- 26 Mayıs 2016
- 1.733
- 2.967
- 48
Yakin arkadassiniz normal bu beyenmis almis .. ne arkadaslar var 30 tane kulp bulan beyenmemislik tasliyan dha farklisinin arayisi icine giren temiz kalbiyle almis sizin boyle dusunce icinde bulunacaginiz bile gecmemis aklindan belli ki takmayin bence takilcak bir durum degil sizin misafir akrabalariniz ayri onun ki ayri sonuctaKızlar merhaba...
Üst komşumla çok samimiyiz o benden ben ondan çıkmayız iki güne bir mutlaka görüşürüz hergünde telefonda konuşuruz aslında seviyorum iyi biri ama sorun şu...
Ben yeni evliyim 2 yıl oldu evimdeki herşey de yeni doğal olarak herşeyi kendi zevkime göre aldım döşedim komşumla tanıştığımız günden beri evimde ne görse alıyor masa örtümün aynısını almış english home dan narlı objelerin vardı gitmiş ondan almış banyo paspası siyahti gitmiş benimkinden almş mutfakta yapay çiçeklerim var aynısını bulmş almş aynı yere koymuş mutfak halıma örtü aldım mor o da gitmiş pembesini almış dün de bulaşık altlığı aldım pembe onu görmüş yatak odasının camından mesaj attı nerden aldın diye fon perdemi beğendi gitti fon perde yaptırdı napıcam bilmiyorum evimin kopyasını yapmaya çalışıyor hiç hoşuma gitmiyor üzülmesin aramız bozulmasın diye bişey de diyemiyorum siz olsanız napardınız?
Saçmalama olurmu öyle şey kocasına çok aşık ve kızı var öyle biri değil aslaAnla ıste sana cok ozenıyor snra sende olan herseyden almak ıstıyor gunahı boynuna sıra esıne gelmesın ???
Evet başlarda kötü gelmedi banada ama artık konu saç modeli aynı makyaj aynı kıyafete de gelince kızmaya başladım ikiz gibiyiz resmenSenin zevkini beğeniyor demekki, bence kötü bir şey değil bu. Anneminde çok samimi bir arkadaşı vardı aynı binada oturuyorduk koltuk takımımıza kadar aynısını alırdı bide baakk x bende aldım derdi :) severdim onun o hallerini. Kötü bir şey değil bu.
Zevkler ortak olsa benden önce alırdı evinin eksiklerini bende görüp aynısını bulması yapması artık tuhaf hale gelmeye başladıEvet, rahatsız edici olabilir, ev eşyasında hiç yaşamadım ama bazen aynı kıyafeti giydiğimiz insanlar olur, eğlenceli bile bulurum espri yapar geçerim :)
Bence konu sahibi böyle halı perde vs yüzünden kalp kırmayın, değmez. O da beğenmiş o da almış, eşya sonuçta, sizden çalmamış, çok satsın genelin zevkine hitap etsin diye yapılan şeyler. Nasıl insanlara benim okuduğum kitabı niye okursun diyemezsek, benim halımdan niye aldın da diyemeyiz. Demek ki zevkleriniz ortak.
Evet ama birebir de benim kopyam oldu saç modeli makyajı kıyafetleri falan benim künyem var sözümde takmıştı eşim onu hiç çıkarmam bugun bi baktım ondada var çok benzeri karsı komsu gördü aa künyen yeni mi ikinizinde aynı gibi dedi ona yok ya o gerçek değil sahte eskiden beri var dediYakin arkadassiniz normal bu beyenmis almis .. ne arkadaslar var 30 tane kulp bulan beyenmemislik tasliyan dha farklisinin arayisi icine giren temiz kalbiyle almis sizin boyle dusunce icinde bulunacaginiz bile gecmemis aklindan belli ki takmayin bence takilcak bir durum degil sizin misafir akrabalariniz ayri onun ki ayri sonucta
Haklısın zaten söylemedim sadece masa örtüsünü söylemiştimEşyalar kimseye özel üretilmiyor maalesef,takılmayın beğenirse alır onun evi sonuçta sizde nerden aldın derse unuttum canım eskiden almıştım şimdi çıkardım dersiniz :), ya da yurtdışından gelmiş dersin.
