizde. Türk erkekleri sütyen askisindan etkilenecek kadar acken kadının bu korkusunu inanılmaz bulmak bence bulundugumuz toplumu hiç göz önüne almadan, ütopyadan yorum yapmak gibi bir şeySiz konuyu iyi okumadınız heralde başlık bile ayıp sesler
Sesten kocasının etkilenmesinden korkuyo
Sen cocugunun senin sevisme iniltilerinin cigliklarinin duymasi normal mi?ben fazla muhafazakar kaldim bugun bu kk da...ben cocugumun o sesleri duymasindan rahatsız olurum.kendi annemin babamin sesinide duymak istemem.benim bir suru komsum oldu yeni evli kac cift.hic seslerini duymadik.onlar sevismiyordu heralde...insan sessiz olabilir hepimiz kadiniz surda biliyoruz o olayiAllah Allah utanmakla ne alakasi var. Insanlik hali oluyor iste . Insanin elinde olan birsey degil.Ben komsumun cocugunun duymasini asla istemem.Onlarin evde olmadigi saate denk getiriyorum.Veya oda degistiriyorum.Az ses cikartmak icin elimden geleni yapiyorum. Fakat bu ayip birsey degil.
ya uff bir uç noktaya çekceksiniz illa yaniAllah Allaaah. Ya tamam hormonlar herkesde var da tutup komşunun kocasını hayal edecek kadar düşmedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?