Üst komşum evimdeki herşeyin aynısını alıyor: (

Eşyalar kimseye özel üretilmiyor maalesef,takılmayın beğenirse alır onun evi sonuçta sizde nerden aldın derse unuttum canım eskiden almıştım şimdi çıkardım dersiniz :), ya da yurtdışından gelmiş dersin.

Yakin arkadassiniz normal bu beyenmis almis .. ne arkadaslar var 30 tane kulp bulan beyenmemislik tasliyan dha farklisinin arayisi icine giren temiz kalbiyle almis sizin boyle dusunce icinde bulunacaginiz bile gecmemis aklindan belli ki takmayin bence takilcak bir durum degil sizin misafir akrabalariniz ayri onun ki ayri sonucta

Senin zevkini beğeniyor demekki, bence kötü bir şey değil bu. Anneminde çok samimi bir arkadaşı vardı aynı binada oturuyorduk koltuk takımımıza kadar aynısını alırdı bide baakk x bende aldım derdi :) severdim onun o hallerini. Kötü bir şey değil bu.

Evet başlarda kötü gelmedi banada ama artık konu saç modeli aynı makyaj aynı kıyafete de gelince kızmaya başladım ikiz gibiyiz resmen

Zevkler ortak olsa benden önce alırdı evinin eksiklerini bende görüp aynısını bulması yapması artık tuhaf hale gelmeye başladı

Evet ama birebir de benim kopyam oldu saç modeli makyajı kıyafetleri falan benim künyem var sözümde takmıştı eşim onu hiç çıkarmam bugun bi baktım ondada var çok benzeri karsı komsu gördü aa künyen yeni mi ikinizinde aynı gibi dedi ona yok ya o gerçek değil sahte eskiden beri var dedi

Haklısın zaten söylemedim sadece masa örtüsünü söylemiştim

Yok artik ya bence normal bir durum degil cok abartmis gibi hatta degil abartmis baska biseyler geliyor aklima takinti rahatsizligimi var acaba gordugunu almazsa kotu birsey oluck hissine mi kapiliyor acaba yani senin gordugunu bile bile aynisi ni aliyor aynan olms resmen

Baharatlık için eşiyle tartışmış hatta illa alıcam diye kızı söyledi çocuk 4 yaşında evde olup biteni anlatıyor yanımızda annem babama küstü dedi neden dedim senin baharatlığından istedi babam almadı dedi ama almış sonunda bi benzerini

Kahkaha attim ya bence bu rahatsizlik gercekten pskiyatr olsaydi surda aciklama muhtemel yapardi ck derin bilgim yok ama takinti hastasi muhtemel engel olamazsiniz ilk basta nrmal beyeni sandm ama saplanti yapmis kiskanclik huyu var mi peky

Kahkaha attim ya bence bu rahatsizlik gercekten pskiyatr olsaydi surda aciklama muhtemel yapardi ck derin bilgim yok ama takinti hastasi muhtemel engel olamazsiniz ilk basta nrmal beyeni sandm ama saplanti yapmis kiskanclik huyu var mi peky
Evet var beni paylaşamıyor kimseyle mesela kıskanırım diyor

Arkadasların çogu mesafe koy demiş kimide şakayla laf çarp demiş bazılarıda umursama diyor 3 secenek var napsam bilemedim yazın lütfen
Bir iki gun daha sabret pskolojik olabilir yanls bilgi aktarmak istemiyorum ogrenip bildircem eger takinti sorunu var ise kim olursa olsn dinlemez huyuna devam edecektir cnku kendini sartlamis

Bir iki gun daha sabret pskolojik olabilir yanls bilgi aktarmak istemiyorum ogrenip bildircem eger takinti sorunu var ise kim olursa olsn dinlemez huyuna devam edecektir cnku kendini sartlamis
Net bir sekilde ogreneyim durduk yere cnku gunahina da grmek istemem ezbere konusmayi sevmem sadece ufaktan soru yoneltin korkularin var mi bu hayatta diye gorup konusma imkanim olsaydi saklasa bile imkani yk anlardim yakin arkadassin zaten ama muhtemel sorunu var seyrettigim pskolojik bir dizide bir bolum de vardi ama o bayagi abartiydi giyimi kusami ayni olmustu ve adam in adini bile kullaniyordu byle birsey degildir ama normal degil esi bile engel olamiyorsa masum degil bu olay esi uyardi muhtemel esi de farkinda arkadasiniz engel olamiyor

Saçmalama olurmu öyle şey kocasına çok aşık ve kızı var öyle biri değil asla

Evet başlarda kötü gelmedi banada ama artık konu saç modeli aynı makyaj aynı kıyafete de gelince kızmaya başladım ikiz gibiyiz resmen

Kendınle mı celısıyrsun sen ? Madem ben sacmalıyorum buraya neyınden rahatsız olup da konu actın ? sadece sana ımrenmesı mı senı bu kadar kızıdrdı yoksa kendınce konduramadıgın, bunu bızden dıymak ıcın mı actın konuyu dogrusu komsunu tanımadım kımsenın gunahını almak da ıstemem...

english home artık herkesin evinde canım. bir arkadaşın da yazdığı gibi bütün evler birbirinin aynısı . siz de görmese başkasında görürdü yine . bence abartılacak bir durum yok. ama eğer senin için çok önemliyse ' bence senin evinin tarzına şu çok uyar şöyle yapsana ' tarzı ona farklı öneriler getirebilirsin. arkadaşlığını bozacak bir sebep yok bence .

English home, coco'dan filan değil de mikasa moor'dan alışveriş yap. Yada cemile store'dan. Baharatlık için kocasıyla kavga yapan bunları alamaz zaten.

Demeki sizin zevkinizi begeniyor.
Bu durumdan rahatsizsaniz laf arasinda hoslanmadiginizi soyleyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…