Yok artik ya bence normal bir durum degil cok abartmis gibi hatta degil abartmis baska biseyler geliyor aklima takinti rahatsizligimi var acaba gordugunu almazsa kotu birsey oluck hissine mi kapiliyor acaba yani senin gordugunu bile bile aynisi ni aliyor aynan olms resmenEvet ama birebir de benim kopyam oldu saç modeli makyajı kıyafetleri falan benim künyem var sözümde takmıştı eşim onu hiç çıkarmam bugun bi baktım ondada var çok benzeri karsı komsu gördü aa künyen yeni mi ikinizinde aynı gibi dedi ona yok ya o gerçek değil sahte eskiden beri var dedi
Baharatlık için eşiyle tartışmış hatta illa alıcam diye kızı söyledi çocuk 4 yaşında evde olup biteni anlatıyor yanımızda annem babama küstü dedi neden dedim senin baharatlığından istedi babam almadı dedi ama almış sonunda bi benzeriniYok artik ya bence normal bir durum degil cok abartmis gibi hatta degil abartmis baska biseyler geliyor aklima takinti rahatsizligimi var acaba gordugunu almazsa kotu birsey oluck hissine mi kapiliyor acaba yani senin gordugunu bile bile aynisi ni aliyor aynan olms resmen
Kahkaha attim ya bence bu rahatsizlik gercekten pskiyatr olsaydi surda aciklama muhtemel yapardi ck derin bilgim yok ama takinti hastasi muhtemel engel olamazsiniz ilk basta nrmal beyeni sandm ama saplanti yapmis kiskanclik huyu var mi pekyBaharatlık için eşiyle tartışmış hatta illa alıcam diye kızı söyledi çocuk 4 yaşında evde olup biteni anlatıyor yanımızda annem babama küstü dedi neden dedim senin baharatlığından istedi babam almadı dedi ama almış sonunda bi benzerini
Evet var beni paylaşamıyor kimseyle mesela kıskanırım diyorKahkaha attim ya bence bu rahatsizlik gercekten pskiyatr olsaydi surda aciklama muhtemel yapardi ck derin bilgim yok ama takinti hastasi muhtemel engel olamazsiniz ilk basta nrmal beyeni sandm ama saplanti yapmis kiskanclik huyu var mi peky
Cozemedim ama blgi edinirsem muhakkak yazarim sanaEvet var beni paylaşamıyor kimseyle mesela kıskanırım diyor
Arkadasların çogu mesafe koy demiş kimide şakayla laf çarp demiş bazılarıda umursama diyor 3 secenek var napsam bilemedim yazın lütfenCozemedim ama blgi edinirsem muhakkak yazarim sana
Bir iki gun daha sabret pskolojik olabilir yanls bilgi aktarmak istemiyorum ogrenip bildircem eger takinti sorunu var ise kim olursa olsn dinlemez huyuna devam edecektir cnku kendini sartlamisArkadasların çogu mesafe koy demiş kimide şakayla laf çarp demiş bazılarıda umursama diyor 3 secenek var napsam bilemedim yazın lütfen
Net bir sekilde ogreneyim durduk yere cnku gunahina da grmek istemem ezbere konusmayi sevmem sadece ufaktan soru yoneltin korkularin var mi bu hayatta diye gorup konusma imkanim olsaydi saklasa bile imkani yk anlardim yakin arkadassin zaten ama muhtemel sorunu var seyrettigim pskolojik bir dizide bir bolum de vardi ama o bayagi abartiydi giyimi kusami ayni olmustu ve adam in adini bile kullaniyordu byle birsey degildir ama normal degil esi bile engel olamiyorsa masum degil bu olay esi uyardi muhtemel esi de farkinda arkadasiniz engel olamiyorBir iki gun daha sabret pskolojik olabilir yanls bilgi aktarmak istemiyorum ogrenip bildircem eger takinti sorunu var ise kim olursa olsn dinlemez huyuna devam edecektir cnku kendini sartlamis
Saçmalama olurmu öyle şey kocasına çok aşık ve kızı var öyle biri değil asla
Evet başlarda kötü gelmedi banada ama artık konu saç modeli aynı makyaj aynı kıyafete de gelince kızmaya başladım ikiz gibiyiz resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?